Tämä penkkimalli on ollut käytössä rautatieasemilla ympäri Euroopan jo vuosia. Sen ergonomia on erinomainen ja kestävyys omaa luokkaansa. Suomessa sitä on myös käytössä matkakeskuksissa, liikuntapuistoissa ja kevyen liikenteen väylien varsilla.

Tästä penkkimallista on lukematon määrä eri versioita. Jos jotain ei heti löydy esitteestä, todennäköisesti sekin voidaan toteuttaa. Tehdas on muokannut perusmallista useita variaatioita. Autamme mielellään löytämään juuri haluamanne ratkaisun.

Valmistusmateriaaliltaan nämä voidaan jakaa kahteen ryhmään: kuumasinkitty ja RAL-sävyyn jauhemaalattu tai ruostumaton teräs, jonka viimeistelynä kiillotus tai RAL-sävyyn jauhemaalaus.
Istuinpintojen materiaalina: lankaverkko, reikälevy tai pyöreä profiiliputki. Edelleen valittavana on selkänojallinen tai selkänojaton versio. Käsinojat voidaan valita penkin molempiin päätyihin tai vain toiseen päätyyn.

Penkkien pituus on yleisimmin 1800 mm, mutta saatavana on myös lyhyempi 1500 mm pitkä penkki. Erilliset istuimet voidaan liittää yhteen ja niiden yhteispituudet on mainittu tuote-esitteessä.

Asennustavat ovat betonivaluun ankkurointi, tai pintaan-kiinnitys. Saatavana on myös pinta-asennettava, joka on irrotettava (vastaava laippa uppoasennetaan valuun).

 

 

 

NUSSER B300 sarjan penkit selkänojalla

Sarja B300S, pituus 180 cm,
kuumasinkitty teräs + jauhemaalaus RAL7016 tai
ruostumaton teräs kiillotettuna tai jauhemaalattuna,
ilman käsinojia, yhtenäinen istuinosa

C3001083 B300S-SDDGML, istuin metallilankaverkkoa, betoniin ankkurointi
C3002083 B300S-MDDGML, istuin metallilankaverkkoa, vapaasti seisova
C4001083 B300S-SDLBML, istuin reikäpeltiä, betoniin ankkurointi
C4002083 B300S-MDLBML, istuin reikäpeltiä, vapaasti seisova
V4001083 B300V-SDLBML, istuin reikäpeltiä, sähkökiillotettu ruostumaton teräs, betoniin ankkurointi
V4002083 B300V-MDLBML, istuin reikäpeltiä, sähkökiillotettu ruostumaton teräs, vapaasti seisova
V4001083-RR21 B300V-SDRRML, istuin pyöröprofiilia, sähkökiillotettu ruostumaton teräs, betoniin ankkurointi
V4002083-RR21 B300V-MDRRML, istuin pyöröprofiilia, sähkökiillotettu ruostumaton teräs, vapaasti seisova

käsinojat saatavana kaikkiin malleihin
myös rst penkit ovat saatavana RAL-sävyyn jauhemaalattuina


  • Nusser katalogi

Sosiaalinen sitoutuminen
Me Nusserilla tiedämme vastuumme ihmisiä ja ympäristöä kohtaan. Yrityksen perustajien aktiivinen sosiaalinen sitoutuminen elää tänään Gretel Nusser -säätiössä ja nykyiset osakkeenomistajat tukevat sitä. Tästä syystä meille myönnettiin Saksan valtion ja Caritasin palkinto vuonna 2011.

Lisäksi olemme sitoutuneet antamaan vammaisille mahdollisuuden osallistua normaaliin elämään, integroidun työpaikan kautta. Teemme tiivistä yhteistyötä voittoa tavoittelemattoman RAPS GmbH: n kanssa. Pakolaisten integrointi, pätevä koulutus ja jatkokoulutus ovat myös meille itsestään selvää.

Ekologinen sitoutuminen
Sosiaalisen vastuun lisäksi, ekologisesti kestävä tuotanto, on tunnusomaista liiketoiminnallemme. Olemme olleet FSC®-sertifioitu yritys vuodesta 2009 ja jalostamme puuta vain kestävästi hoidetuilta alueilta. Sertifikaatin numero on SCSCOC-001802. Lisätietoja FSC:stä ja yleisesti käytetyistä puulajeista löytyy kotisivuiltamme.

Pitkän puurakentamiskokemuksen ansiosta omat rakennuksemme ovat parhaita esimerkkejä energiaa ja resursseja säästävästä tuotannosta. Toimistorakennusta voidaan kuvata passiivitaloksi esimerkillisen eristämisen ja hallitun ilmanvaihdon
ansiosta. Tuotantohallit on rakennettu matalaenergiatasoisiksi.

Energia
Kaikki tuotannon aikana syntyvät puuhakkeet puristetaan briketeiksi modernin kiertojärjestelmän avulla ja syötetään puulämmitysjärjestelmäämme lämmön tuottamiseksi täysin automaattisessa prosessissa.

Nusserin omistajat ovat investoineet katolla oleviin aurinkosähköjärjestelmiin jo vuodesta 2005 lähtien. Vuodesta 2010 olemme onnistuneet tuottamaan enemmän energiaa kuin mitä järjestelmiemme ja koneidemme käyttö edellyttäisi.
Kaksi sähköautojen latausasemaa otettiin käyttöön pääkonttorissamme Winnendenissä vuonna 2019. Olemme suosineet sähköautojen hankintaa joulukuusta 2019 lähtien.

Tuotanto
Nusserilla perinteinen käsityötaito on peritty yrityksen perustajalta Wilhelm Nusserilta. Vaikka nykyään käytämme manuaalisten prosessien lisäksi innovatiivisia ja resursseja säästäviä valmistustekniikoita, käsityötaitoa vaaditaan edelleen.
Siitä erottaa NUSSER-tuotteen. Erityisesti istuinkalusteiden osalta tuotanto tehdään yleensä tilauksesta eikä automatisoidussa sarjatuotannossa. Siksi pidämme itseämme enemmän teollisena valmistajana emmekä teollisena suurtuotantoyrityksenä.

Tuotteet valmistetaan omissa tuotantolaitoksissa, omien työntekijöiden toimesta. Tällä tavoin voimme luotettavasti varmistaa korkeimman laadun ja säilyttää samalla joustavuuden. Onneksi kaikkien tarpeet eivät ole täysin samanlaisia!

Laajan vakiotuotevalikoimamme avulla voimme toteuttaa toimivia ja esteettisesti houkuttelevia ratkaisuja. Monivuotinen kokemus kadunkalusteiden valmistuksesta mahdollistaa myös korkean suunnitteluvapauden.

Ota yhteyttä ja kysy lisää