Suojaava katos polkupyörille, 3- tai 4 m elementeistä

Monesti pyöräilijät valittavat, ettei katos oikeasti suojaa pyörää sateelta. Hoth-polkupyöräkatos on tehty suojaamaan ja kestämään. Yleisten mitoitusperiaatteiden mukaan polkupyörän pituus on noin 2 m. Näin ollen katoksen pitää olla syvempi, jotta se suojaa pyörää. Hoth-pyöräkatoksen katto on riittävän suuri. Sen syvyys on 2,6 m. Modulaarisen rakenteensa ansiosta siitä voidaan muokata käytettävissä olevan tilaan sopivan pituinen katos.

Vakioelementit ovat 4 ja 3 m pituiset. Jykevät pystypylväät kantavat rakenteen ilman lisätukia.
Se helpottaa käyttöä ja alueen kunnossapitoa. Alla olevista linkeistä löydät perusmittakuvat. Toimitamme tarvitsemanne mittakuvat suuremmista kokonaisuuksista.

Mittakuvat KATOS JOSSA KAKSIKERROSTELINEET 14PP

Mittakuvat KATOS JOSSA KAARITELINEET 6PP

Mittakuvat KATOS JOSSA ETURENGASTELINEET 6PP

Avara, valoisa ja esteetön katos

Hoth-polkupyöräkatoksen luonne on avara, valoisa ja esteetön. Se on kestävä ratkaisu julkisiin kohteisiin. Erityisesti lasikatolla varustettuna sen avaruus ja valoisuus korostuvat. Lasi ei myöskään kellastu käytössä. Lika ja pölyt voidaan poistaa helposti lasipinnalta, toisin kuin kennomuoveista tai muovilevystä. Katon syvyyden ansiosta sitä voidaan käyttää mainiosti myös sääsuojana muihin tarkoituksiin.

Hoth-pyöräkatos on saatavana yksi- tai kaksipuolisena. Katto on 20 mm turvalasia tai profiilipeltiä. Asennustapa valittavissa kohteen mukaan; runkopylväät uppoasennettuna valuun, uppoasennus laipasta pulttaamalla betoniperustaan tai pinta-asennus laipasta pulttaamalla betoniperustaan.

Kuumasinkitys on ympäristöystävällinen prosessi, jossa teräs suojataan sinkillä

Huomaa, että kaikki Falcon tuotteet ovat kuumasinkittyjä ja jauhemaalattuja. Kuumasinkitys antaa teräkselle aivan ylivoimaisen korroosiosuojan, verrattuna hinnaltaan edullisempaan jauhesinkitykseen. Ennen sinkitystä teräs puhdistetaan peittaamalla suola- tai rikkihapolla ja kastetaan juoksuteaineeseen. Sen jälkeen teräkset upotetaan sulaan noin 450°C:een sinkkiin, jossa sinkki ja teräs reagoivat keskenään (elektrolyysi). Näin muodostuu suojaava ja vuosikymmeniä kestävä pinnoite.

Teräsrakenteiden standardin EN 1090-­1 mukaisesti CE -­merkitty.


  • Elpac Kalusteet Pyöräpysäköinti

Kiertotalous
Kiertotalous on järjestelmällinen lähestymistapa taloudelliseen kehitykseen, joka on suunniteltu hyödyttämään yrityksiä, yhteiskuntaa ja ympäristöä. Se on innovatiivinen lähestymistapa, jossa pidämme resursseja käytössä mahdollisimman kauan, otamme niistä maksimiarvon käytön aikana, sitten hyödynnämme ja uudistamme tuotteet ja materiaalit jokaisen käyttöiän lopussa. Falco aikoo olla kiertotalouden eturintamassa ja sitoutuu edistämään polkupyörien käyttöä luomalla toimivia pyöräpysäköinnin ratkaisuja. Näin edistetään kestävää liikkuvuutta. Sama lyhyesti sanottuna – kiertotalous on uusi ajattelutapa! Mutta ennen kaikkea se on yhdessä tekemistä!

