Saturn on tehty pitkittäisistä lankuista ja siksi se poikkeaa perinteisistä puunympäryspenkeistä. Siinä on käytetty huomattavasti enemmän puutavaraa ja siksi istuinpintaakin on reilusti, yli 1,2 m leveydeltä. Pienimmässä 2m penkissä sisähalkaisija on 740 mm ja ulkohalkaisija on 2030 mm. Myös 3 ja 4 m ulkohalkaisijalla. Istuinkorkeus on 460 mm.

Malli Saturn Oval, sisältää suoran lisäosan kaarevan penkin väliin, selkänojalla varustettuna tai ilman sitä. Katso gallerian kuvat.

Runkona on tukeva lattateräskehikko, kuumasinkittynä ja haluttaessa myös RAL7016 sävyyn maalattuna. Asennusta varten jaloissa on kiinnityspisteet, ruuvikiinnitys alustaan. Toimitetaan kahdessa tai neljässä osassa.

Puulankut ovat FSC®-kovapuuta (SCS-COC-001802), käsittelemätön tai ruskealla kuultosuojalla käsiteltynä.
Saatavana myös havupuusta valmistettuna (Douglas kuusi). Käsittelemättömänä puulankut harmaantuvat luonnollisesti. Kuultosuojakäsittelyllä puun ruskea värisävy säilyy ja voidaan huoltokäsitellä vuosittain. Käytetty kuultosuoja-aine imeytyy puuhun, eikä hilseile tai lohkeile irti.

NUSSER Saturn puunympäryspenkit

O3600-1111100                         ø 2030 mm, käsittelemätön FSC-kovapuu, kuumasinkitty

O3600-1113100                         ø 2030 mm, käsittelemätön FSC-kovapuu, kuumasinkitty +
DB 703/ RAL 7016

lisähintaan, puun ruskea kuultomaalaus

 

O3630-1111100                         ø 3000 mm, käsittelemätön FSC-kovapuu, kuumasinkitty

O3630-1113100                         ø 3000 mm, käsittelemätön FSC-kovapuu, kuumasinkitty +
DB 703/ RAL 7016

lisähintaan, puun ruskea kuultomaalaus

Lisäksi 3 m Saturn-penkki on saatavana suoralla laajennusosalla

 

O3620-1111100                         ø 4000 mm, käsittelemätön FSC-kovapuu, kuumasinkitty

O3620-1113100                         ø 4000 mm, käsittelemätön FSC-kovapuu, kuumasinkitty +
DB 703/AL 7016

lisähintaan, puun ruskea kuultomaalaus


  • Nusser katalogi

Sosiaalinen sitoutuminen
Me Nusserilla tiedämme vastuumme ihmisiä ja ympäristöä kohtaan. Yrityksen perustajien aktiivinen sosiaalinen sitoutuminen elää tänään Gretel Nusser -säätiössä ja nykyiset osakkeenomistajat tukevat sitä. Tästä syystä meille myönnettiin Saksan valtion ja Caritasin palkinto vuonna 2011.

Lisäksi olemme sitoutuneet antamaan vammaisille mahdollisuuden osallistua normaaliin elämään, integroidun työpaikan kautta. Teemme tiivistä yhteistyötä voittoa tavoittelemattoman RAPS GmbH: n kanssa. Pakolaisten integrointi, pätevä koulutus ja jatkokoulutus ovat myös meille itsestään selvää.

Ekologinen sitoutuminen
Sosiaalisen vastuun lisäksi, ekologisesti kestävä tuotanto, on tunnusomaista liiketoiminnallemme. Olemme olleet FSC®-sertifioitu yritys vuodesta 2009 ja jalostamme puuta vain kestävästi hoidetuilta alueilta. Sertifikaatin numero on SCSCOC-001802. Lisätietoja FSC:stä ja yleisesti käytetyistä puulajeista löytyy kotisivuiltamme.

Pitkän puurakentamiskokemuksen ansiosta omat rakennuksemme ovat parhaita esimerkkejä energiaa ja resursseja säästävästä tuotannosta. Toimistorakennusta voidaan kuvata passiivitaloksi esimerkillisen eristämisen ja hallitun ilmanvaihdon
ansiosta. Tuotantohallit on rakennettu matalaenergiatasoisiksi.

Energia
Kaikki tuotannon aikana syntyvät puuhakkeet puristetaan briketeiksi modernin kiertojärjestelmän avulla ja syötetään puulämmitysjärjestelmäämme lämmön tuottamiseksi täysin automaattisessa prosessissa.

Nusserin omistajat ovat investoineet katolla oleviin aurinkosähköjärjestelmiin jo vuodesta 2005 lähtien. Vuodesta 2010 olemme onnistuneet tuottamaan enemmän energiaa kuin mitä järjestelmiemme ja koneidemme käyttö edellyttäisi.
Kaksi sähköautojen latausasemaa otettiin käyttöön pääkonttorissamme Winnendenissä vuonna 2019. Olemme suosineet sähköautojen hankintaa joulukuusta 2019 lähtien.

Tuotanto
Nusserilla perinteinen käsityötaito on peritty yrityksen perustajalta Wilhelm Nusserilta. Vaikka nykyään käytämme manuaalisten prosessien lisäksi innovatiivisia ja resursseja säästäviä valmistustekniikoita, käsityötaitoa vaaditaan edelleen.
Siitä erottaa NUSSER-tuotteen. Erityisesti istuinkalusteiden osalta tuotanto tehdään yleensä tilauksesta eikä automatisoidussa sarjatuotannossa. Siksi pidämme itseämme enemmän teollisena valmistajana emmekä teollisena suurtuotantoyrityksenä.

Tuotteet valmistetaan omissa tuotantolaitoksissa, omien työntekijöiden toimesta. Tällä tavoin voimme luotettavasti varmistaa korkeimman laadun ja säilyttää samalla joustavuuden. Onneksi kaikkien tarpeet eivät ole täysin samanlaisia!

Laajan vakiotuotevalikoimamme avulla voimme toteuttaa toimivia ja esteettisesti houkuttelevia ratkaisuja. Monivuotinen kokemus kadunkalusteiden valmistuksesta mahdollistaa myös korkean suunnitteluvapauden.

Ota yhteyttä ja kysy lisää