Sosiaalinen. Värikäs. Mukava. Kierrätettävä. Sinus lepotuoli.

Modulaariset istuin- ja löhöilyelementit. Mallistossa neljä erilaista kaarevaa- ja suorakulmaista istuinelementtiä. Runko on kuumasinkittyä teräsprofiilia ja saatavana myös pulverimaalattuna RAL sävyyn. Rungon vakiovärinä on hiilenharmaa DB 703. Akryylilankkujen vakiovärit: punainen/oranssi/keltainen. Istuinpinnat ovat joko FSC® kovapuuta tai helppohoitoista akryyliä vakiovärein. Akryylilankut ovat saatavana myös kirkkaissa sateenkaaren väreissä. Kahdeksan erillistä elementtiä voidaan liittää toisiinsa sekä koota niistä tarpeen ja mielikuvituksen mukaisia kokonaisuuksia.

Puupintainen Sinus saa lisää väriä jauhemaalatusta rungosta. Katso kuvissa oleva oranssirunkoinen Sinus, kohde on Tampereen Sorsapuisto. Penkit viedään pois talveksi ja paikalle jäädytetään luistelukenttä.

Akryylinen pinta on erityisen mielenkiintoinen materiaali myös koulupihoille. Se on halkeilematon, UV suojattu ja kestää pysyvästi ulkolämpötilojen vaihtelua. Akryyli on hajuton eikä sisällä pehmittimiä. Nämä ominaisuudet tekevät akryylistä edullisen ratkaisun pitkällä aikavälillä.
Akryylilankut on valmistettu kierrätysmuovista. Ne voidaan vaihtaa ja ne voidaan kierrättää tuotannossa uudelleen. Asennustapa voi olla joko vapaasti seisova tai kiinteä alustaansa pultattavana.

Kaikki värisävyt löydät oikealta LATAA VÄRIT, varmista kyseisen sävyn saatavuus juuri kyseiseen tuotteeseen.

Tietomallit arkkitehdeille ja suunnittelijoille
Nusser Stadtmöbel tarjoaa 2D-, 3D- ja BIM-objekteja tähänkin tuotteeseen, laajalle valikoimalle suunnitteluohjelmistoja. Ne ovat saatavilla kirjautumisen jälkeen. Palvelun tuottaa Cadenas GmbH.
Nusser Sinus tiedot

 

Malli

NUSSER Ligus penkki selkänojalla, 200 cm, runko sinkitty + RAL 7016, FSC-kovapuu käsittelemätön


  • Nusser katalogi

  • Nusser Akryylikalusteet

Sosiaalinen sitoutuminen
Me Nusserilla tiedämme vastuumme ihmisiä ja ympäristöä kohtaan. Yrityksen perustajien aktiivinen sosiaalinen sitoutuminen elää tänään Gretel Nusser -säätiössä ja nykyiset osakkeenomistajat tukevat sitä. Tästä syystä meille myönnettiin Saksan valtion ja Caritasin palkinto vuonna 2011.

Lisäksi olemme sitoutuneet antamaan vammaisille mahdollisuuden osallistua normaaliin elämään, integroidun työpaikan kautta. Teemme tiivistä yhteistyötä voittoa tavoittelemattoman RAPS GmbH: n kanssa. Pakolaisten integrointi, pätevä koulutus ja jatkokoulutus ovat myös meille itsestään selvää.

Ekologinen sitoutuminen
Sosiaalisen vastuun lisäksi, ekologisesti kestävä tuotanto, on tunnusomaista liiketoiminnallemme. Olemme olleet FSC®-sertifioitu yritys vuodesta 2009 ja jalostamme puuta vain kestävästi hoidetuilta alueilta. Sertifikaatin numero on SCSCOC-001802. Lisätietoja FSC:stä ja yleisesti käytetyistä puulajeista löytyy kotisivuiltamme.

Pitkän puurakentamiskokemuksen ansiosta omat rakennuksemme ovat parhaita esimerkkejä energiaa ja resursseja säästävästä tuotannosta. Toimistorakennusta voidaan kuvata passiivitaloksi esimerkillisen eristämisen ja hallitun ilmanvaihdon
ansiosta. Tuotantohallit on rakennettu matalaenergiatasoisiksi.

Energia
Kaikki tuotannon aikana syntyvät puuhakkeet puristetaan briketeiksi modernin kiertojärjestelmän avulla ja syötetään puulämmitysjärjestelmäämme lämmön tuottamiseksi täysin automaattisessa prosessissa.

Nusserin omistajat ovat investoineet katolla oleviin aurinkosähköjärjestelmiin jo vuodesta 2005 lähtien. Vuodesta 2010 olemme onnistuneet tuottamaan enemmän energiaa kuin mitä järjestelmiemme ja koneidemme käyttö edellyttäisi.
Kaksi sähköautojen latausasemaa otettiin käyttöön pääkonttorissamme Winnendenissä vuonna 2019. Olemme suosineet sähköautojen hankintaa joulukuusta 2019 lähtien.

Tuotanto
Nusserilla perinteinen käsityötaito on peritty yrityksen perustajalta Wilhelm Nusserilta. Vaikka nykyään käytämme manuaalisten prosessien lisäksi innovatiivisia ja resursseja säästäviä valmistustekniikoita, käsityötaitoa vaaditaan edelleen.
Siitä erottaa NUSSER-tuotteen. Erityisesti istuinkalusteiden osalta tuotanto tehdään yleensä tilauksesta eikä automatisoidussa sarjatuotannossa. Siksi pidämme itseämme enemmän teollisena valmistajana emmekä teollisena suurtuotantoyrityksenä.

Tuotteet valmistetaan omissa tuotantolaitoksissa, omien työntekijöiden toimesta. Tällä tavoin voimme luotettavasti varmistaa korkeimman laadun ja säilyttää samalla joustavuuden. Onneksi kaikkien tarpeet eivät ole täysin samanlaisia!

Laajan vakiotuotevalikoimamme avulla voimme toteuttaa toimivia ja esteettisesti houkuttelevia ratkaisuja. Monivuotinen kokemus kadunkalusteiden valmistuksesta mahdollistaa myös korkean suunnitteluvapauden.

Ota yhteyttä ja kysy lisää