Tuotemerkit

Tältä sivulta löydät kadunkalusteiden tuotemerkit. Teemme yhteistyötä tunnettujen ja kokeneiden valmistajien kanssa. He ovat valmistajia sanan täydessä merkityksessä. Kyseessä ei siis ole tuotteiden suunnittelu ja valmistuttaminen eri paikoissa. Kun tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan itse, laadun varmistaminen on omissa käsissä. Kaikilla valmistajillamme onkin luonnollisesti vähintään ISO 9001 ja ISO 14001 sertifikaatit, jotka kertovat että laatu ja ympäristöasiat ovat fokuksessa. Valmistajiemme vastuullisuudesta voi lukea enemmän esimerkiksi kunkin tuotteen yhteydessä avautuvasta valikosta. Vaadimme valmistajilta paljon, emmekä päästä itseämmekään sen helpommalla.

Valmistajista Nusser Stadtmöbel on erikoistunut puupenkkien valmistamiseen. Puumateriaalina käytetään luonnollista 100% FSC-kovapuuta. Sitä käytetään käsittelemättömänä tai kuultavalla puunsuoja öljyllä käsiteltynä. Sen alkuperä on dokumentoitu, se ei sisällä kemikaaleja ja siksi se on vastuullinen valinta. Toisena havupuu, joka on myös saatavana ilman käsittelyä tai kuultavalla puunsuoja öljyllä käsiteltynä.

Falco on hollantilainen yritys joka on valmistanut pyöräpysäköinnin tuotteita yli 70 vuoden ajan. Sen kotimaa on tarjonnut aitiopaikan pyöräilyyn liittyvien tuotteiden kehittämiseen. Falcon tuotteita voit bongata kaikista Pohjoismaista, Manner-Euroopasta ja Brittein saarilta. Falcolla on myös vahva kalustetuotanto, jonka tuotteille on ominaista vahva ja jämäkkä olemus.

Italialainen design on arvostettua kautta maailman. Italialainen Metalco valmistaa City Design-tuotteet. Design ja käytännöllisyys ohjaavat teräksen käyttöä kalusteissa. Valmistajan vahva osaaminen näkyy yksityiskohtien suunnittelussa ja ergonomiassa. City Designin penkkejä on usein kehuttu istuinmukavuudesta. Sinänsä luonnollinen, mutta ei aina itsestään selvä asia istuinkalusteiden osalta.

Bellitalia kuuluu samaan brandiperheeseen kuin edellä olevat Metalco ja City Design. The Placemakers on nimi, joka yhdistää näitä kolmea merkkiä. Bellitalia on tunnettu designistaan, jota betonikalusteissa ei ole totuttu näkemään.