Uusiutuva energia
Falco on investoinut katoille asennettuihin aurinkopaneeleihin (1787 kpl). Tämä varmistaa, että se on täysin energiaomavarainen yritys. Lisäksi tuotantolaitoksen yhteyteen asennettu tuulimylly tarjoaa entistäkin enemmän uusiutuvaa energiaa. Kaikki valaisimet on korvattu kestävillä LED-valoilla.

Kestävät materiaalit
Falco käyttää kestäviä materiaaleja tuotteissaan. Falco on yksi ensimmäisistä yrityksistä Alankomaissa, joka on saanut FSC-sertifikaatin. Tämä tarkoittaa, että kaikki puutavara on akkreditoitu Forest Stewardship Council® -yhtiön FSClaatumerkkiin. Falco BV on sertifioitu rekisteröintinumerolla: CU-COC-008530. Puun lisäksi terästä käytetään koko tuotevalikoimassa. Se on 100% kierrätettävä (myös kuumasinkittynä). Myös Cortenterästä käytetään, joka on edelleen 100 % kierrätettävä. Lisäksi sen hiilidioksidipäästöt ovat alhaiset ja se kestää yhtä kauan kuin tavallinen teräs.

Kestävä kehitys ja kiertotaloustuotteet
Kaikki tuotteet ovat nykyaikaisia ja kestäviä. Falco on ollut yli 60 vuoden ajan polkupyörien pysäköinti- ja kadunkalustemarkkinoiden eturintamassa. Se on saavuttanut maineen sellaisten tuotteiden valmistuksessa, jotka ylittävät kestävyyden vaatimukset. Falcon toiminta on tukenut kiertotaloutta jo monta vuotta yksinkertaisesti valmistamalla tuotteita ympäristöystävällisillä tavoilla. Ne kestävät vuosikymmeniä ja tuotteen käyttöiän lopussa ne voidaan 100 % kierrättää ja valmistaa täysin uudeksi tuotteeksi. Kuumasinkitys ja jauhemaalaus pidentää merkittävästi tuotteen käyttöikää ja auttaa säilyttämään arvonsa. Kaikki valmistusprosessin aikana kertynyt käyttämätön teräs kerätään ja lähetetään teräksen kierrätykseen. Saatavana on yhä enemmän tuotteita, jotka on suunniteltu siten, että yksittäiset osat voidaan vaihtaa helposti ja lisätä näin tuotteen käyttöikää.

Kestävä työnantaja
Vuonna 2018 Falco otti käyttöön oman jauhemaalauslaitoksen, joka parantaa tuotteiden jäljitettävyyttä, laatua ja lyhentää toimitusaikoja. Pitämällä kaikki toiminnot omissa käsissään, se tarjoaa Falcolle paremman laadunvalvonnan ja vähentää merkittävästi tarpeetonta kuljetusta. Falcon työntekijät työskentelevät modernissa ja turvallisessa hitsaushöyryt poistavassa tuotantolaitoksessa. Falcon oma kuljetuskalusto on Euro 5 normin mukainen ja tavarantoimituksia yhdistellään tarpeettomien ajomatkojen vähentämiseksi. Falcolla ollaan iloisia ja ylpeitä siitä, että henkilöstön vaihtuvuus on poikkeuksellisen pieni. Positiivisena ja ennakoivana työnantajana Falco panostaa jatkuvasti työntekijöiden koulutukseen ja henkilökohtaiseen kehitykseen. Lisäksi Falco on tukenut lukuisia oppisopimuskoulutuksessa olevia ja tarjonnut mahdollisuuden työkokemukseen uudelle sukupolvelle tukeakseen heitä työnhaussa. John Wermink on työskennellyt kiertotalouspäällikkönä Falcolla 1. huhtikuuta 2020 lähtien. Hänen roolinsa tulevina vuosina on kehittää jatkuvasti Falcoa kiertotalouden näkökulmasta. Sinulle, mutta myös tuleville sukupolville!

Ota yhteyttä ja kysy lisää