Shakki on pelien kuningas

Shakki on enemmän kuin pelkkä peli muiden joukossa. Sitä voi harrastaa kaikenikäiset ja se kehittää henkisiä kykyjä, kuten loogista ajattelua, päätöksentekokykyä, luovuutta ja keskittymiskykyä. Pelaaja tuokoon nappulat, mutta tuo sinä pelilauta ja jakkarat.

Esteetön pöytä

Land on shakkipöytä, jonka ympärille voidaan asentaa kolme tai neljä erillistä istuinta shakin pelaamiseen. Land on esteetön pöytä. Pyörätuoli on helppo saada sen viereen.
Pöydän ja istuinten jalusta on valmistettu teräksestä, kun taas istuimet ja pöytä on valmistettu HPL:stä (High Pressure Laminate) eli korkeapainelaminaatista.
Jälkimmäinen on silkkipainettu pelialueen tunnistamiseksi.
Kaikki metalliosat on galvanoitu ja pinnoitettu jauhemaalauksella.
Kaikki kiinnikkeet ovat ruostumatonta AISI304 terästä.

Lataa tiedostot ilman rekisteröitymistä

City Design-sivustolla on ladattavissa ilman kirjautumista suunnittelijoiden tarvitsemat tiedostomuodot (.dwg ja .skp) Linkki sivustolle CITY DESIGN
Halutessasi saat tiedostot meiltäkin.

Mittatiedot pdf-tiedostona löydät vasemmalta LATAA MITAT.
Kiinnitys alustaansa kierretankojen avulla tai pulttaamalla.

Huomasitko jo Topspin pingis pöydän, sekin löytyy sivustoltamme.

 


  • City Design 2023 katalogi

City Design

City Designin tavoitteena on demokratisoida hyvää suunnittelua, vähentää teollista monimutkaisuutta ja luoda edullisia kaupunkikalusteita, joille on ominaista toimivuus ja yksinkertainen mutta raikas estetiikka.

The Placemakers – Making Spaces Living Places

Placemakers ryhmä kokoaa yhteen erilaisia yrityksiä ja brändejä. Yksi näistä on City Design. Jokainen tässä ryhmässä on sitoutunut tutkimaan tulevaisuuden tarpeita ja ennakoimaan trendejä. City Design on erikoistunut ulkokalusteiden valmistukseen.

Tehtävämme

City Design on mukana kehittämässä viheralueita ja kaupunkiympäristöjä viihtyisämmäksi. Haluamme tehdä sen kestävästi, joka tuo konkreettista hyötyä alueita käyttäville ja niiden ylläpitäjille.

Arvomme

Me City Designilla uskomme kestävän kasvun arvoon ihmisten ja ympäristön kannalta. Pyrimme työllämme tyydyttämään tämän päivän tarpeet tinkimättä huomisen tarpeista. Sitoudumme tähän joka päivä konkreettisilla teoilla.

1. Kestävä tuotantojärjestelmä
Olemme yritys, joka käyttää 100 % kestävää sertifioitua energiaa ja olemme aina uskoneet uusiutuvan energian ratkaisuihin ja investoineet niihin. Tuotantolaitostemme katoille asennetut 7500 aurinkopaneelia tuottavat puhdasta energiaa, mikä estää yli 850 tonnin hiilidioksidipäästöt ilmakehään vuodessa.

2. Materiaalien valinta ja käyttö
Valvomme materiaaliemme turvallisuutta, laatua, alkuperää ja kestävyyttä valitsemalla toimittajat, jotka jakavat ympäristö- ja sosiaaliset arvomme. Valitsemme vain kierrätettäviä materiaaleja ja hyödynnämme mahdollisuuksien mukaan myös kierrätysmateriaalia.

3. Hyvät suunnittelukäytännöt
Tuotteiden suunnittelun avulla tehostamme prosesseja ja vähennämme energiankulutusta. Materiaalien tehokkaalla käytöllä, jätteen määrä vähenee. Elinkaarensa lopussa tuotteiden materiaalit voidaan kierrättää.
Suunnitteluprosessimme perustuvat monikäyttöiseen lähestymistapaan, joka palvelee samanaikaisesti taloudellisia, sosiaalisia ja ympäristöllisiä tavoitteita.

Placemakersin ja City Designin pääkonttori on Italiassa, Castelminio di Resanassa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää