Pyöräkaapilla lisää turvallisuutta

FalcoPod on vankka ja turvallinen polkupyörien pysäköintiratkaisu pyöräilijöille, joilla ei ole omaa lukittavaa tilaa kuten, autotallia, varastotilaa tai muuta sopivaa paikkaa pyörien turvalliseen säilyttämiseen. Se on rakenteeltaan yksinkertainen. Se on kestävä ja persoonallinen. Väritys voidaan valita ympäristöön sulautuvaksi tai kaapin käyttötarkoitusta voidaan korostaa värein sekä symbolein.

Katso video Falco Pod pyöräkaapin toiminnasta.

Arvaa montako pyörää mahtuu parkkiruudun kokoiselle alueelle?
Katso video mitä mahdollisuuksia Falco Pod pyöräkaappi tarjoaa.

Tavarapyörille sopiva pyöräkaappi on Falco Pod Cargo

Pod pyöräkaappi on saatavana myös tavarapyörille soveltuvana. Galleriassa muutama kuva eri versioista.

Pyöräkaapin turvallisuus alkaa materiaaleista ja suunnittelusta

FalcoPodin päätyseinät on valmistettu kuumasinkitystä teräsverkosta ja teräsputkesta Ne ovat läpinäkyviä, mikä lisää turvallisuutta ulkoalueilla. Läpinäkyvyytensä ansiosta se myös mukautuu paremmin ympäristöönsä. Muut Falco-Podin seinät on tehty sinkitystä teräslevystä.
Nämä päällimmäiset pinnat on mahdollista pulverimaalata halutulla RAL-värillä. Yli 190 väriä on saatavana.

Käyttäjäystävällinen ja turvallinen pyöränsäilytys

Polkupyöräkaappi on helppo avata yhdellä kädellä taittuvan oven, kaasujousien ja ovenkahvan ansiosta. Pyörien laittaminen kaappiin on helppoa. Mukana tulee vakiomallissa 5 avainta. Myös valmius iLOQ lukitukselle tarpeen mukaan.

Pyöräkaapin mitat

FalcoPodin koko on 2475mm x 2070mm ja korkeus 1410mm. FalcoPod vie vain puolet normaalin autopaikan koosta. Tutustu esitteessä tarkemmin (klikkaa oikealla ESITE).

 

 

Kiertotalous
Kiertotalous on järjestelmällinen lähestymistapa taloudelliseen kehitykseen, joka on suunniteltu hyödyttämään yrityksiä, yhteiskuntaa ja ympäristöä. Se on innovatiivinen lähestymistapa, jossa pidämme resursseja käytössä mahdollisimman kauan, otamme niistä maksimiarvon käytön aikana, sitten hyödynnämme ja uudistamme tuotteet ja materiaalit jokaisen käyttöiän lopussa. Falco aikoo olla kiertotalouden eturintamassa ja sitoutuu edistämään polkupyörien käyttöä luomalla toimivia pyöräpysäköinnin ratkaisuja. Näin edistetään kestävää liikkuvuutta. Sama lyhyesti sanottuna – kiertotalous on uusi ajattelutapa! Mutta ennen kaikkea se on yhdessä tekemistä!

Uusiutuva energia
Falco on investoinut katoille asennettuihin aurinkopaneeleihin (1787 kpl). Tämä varmistaa, että se on täysin energiaomavarainen yritys. Lisäksi tuotantolaitoksen yhteyteen asennettu tuulimylly tarjoaa entistäkin enemmän uusiutuvaa energiaa. Kaikki valaisimet on korvattu kestävillä LED-valoilla.

Kestävät materiaalit
Falco käyttää kestäviä materiaaleja tuotteissaan. Falco on yksi ensimmäisistä yrityksistä Alankomaissa, joka on saanut FSC-sertifikaatin. Tämä tarkoittaa, että kaikki puutavara on akkreditoitu Forest Stewardship Council® -yhtiön FSClaatumerkkiin. Falco BV on sertifioitu rekisteröintinumerolla: CU-COC-008530. Puun lisäksi terästä käytetään koko tuotevalikoimassa. Se on 100% kierrätettävä (myös kuumasinkittynä). Myös Cortenterästä käytetään, joka on edelleen 100 % kierrätettävä. Lisäksi sen hiilidioksidipäästöt ovat alhaiset ja se kestää yhtä kauan kuin tavallinen teräs.

Kestävä kehitys ja kiertotaloustuotteet
Kaikki tuotteet ovat nykyaikaisia ja kestäviä. Falco on ollut yli 60 vuoden ajan polkupyörien pysäköinti- ja kadunkalustemarkkinoiden eturintamassa. Se on saavuttanut maineen sellaisten tuotteiden valmistuksessa, jotka ylittävät kestävyyden vaatimukset. Falcon toiminta on tukenut kiertotaloutta jo monta vuotta yksinkertaisesti valmistamalla tuotteita ympäristöystävällisillä tavoilla. Ne kestävät vuosikymmeniä ja tuotteen käyttöiän lopussa ne voidaan 100 % kierrättää ja valmistaa täysin uudeksi tuotteeksi. Kuumasinkitys ja jauhemaalaus pidentää merkittävästi tuotteen käyttöikää ja auttaa säilyttämään arvonsa. Kaikki valmistusprosessin aikana kertynyt käyttämätön teräs kerätään ja lähetetään teräksen kierrätykseen. Saatavana on yhä enemmän tuotteita, jotka on suunniteltu siten, että yksittäiset osat voidaan vaihtaa helposti ja lisätä näin tuotteen käyttöikää.

Kestävä työnantaja
Vuonna 2018 Falco otti käyttöön oman jauhemaalauslaitoksen, joka parantaa tuotteiden jäljitettävyyttä, laatua ja lyhentää toimitusaikoja. Pitämällä kaikki toiminnot omissa käsissään, se tarjoaa Falcolle paremman laadunvalvonnan ja vähentää merkittävästi tarpeetonta kuljetusta. Falcon työntekijät työskentelevät modernissa ja turvallisessa hitsaushöyryt poistavassa tuotantolaitoksessa. Falcon oma kuljetuskalusto on Euro 5 normin mukainen ja tavarantoimituksia yhdistellään tarpeettomien ajomatkojen vähentämiseksi. Falcolla ollaan iloisia ja ylpeitä siitä, että henkilöstön vaihtuvuus on poikkeuksellisen pieni. Positiivisena ja ennakoivana työnantajana Falco panostaa jatkuvasti työntekijöiden koulutukseen ja henkilökohtaiseen kehitykseen. Lisäksi Falco on tukenut lukuisia oppisopimuskoulutuksessa olevia ja tarjonnut mahdollisuuden työkokemukseen uudelle sukupolvelle tukeakseen heitä työnhaussa. John Wermink on työskennellyt kiertotalouspäällikkönä Falcolla 1. huhtikuuta 2020 lähtien. Hänen roolinsa tulevina vuosina on kehittää jatkuvasti Falcoa kiertotalouden näkökulmasta. Sinulle, mutta myös tuleville sukupolville!

Ota yhteyttä ja kysy lisää