Moderni pikniksetti City Designilta

Kerää kaverit kokoon, sillä tämän pöydän ympärille niitä mahtuu. Pyöreäkulmainen kaluste on miellyttävä käytössä. Kaarevuus toistuu myös pöydän rungon muotoilussa. Piknik pöytä on todellakin viihtymistä varten suunniteltu.

Päädyt ovat tukevaa kuumasinkittyä ja pulverimaalattua terästä. Pöydän ja istuimen materiaalina on miellyttävä puu. Valittavanasi on joko lehtikuusi tai kovapuu.  Se asennetaan kiinteästi alustaan tai vapaasti seisovana. Toimitetaan koottavana, päädyt ja pöytä yhdistäen ruuvikiinnityksellä toisiinsa.

CITY DESIGN WAVE picnic-setti, runko kuumasinkitty teräs + vakio RAL, toimitetaan kasaamattomana*

KK 0050914 1300 x 2200 mm, korkeus 750 mm, öljykäsitelty kovapuu
KK 0050924 1300 x 2200 mm, korkeus 750 mm, öljykäsitelty lehtikuusi

puupinnat saatavana myös käsittelemättömänä
*lisähinnasta saatavilla myös kasattuna. Huom. toimitusaika pitenee


  • City Design katalogi

City Design

City Designin tavoitteena on demokratisoida hyvää suunnittelua, vähentää teollista monimutkaisuutta ja luoda edullisia kaupunkikalusteita, joille on ominaista toimivuus ja yksinkertainen mutta raikas estetiikka.

The Placemakers – Making Spaces Living Places

Placemakers ryhmä kokoaa yhteen erilaisia yrityksiä ja brändejä. Yksi näistä on City Design. Jokainen tässä ryhmässä on sitoutunut tutkimaan tulevaisuuden tarpeita ja ennakoimaan trendejä. City Design on erikoistunut ulkokalusteiden valmistukseen.

Tehtävämme

City Design on mukana kehittämässä viheralueita ja kaupunkiympäristöjä viihtyisämmäksi. Haluamme tehdä sen kestävästi, joka tuo konkreettista hyötyä alueita käyttäville ja niiden ylläpitäjille.

Arvomme

Me City Designilla uskomme kestävän kasvun arvoon ihmisten ja ympäristön kannalta. Pyrimme työllämme tyydyttämään tämän päivän tarpeet tinkimättä huomisen tarpeista. Sitoudumme tähän joka päivä konkreettisilla teoilla.

1. Kestävä tuotantojärjestelmä
Olemme yritys, joka käyttää 100 % kestävää sertifioitua energiaa ja olemme aina uskoneet uusiutuvan energian ratkaisuihin ja investoineet niihin. Tuotantolaitostemme katoille asennetut 7500 aurinkopaneelia tuottavat puhdasta energiaa, mikä estää yli 850 tonnin hiilidioksidipäästöt ilmakehään vuodessa.

2. Materiaalien valinta ja käyttö
Valvomme materiaaliemme turvallisuutta, laatua, alkuperää ja kestävyyttä valitsemalla toimittajat, jotka jakavat ympäristö- ja sosiaaliset arvomme. Valitsemme vain kierrätettäviä materiaaleja ja hyödynnämme mahdollisuuksien mukaan myös kierrätysmateriaalia.

3. Hyvät suunnittelukäytännöt
Tuotteiden suunnittelun avulla tehostamme prosesseja ja vähennämme energiankulutusta. Materiaalien tehokkaalla käytöllä, jätteen määrä vähenee. Elinkaarensa lopussa tuotteiden materiaalit voidaan kierrättää.
Suunnitteluprosessimme perustuvat monikäyttöiseen lähestymistapaan, joka palvelee samanaikaisesti taloudellisia, sosiaalisia ja ympäristöllisiä tavoitteita.

Placemakersin ja City Designin pääkonttori on Italiassa, Castelminio di Resanassa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää