Dessau-kalustesarja kertoo tarinaa visiosta ja vahvasta näkökulmasta. Minimaaliset ja yksinkertaisuudessaan elegantit yksityiskohdat, tuovat kansainvälistä henkeä julkisiin tiloihin.

Dessau on todella monipuolinen. Penkkeihin voidaan yhdistää selkä- ja käsinojat. Myös pitkät ja leveät penkit kuuluvat sarjaan. Senioripenkki toteutetaan istuinkorkeuden muutoksella. Esteetön penkki varustetaan yhdellä tai kahdella käsinojalla. Selkänojia on eri pituisia ja niitä voidaan asentaa eri puolille tai keskelle, kuten leveissä penkeissä usein tehdään.

Tutustu myös Dessau III M Custom-malleihin. Ne sisältävät leveän penkin, jossa kaksipuoleinen ja puolipituinen selkänoja sekä penkin levyinen istutusastia. Löydät ne helpoiten esitteen sivulta 4.

Dessau penkit voidaan myös varustaa led-valoin. Valaistu penkki luo viihtyisyyttä erityisesti pimeinä vuodenaikoina. Nusser penkeissä käytetyt led-valot ovat energiatehokkaita ja pitkäikäisiä.
Löydät ne esitteen sivulta 3.

Penkin runkona on 8 mm teräslevy ja tukevat teräspalkit. Ne ovat kuumasinkittyjä ja jauhemaalattuja tumman metallinharmaalla (kuten DB 703) tai RAL7016 antrasiitinharmaa. Tämä penkki voidaan kiinnittää pintaan pulttaamalla. Vaihtoehtona on kiveyksen alle pultattava malli, jossa +150mm asennuslaipat.

Puulankut ovat FSC®-kovapuuta (SCS-COC-001802), käsittelemätön tai ruskealla kuultosuojalla käsiteltynä. Saatavana myös havupuusta valmistettuna (Douglas kuusi).
Käsittelemättömänä puulankut harmaantuvat luonnollisesti. Kuultosuojakäsittelyllä puun ruskea värisävy säilyy ja ne voidaan huoltokäsitellä vuosittain. Käytetty kuultosuoja-aine imeytyy puuhun, eikä hilseile tai lohkeile irti.

Design: Raoul van Geisten

Tietomallit arkkitehdeille ja suunnittelijoille
Nusser Stadtmöbel tarjoaa 2D-, 3D- ja BIM-objekteja tähänkin tuotteeseen, laajalle valikoimalle suunnitteluohjelmistoja. Ne ovat saatavilla kirjautumisen jälkeen. Palvelun tuottaa Cadenas GmbH.
Nusser Dessau tiedot

Malli

DESSAU I penkki, FSC-kovapuu, Pituus 192 cm, Syvyys 48 cm, Korkeus 44 cm, Paino 125 kg

Malli

DESSAU I L penkki, FSC-kovapuu, Pituus 300 cm, Syvyys 48 cm, Korkeus 44 cm, Paino 165 kg

Malli

DESSAU III S penkki, FSC-kovapuu, Pituus 100 cm, Syvyys 100 cm, Korkeus 44 cm, Paino 133 kg

Malli

DESSAU III M penkki, FSC-kovapuu, Pituus 192 cm, Syvyys 100 cm, Korkeus 44 cm, Paino 186 kg

Malli

DESSAU I penkki selkänojalla, FSC-kovapuu, Pituus 192 cm, Syvyys 54 cm, Korkeus 78 cm, Istuinkorkeus 44 cm, Paino 135 kg

Malli

DESSAU IV penkki selkänojalla, FSC-kovapuu, Pituus 192 cm, Syvyys 58 cm, Korkeus 80 cm
Istuinkorkeus 44 cm, Paino 135 kg

Malli

DESSAU Pöytä, FSC-kovapuu, Pituus 192 cm, Leveys 80 cm, Korkeus 78 cm, Paino 180 kg

Malli

DESSAU III M CUSTOM penkki, Kaksipuoleinen/puolikas selkänoja, FSC-kovapuu, Pituus 192 cm, Syvyys 100 cm, Istuinkorkeus 48 cm, Paino 186 kg

Malli

DESSAU Ingolstadt, erikoismallisto jossa selkänojallinen leveä penkki ja penkin levyiset istutusastiat. Tarkemmat mitat ovat esitteen sivulla 4. Saatavana useita variaatioita.

