Yritys

Elpac Oy on suomalainen, vuonna 1985 perustettu perheyritys. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Oulussa ja Haminassa. Kolme päätuoteryhmää ovat: Puisto ja Kadunkalusteet, Kulunohjaustuotteet ja Liikenteenohjaustuotteet. Liikevaihtomme on yli 8 miljoonaa euroa ja työntekijöitä 35.

Palvelua suomen kielellä, tarkasti ja nopeasti

Meille on tärkeää, että sinulle on helppoa olla meihin yhteydessä juuri sinulle sopivalla tavalla. Olet meille kaiken tekemisemme keskiössä ja haluamme, että tunne siitä myös välittyy jokaisessa käänteessä.

Palvelumme on rakennettu asiantuntevan ostajan näkökulmasta. Mikäli kuitenkin jotain jää puuttumaan, asiantuntijamme ovat heti valmiina auttamaan. Etsimme vaativampiinkin kysymyksiin vastauksen muutamassa tunnissa ja jäsennämme sen niin, että se on heti valmis esitettäväksi.

Anna asiantuntijamme auttaa sinua saavuttamaan visiosi

Ulkokalusteemme ovat tunnettuja laadusta ja designista. Pyöräpysäköinnin ratkaisumme ovat käyttäjien kiittämiä. Kaikilla valmistajilla on vuosikymmenten kokemus alalta. Teemme yhteistyötä suunnittelijoiden ja urakoitsijoiden kanssa, tavoitteena tuottaa kestävä ja viihtyisä ympäristö. Tarjoamme asiantuntemuksemme ja kokemuksemme käyttöösi, jotta kokonaisuuden palaset loksahtavat kohdalleen.

Vastuullisuuden eturintamassa

Ulkoalueiden viihtyisyys on tärkeää yhteisöjen hyvinvoinnin kannalta. On kuitenkin muistettava, että ulkokalusteiden valmistus ja kuljetus kuormittavat osaltaan ympäristöä. Siksi meille on ensisijaisen tärkeää, että minimoimme ympäristörasitusta toimitusketjun pienimmissäkin yksityiskohdissa.

Koska me Elpacilla haluamme toimia vastuullisesti, vaadimme sitä myös kaikilta tavarantoimittajiltamme.
Voit lukea vastuullisuudesta tarkemmin tuotekuvausten yhteydessä.
Seuraavassa myös muutamia esimerkkejä:

  • Tehtaat, joissa tuotteet valmistetaan, hyödynnetään uusiutuvaa tuuli- ja aurinkoenergiaa.
  • Puun sahausjäte puristetaan briketeiksi ja ne hyödynnetään lämmityksessä.
  • Laadukkaista materiaaleista tuotetut kalusteet, pyörätelineet ja pyöräkatokset muodostavat materiaalipankin. Ne voidaan kierrättää ja kunnostaa uusiokäyttöä varten.
  • Kovapuu on Forest Stewardship Council:in (FSC) sertifioimaa. FSC:n myöntämä sertifikaatti on maailman luotetuin metsätuotteiden vastuullisuussertifikaatti.

Mainio esimerkki kiertotalouden periaatteiden mukaan toimimisesta löytyy Helsingin keskustasta. Käytettyjen kaksikerroksisten pyörätelineiden elinkaarta jatkettiin siirtämällä ne saman kiinteistönomistajan naapurissa sijaitsevaan uuteen pyöräparkkiin ja lisäämällä muutamia uusia elementtejä. Tarvittiin vain viitseliäisyyttä ja luovuutta. Lopputuloksena tilaaja sai kustannussäästöt.

Ylle tiivistyy ajattelutapa, jota haluamme Elpacilla vaalia. Vaadimme tavarantoimittajiltamme paljon, mutta näin pidämme myös itsemme vastuullisena päivittäisessä tekemisessämme.

Tavoitteemme on toimia niin että muistat meistä kolme asiaa: 
Laatu, Palvelu ja Luotettavuus.

Elpac Oy Kalusteet

Puh: 010 219 0716
Robert Huberin tie 7, 01510 Vantaa
kalusteet.elpac.fi

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Seuraa meitä