Yritys

Elpac Oy on suomalainen yritys, joka tuo maahan ja markkinoi ulkokalusteita piha- ja puistoalueille. Kokemusta on kerääntynyt yli 20 vuoden ajalta. Toimimme tiiviissä yhteistyössä sekä suunnittelijoiden että asiakkaittemme kanssa. Kalustemerkkimme ovat tunnettuja ja kaikilla valmistajillamme on pitkä kokemus alalta. Valikoimamme on laaja kattaen lähes koko ulkokalustamisen kirjon.

Tavoitteemme on toimia niin että muistat meistä kolme asiaa: Laatu, Palvelu ja Luotettavuus.

Toimitusehdot

Maksuehto: 14 vuorokautta, ellei toisin osapuolten kesken sovita.
Takuu: Nusser -tuotteet 5 vuotta. City Design -tuotteet 1-2 vuotta, vaihdellen tuotekohtaisesti. Falco -tuotteet 2 vuotta. Elpark -tuotteet 2 vuotta. Edellä mainitut takuut eivät koske maalipintaa, kolhuja eikä puuosien luonnollista halkeilua. Kaikki reklamaatiot käsitellään viipymättä ja tapauskohtaisesti.
Myyntiehdot: Noudatamme Teknisen Kaupan yleisiä myyntiehtoja (TK Yleiset 2010).
Tavaran vastaanottaminen: Tilaaja/vastaanottaja tarkastaa ja kuittaa tavaran välittömästi sen saapuessa. Kuljetusvaurioista tai muista virheistä ilmoitettava kahden päivän kuluessa vastaanottamisesta.
Palautukset: Tuotteilla, jotka eivät ole Elpac Oy:n varastotuotteita, ei ole palautusoikeutta.
Tilaajavastuu: Elpac Oy kuuluu Tilaajavastuu.fi -palvelun Luotettava Kumppani -palveluun.
Tietosuoja: Rekisterinpitäjä on Elpac Oy, Robert Huberin tie 7, 01510 Vantaa, Y-tunnus 0609124-9. Rekisterin tarkoitus: asiakassuhteen, asiakaspalvelun ja niihin liittyvän viestinnän hoito, sidosryhmäviestintä ja asiakas- ja markkinointiviestinnän kohdentaminen. Rekisterin sisältö muodostuu organisaation ja henkilön nimestä, postiosoitteesta ja sähköpostiosoitteesta. Rekisterissä olevia tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

maisemasuunnittelijat-logo-color-200

Yhteystiedot

ELPAC OY
KALUSTEET

Puh: 010 219 0716
Robert Huberin tie 7, 01510 Vantaa
kalusteet.elpac.fi

Myynti

Timo Sinkkova
Mob. 045 139 4030
timo.sinkkova(at)elpac.fi

Tiina Teikari
Mob. 040 535 1853
tiina.teikari(at)elpac.fi