Valinnaiset ominaisuudet:

Malli

Senioripenkki, istuimen yläpinta korkeammalla kuin normaalissa 44 cm penkissä (istuinkorkeus esim. 48 cm, 50cm tai 53cm)

Malli

Led-penkki, valaisin penkin alla keskellä, valon väri: valkoinen 3000 K

Malli

Uppoasennettava malli, kiinnitys kiveyksen alle (+15 cm) laippajalat, joista pultataan alustaan

Malli

Puupinnat ruskea kuultosuojakäsittely

Malli

Puupinnat Douglaskuusi


  • Nusser katalogi

Sosiaalinen sitoutuminen
Me Nusserilla tiedämme vastuumme ihmisiä ja ympäristöä kohtaan. Yrityksen perustajien aktiivinen sosiaalinen sitoutuminen elää tänään Gretel Nusser -säätiössä ja nykyiset osakkeenomistajat tukevat sitä. Tästä syystä meille myönnettiin Saksan valtion ja Caritasin palkinto vuonna 2011.

Lisäksi olemme sitoutuneet antamaan vammaisille mahdollisuuden osallistua normaaliin elämään, integroidun työpaikan kautta. Teemme tiivistä yhteistyötä voittoa tavoittelemattoman RAPS GmbH: n kanssa. Pakolaisten integrointi, pätevä koulutus ja jatkokoulutus ovat myös meille itsestään selvää.

Ekologinen sitoutuminen
Sosiaalisen vastuun lisäksi, ekologisesti kestävä tuotanto, on tunnusomaista liiketoiminnallemme. Olemme olleet FSC®-sertifioitu yritys vuodesta 2009 ja jalostamme puuta vain kestävästi hoidetuilta alueilta. Sertifikaatin numero on SCSCOC-001802. Lisätietoja FSC:stä ja yleisesti käytetyistä puulajeista löytyy kotisivuiltamme.

Pitkän puurakentamiskokemuksen ansiosta omat rakennuksemme ovat parhaita esimerkkejä energiaa ja resursseja säästävästä tuotannosta. Toimistorakennusta voidaan kuvata passiivitaloksi esimerkillisen eristämisen ja hallitun ilmanvaihdon
ansiosta. Tuotantohallit on rakennettu matalaenergiatasoisiksi.

Energia
Kaikki tuotannon aikana syntyvät puuhakkeet puristetaan briketeiksi modernin kiertojärjestelmän avulla ja syötetään puulämmitysjärjestelmäämme lämmön tuottamiseksi täysin automaattisessa prosessissa.

Nusserin omistajat ovat investoineet katolla oleviin aurinkosähköjärjestelmiin jo vuodesta 2005 lähtien. Vuodesta 2010 olemme onnistuneet tuottamaan enemmän energiaa kuin mitä järjestelmiemme ja koneidemme käyttö edellyttäisi.
Kaksi sähköautojen latausasemaa otettiin käyttöön pääkonttorissamme Winnendenissä vuonna 2019. Olemme suosineet sähköautojen hankintaa joulukuusta 2019 lähtien.

Tuotanto
Nusserilla perinteinen käsityötaito on peritty yrityksen perustajalta Wilhelm Nusserilta. Vaikka nykyään käytämme manuaalisten prosessien lisäksi innovatiivisia ja resursseja säästäviä valmistustekniikoita, käsityötaitoa vaaditaan edelleen.
Siitä erottaa NUSSER-tuotteen. Erityisesti istuinkalusteiden osalta tuotanto tehdään yleensä tilauksesta eikä automatisoidussa sarjatuotannossa. Siksi pidämme itseämme enemmän teollisena valmistajana emmekä teollisena suurtuotantoyrityksenä.

Tuotteet valmistetaan omissa tuotantolaitoksissa, omien työntekijöiden toimesta. Tällä tavoin voimme luotettavasti varmistaa korkeimman laadun ja säilyttää samalla joustavuuden. Onneksi kaikkien tarpeet eivät ole täysin samanlaisia!

Laajan vakiotuotevalikoimamme avulla voimme toteuttaa toimivia ja esteettisesti houkuttelevia ratkaisuja. Monivuotinen kokemus kadunkalusteiden valmistuksesta mahdollistaa myös korkean suunnitteluvapauden.

Ota yhteyttä ja kysy lisää