Monsa on harmoniaa ja tasapainoa!

Monsa-penkit ja pöydät tuovat harmoniaa ja tasapainoa kaikille, joilla on mahdollisuus tehdä tuttavuutta niiden kanssa. Monsa on siro ja viehättävä kaluste, joka tuo uutta näkökulmaa ja eleganssia ulkokalusteisiin.

Siro muotoilu ja kestävyys ovat tasapainossa keskenään. Runkona on vankkaa terästä ja puupinnat ovat paksua FSC-kovapuulankkua. Puupinnat saatavana ruskealla öljykäsittelyllä tai ilman sitä. Runko kuumasinkitty ja haluttaessa jauhemaalaus RAL-sävyyn. Pintaan asennus ruuvaamalla alustaansa.

Mittatiedot

Penkki ilman selkänojaa, 4 kpl 1800 x 120 x 45 mm lankkua, mitat: pituus 1836 mm, istuinkorkeus 480 mm, istuimen syvyys 528 mm

Penkki selkänojalla, 4 +2 kpl 1800 x 120 x 45 mm lankkua, mitat: pituus 1836 mm, istuinkorkeus 480 mm, istuimen syvyys 414 mm

Pöytä, 6 kpl 1800 x 120 x 45 mm lankkua, mitat pituus 1836 mm, leveys 770 mm, pöydän korkeus 780 mm

Design: Frank Person

 

 

BK1000714F
Penkki Monsa, pituus 1836 mm, ilman selkänojaa, pinta-asennus, RAL-sävy, FSC-kovapuu

BK1000713F
Penkki Monsa, pituus 1836 mm, selkänojalla, pinta-asennus, RAL-sävy, FSC-kovapuu

TH1000133F
Pöytä Monsa, pituus 1836 mm, korkeus 770 mm, pinta-asennus, RAL-sävy, FSC-kovapuu

Lisähintaan
FSC-kovapuun käsittely kuultosuojaöljyllä


  • Nusser katalogi

Sosiaalinen sitoutuminen
Me Nusserilla tiedämme vastuumme ihmisiä ja ympäristöä kohtaan. Yrityksen perustajien aktiivinen sosiaalinen sitoutuminen elää tänään Gretel Nusser -säätiössä ja nykyiset osakkeenomistajat tukevat sitä. Tästä syystä meille myönnettiin Saksan valtion ja Caritasin palkinto vuonna 2011.

Lisäksi olemme sitoutuneet antamaan vammaisille mahdollisuuden osallistua normaaliin elämään, integroidun työpaikan kautta. Teemme tiivistä yhteistyötä voittoa tavoittelemattoman RAPS GmbH: n kanssa. Pakolaisten integrointi, pätevä koulutus ja jatkokoulutus ovat myös meille itsestään selvää.

Ekologinen sitoutuminen
Sosiaalisen vastuun lisäksi, ekologisesti kestävä tuotanto, on tunnusomaista liiketoiminnallemme. Olemme olleet FSC®-sertifioitu yritys vuodesta 2009 ja jalostamme puuta vain kestävästi hoidetuilta alueilta. Sertifikaatin numero on SCSCOC-001802. Lisätietoja FSC:stä ja yleisesti käytetyistä puulajeista löytyy kotisivuiltamme.

Pitkän puurakentamiskokemuksen ansiosta omat rakennuksemme ovat parhaita esimerkkejä energiaa ja resursseja säästävästä tuotannosta. Toimistorakennusta voidaan kuvata passiivitaloksi esimerkillisen eristämisen ja hallitun ilmanvaihdon
ansiosta. Tuotantohallit on rakennettu matalaenergiatasoisiksi.

Energia
Kaikki tuotannon aikana syntyvät puuhakkeet puristetaan briketeiksi modernin kiertojärjestelmän avulla ja syötetään puulämmitysjärjestelmäämme lämmön tuottamiseksi täysin automaattisessa prosessissa.

Nusserin omistajat ovat investoineet katolla oleviin aurinkosähköjärjestelmiin jo vuodesta 2005 lähtien. Vuodesta 2010 olemme onnistuneet tuottamaan enemmän energiaa kuin mitä järjestelmiemme ja koneidemme käyttö edellyttäisi.
Kaksi sähköautojen latausasemaa otettiin käyttöön pääkonttorissamme Winnendenissä vuonna 2019. Olemme suosineet sähköautojen hankintaa joulukuusta 2019 lähtien.

Tuotanto
Nusserilla perinteinen käsityötaito on peritty yrityksen perustajalta Wilhelm Nusserilta. Vaikka nykyään käytämme manuaalisten prosessien lisäksi innovatiivisia ja resursseja säästäviä valmistustekniikoita, käsityötaitoa vaaditaan edelleen.
Siitä erottaa NUSSER-tuotteen. Erityisesti istuinkalusteiden osalta tuotanto tehdään yleensä tilauksesta eikä automatisoidussa sarjatuotannossa. Siksi pidämme itseämme enemmän teollisena valmistajana emmekä teollisena suurtuotantoyrityksenä.

Tuotteet valmistetaan omissa tuotantolaitoksissa, omien työntekijöiden toimesta. Tällä tavoin voimme luotettavasti varmistaa korkeimman laadun ja säilyttää samalla joustavuuden. Onneksi kaikkien tarpeet eivät ole täysin samanlaisia!

Laajan vakiotuotevalikoimamme avulla voimme toteuttaa toimivia ja esteettisesti houkuttelevia ratkaisuja. Monivuotinen kokemus kadunkalusteiden valmistuksesta mahdollistaa myös korkean suunnitteluvapauden.

Ota yhteyttä ja kysy lisää