Arenan suosio perustuu sen monipuolisuuten ja toimivaan elementtirakenteeseen. Se voidaan valmistaa juuri sen muotoiseksi, kuin kohteessa tarvitaan. Muoto voi olla suora, kaareva tai koko ympyrä. Esteettömyys toteutuu kun lisätään selkä- ja käsinojat. Asennuskorkeuskin voidaan etukäteen määritellä sopivaksi.

Valittavana on 10 eri vakiokokoa, halkaisijat 2 000mm – 10 000mm ja niiden pituudet noin 1600 mm, Suorat elementit ovat 2000 mm pituiset. Selkänoja voidaan valita joko ulkosivulle (LA) tai sisäsivulle (LI). Tai vain osalle penkkiä tai vuorotellen vastakkaisille sivuille. Runko on kuumasinkittyä terästä ja saatavana myös jauhemaalattuna. Vakiosävy on RAL7016 antrasiitin harmaa.

Puulankut on työstetty penkin muodon mukaisesti, suoriksi tai kartion muotoisiksi. Lankun paksuus on 45mm. Vakiona se on käsittelemätöntä FSC-kovapuuta ja saatavana myös ruskealla kuultosuojakäsittelyllä.

Kiinnitys- ja asennusvaihtoehtoja on useita: olemassa olevan muurin päälle ja teräs- tai betonijaloille. Teräsjalkoja on kolme vaihtoehtoa. Pinta- tai uppoasennus +150mm. Selkänojia on kaksi mallia, PS ja BC, niiden ero on kiinnityksessä, kuten kuvista voit todeta.

Penkkiä on valmistettu myös mittojen mukaan. Esimerkiksi ellipsin muotoon tai halutulla säteellä/ulkohalkaisijalla, joka ei ole vakio. Haluamme auttaa löytämään juuri sopivan ratkaisun.

Valinnaiset teräsjalat:
Pyöröputkijalka: ø 100 mm, kuumasinkitty, hitsattu asennuslaippa ø 200 mm
Neliöputkijalka: 40 x 40 x 2 mm kuumasinkitty, hitsattu asennuslaippa
Levyjalka: (uppo) 535 x 430 x 8 mm, (pinta) 385 x 430 x 8 mm kuumasinkitty, hitsattu asennuslaippa
Betonijalka: (uppo) 707 x 355 x 100 mm, (vapaasti seisova) 385 x 355 x 100 mm, muottipintainen

Oikealla olevasta valikosta ”LATAA MITAT” löydät muutamia esimerkkimittoja.


  • Nusser katalogi

Sosiaalinen sitoutuminen
Me Nusserilla tiedämme vastuumme ihmisiä ja ympäristöä kohtaan. Yrityksen perustajien aktiivinen sosiaalinen sitoutuminen elää tänään Gretel Nusser -säätiössä ja nykyiset osakkeenomistajat tukevat sitä. Tästä syystä meille myönnettiin Saksan valtion ja Caritasin palkinto vuonna 2011.

Lisäksi olemme sitoutuneet antamaan vammaisille mahdollisuuden osallistua normaaliin elämään, integroidun työpaikan kautta. Teemme tiivistä yhteistyötä voittoa tavoittelemattoman RAPS GmbH: n kanssa. Pakolaisten integrointi, pätevä koulutus ja jatkokoulutus ovat myös meille itsestään selvää.

Ekologinen sitoutuminen
Sosiaalisen vastuun lisäksi, ekologisesti kestävä tuotanto, on tunnusomaista liiketoiminnallemme. Olemme olleet FSC®-sertifioitu yritys vuodesta 2009 ja jalostamme puuta vain kestävästi hoidetuilta alueilta. Sertifikaatin numero on SCSCOC-001802. Lisätietoja FSC:stä ja yleisesti käytetyistä puulajeista löytyy kotisivuiltamme.

Pitkän puurakentamiskokemuksen ansiosta omat rakennuksemme ovat parhaita esimerkkejä energiaa ja resursseja säästävästä tuotannosta. Toimistorakennusta voidaan kuvata passiivitaloksi esimerkillisen eristämisen ja hallitun ilmanvaihdon
ansiosta. Tuotantohallit on rakennettu matalaenergiatasoisiksi.

Energia
Kaikki tuotannon aikana syntyvät puuhakkeet puristetaan briketeiksi modernin kiertojärjestelmän avulla ja syötetään puulämmitysjärjestelmäämme lämmön tuottamiseksi täysin automaattisessa prosessissa.

Nusserin omistajat ovat investoineet katolla oleviin aurinkosähköjärjestelmiin jo vuodesta 2005 lähtien. Vuodesta 2010 olemme onnistuneet tuottamaan enemmän energiaa kuin mitä järjestelmiemme ja koneidemme käyttö edellyttäisi.
Kaksi sähköautojen latausasemaa otettiin käyttöön pääkonttorissamme Winnendenissä vuonna 2019. Olemme suosineet sähköautojen hankintaa joulukuusta 2019 lähtien.

Tuotanto
Nusserilla perinteinen käsityötaito on peritty yrityksen perustajalta Wilhelm Nusserilta. Vaikka nykyään käytämme manuaalisten prosessien lisäksi innovatiivisia ja resursseja säästäviä valmistustekniikoita, käsityötaitoa vaaditaan edelleen.
Siitä erottaa NUSSER-tuotteen. Erityisesti istuinkalusteiden osalta tuotanto tehdään yleensä tilauksesta eikä automatisoidussa sarjatuotannossa. Siksi pidämme itseämme enemmän teollisena valmistajana emmekä teollisena suurtuotantoyrityksenä.

Tuotteet valmistetaan omissa tuotantolaitoksissa, omien työntekijöiden toimesta. Tällä tavoin voimme luotettavasti varmistaa korkeimman laadun ja säilyttää samalla joustavuuden. Onneksi kaikkien tarpeet eivät ole täysin samanlaisia!

Laajan vakiotuotevalikoimamme avulla voimme toteuttaa toimivia ja esteettisesti houkuttelevia ratkaisuja. Monivuotinen kokemus kadunkalusteiden valmistuksesta mahdollistaa myös korkean suunnitteluvapauden.

Ota yhteyttä ja kysy lisää