Ligus II on perinteinen penkki, joka tukee istujan asentoa. Siinä on mukava istua ja katsella ohi lipuvia laivoja, kuten kuvissa olevissa penkeissä, jotka ovat Kuopion Satamasta.

Lataa 3D tiedosto ja mittakuva kuvan oikealta puolelta ”LATAA MITAT”.

Käsinojat voidaan lisätä molempiin tai toiseen päähän penkkiä. Penkistä on muutama variaatio. Perusmalli on 2m pituinen ilman käsinojia. Pidennetty malli on 3,6mpituinen, jossa on kolme jalkaa. Jalat voidaan mitoittaa asennustavan mukaan, joko pintaan asennettavana tai korkeampana uppoasennettavana, jolloin jalat ovat +15cm korkeammat. Senioripenkki voidaan valmistaa korkeammilla jaloilla. Vakiona istuinkorkeus on 45cm ja senioripenkin korkeus on 50cm. Tuotekortissa tarkemmat mitat. Voidaan valmistaa myös mittojen mukaan, varmista saatavuus myynnistämme.

Runko on valmistettu kuumasinkitystä lattateräksestä ja se on jauhemaalattu DB 703 / RAL7016 harmaa sävyyn. Puupinnat ovat FSC-kovapuuta. Lankkujen mitat ovat: 60 x 45 mm ja reunalankut 77 x 55 mm. 2m penkin paino on 90 kg. Puuosat voidaan käsitellä ruskealla kuultosuojalla, joka imeytyy hyvin puun pintaan ja suojaa UV-säteilyltä ja sään vaikutuksilta. Toinen vaihtoehto on ilman käsittelyä, jolloin puupinnat harmaantuvat ja eivät vaadi uusintäkäsittelyä.

Ligus penkki on saatavana myös ilman jalkoja, muurien päälle asennettavana.

Malli

NUSSER Ligus II penkki, pituus 2000mm, FSC-kovapuu

Malli

NUSSER Ligus II penkki, pituus 3600mm, FSC-kovapuu

Malli

OPTIO, Puupintojen ruskea kuultosuoja

Malli

OPTIO, Käsinojat, 1 tai 2 kpl / penkki

Malli

OPTIO, Penkin korkeus, istuinkorkeus 450 tai 500 mm

Asennustapa

Asennetaan ruuvein alustaansa tai pinnan alapuolelle betoniperustaan.


  • Nusser katalogi

Sosiaalinen sitoutuminen
Me Nusserilla tiedämme vastuumme ihmisiä ja ympäristöä kohtaan. Yrityksen perustajien aktiivinen sosiaalinen sitoutuminen elää tänään Gretel Nusser -säätiössä ja nykyiset osakkeenomistajat tukevat sitä. Tästä syystä meille myönnettiin Saksan valtion ja Caritasin palkinto vuonna 2011.

Lisäksi olemme sitoutuneet antamaan vammaisille mahdollisuuden osallistua normaaliin elämään, integroidun työpaikan kautta. Teemme tiivistä yhteistyötä voittoa tavoittelemattoman RAPS GmbH: n kanssa. Pakolaisten integrointi, pätevä koulutus ja jatkokoulutus ovat myös meille itsestään selvää.

Ekologinen sitoutuminen
Sosiaalisen vastuun lisäksi, ekologisesti kestävä tuotanto, on tunnusomaista liiketoiminnallemme. Olemme olleet FSC®-sertifioitu yritys vuodesta 2009 ja jalostamme puuta vain kestävästi hoidetuilta alueilta. Sertifikaatin numero on SCSCOC-001802. Lisätietoja FSC:stä ja yleisesti käytetyistä puulajeista löytyy kotisivuiltamme.

Pitkän puurakentamiskokemuksen ansiosta omat rakennuksemme ovat parhaita esimerkkejä energiaa ja resursseja säästävästä tuotannosta. Toimistorakennusta voidaan kuvata passiivitaloksi esimerkillisen eristämisen ja hallitun ilmanvaihdon
ansiosta. Tuotantohallit on rakennettu matalaenergiatasoisiksi.

Energia
Kaikki tuotannon aikana syntyvät puuhakkeet puristetaan briketeiksi modernin kiertojärjestelmän avulla ja syötetään puulämmitysjärjestelmäämme lämmön tuottamiseksi täysin automaattisessa prosessissa.

Nusserin omistajat ovat investoineet katolla oleviin aurinkosähköjärjestelmiin jo vuodesta 2005 lähtien. Vuodesta 2010 olemme onnistuneet tuottamaan enemmän energiaa kuin mitä järjestelmiemme ja koneidemme käyttö edellyttäisi.
Kaksi sähköautojen latausasemaa otettiin käyttöön pääkonttorissamme Winnendenissä vuonna 2019. Olemme suosineet sähköautojen hankintaa joulukuusta 2019 lähtien.

Tuotanto
Nusserilla perinteinen käsityötaito on peritty yrityksen perustajalta Wilhelm Nusserilta. Vaikka nykyään käytämme manuaalisten prosessien lisäksi innovatiivisia ja resursseja säästäviä valmistustekniikoita, käsityötaitoa vaaditaan edelleen.
Siitä erottaa NUSSER-tuotteen. Erityisesti istuinkalusteiden osalta tuotanto tehdään yleensä tilauksesta eikä automatisoidussa sarjatuotannossa. Siksi pidämme itseämme enemmän teollisena valmistajana emmekä teollisena suurtuotantoyrityksenä.

Tuotteet valmistetaan omissa tuotantolaitoksissa, omien työntekijöiden toimesta. Tällä tavoin voimme luotettavasti varmistaa korkeimman laadun ja säilyttää samalla joustavuuden. Onneksi kaikkien tarpeet eivät ole täysin samanlaisia!

Laajan vakiotuotevalikoimamme avulla voimme toteuttaa toimivia ja esteettisesti houkuttelevia ratkaisuja. Monivuotinen kokemus kadunkalusteiden valmistuksesta mahdollistaa myös korkean suunnitteluvapauden.

Ota yhteyttä ja kysy lisää