Polkupyöräkaappi tuo lisäturvaa!

Oletko joskus ajatellut että, uskallanko jättää polkupyörää vain telineeseen? Turvallisempi ratkaisu on polkupyöräkaappi, jonne saat pyörän suojaan katseilta ja lukkojen taakse. Kaapin käyttö käy vaivattomasti kortinlukijalla tai ILOQ-järjestelmässä. Kaapissa on kouru, jota pitkin pyörä työnnetään kaappiin. Oviaukon leveys on 700 mm. Itse ei tarvitse mennä kaappiin. Ja kun palaat takaisin, niin pyörä on valmiina ajamiseen.

Kaapin rakenne ja materiaalit

Yhdessä kaappielementissä on viisi väliseinin erotettua osastoa (kaappia). Runkorakenne on kestävää kuumasinkittyä terästä ja viimeistelty jauhemaalauksella RAL sävyyn. Takaseinä ja päätyseinät on verhoiltu vakiomallissa FSC-kovapuulankuin. Lisävarusteena ne on saatavana teräslevyllä (kuten kuvissa olevat kaapit Lauttasaaressa). Katto voidaan toteuttaa myös viherkattona tai pelkästään profiilipellein. Sadevedet ohjautuu ränniin, joka sijaitsee päädyssä. Pyöräkaapin mitat: pituus 3800 mm, leveys 2100 mm ja korkeus 1530 mm. Oviaukon leveys 700 mm. Kiinnitetään kuudella jalalla, jotka voidaan pultata alustaansa. Yksi viiden pyörän kaappielementti vie tilaa vain yhden auton parkkiruudun verran.
Kuvissa Helsingin Lauttasaaressa sijaitsevat kaapit joissa 4- ja 5 ovea.

Tutustu videolla referenssiin Jakobsberg, Ruotsi Falco Lok kaappiin

Väriä ja grafiikkaa

Pyöräkaapin ovet, päädyt tai takaseinä voidaan varustaa käyttötarkoituksesta kertovin symbolein. Myös värityksellä voidaan korostaa tai sulauttaa ympäristöönsä. Toimitamme myös tarrasymbolit pysyväismerkintäkalvosta leikattuna tai tulosteet tarpeen mukaan.

Käyttöoikeudet

Kaapin käyttö voidaan räätälöidä tarpeen mukaan. Lukijakorttina voidaan käyttää esim. matkakorttia tai vastaavaa. Numerokoodi- ja muut lukijalaitteet mahdollisia. ILOQ digitaalinen ja mobillijärjestelmä voidaan myös liittää kaappien lukitukseksi.

Kiertotalous
Kiertotalous on järjestelmällinen lähestymistapa taloudelliseen kehitykseen, joka on suunniteltu hyödyttämään yrityksiä, yhteiskuntaa ja ympäristöä. Se on innovatiivinen lähestymistapa, jossa pidämme resursseja käytössä mahdollisimman kauan, otamme niistä maksimiarvon käytön aikana, sitten hyödynnämme ja uudistamme tuotteet ja materiaalit jokaisen käyttöiän lopussa. Falco aikoo olla kiertotalouden eturintamassa ja sitoutuu edistämään polkupyörien käyttöä luomalla toimivia pyöräpysäköinnin ratkaisuja. Näin edistetään kestävää liikkuvuutta. Sama lyhyesti sanottuna – kiertotalous on uusi ajattelutapa! Mutta ennen kaikkea se on yhdessä tekemistä!

Uusiutuva energia
Falco on investoinut katoille asennettuihin aurinkopaneeleihin (1787 kpl). Tämä varmistaa, että se on täysin energiaomavarainen yritys. Lisäksi tuotantolaitoksen yhteyteen asennettu tuulimylly tarjoaa entistäkin enemmän uusiutuvaa energiaa. Kaikki valaisimet on korvattu kestävillä LED-valoilla.

Kestävät materiaalit
Falco käyttää kestäviä materiaaleja tuotteissaan. Falco on yksi ensimmäisistä yrityksistä Alankomaissa, joka on saanut FSC-sertifikaatin. Tämä tarkoittaa, että kaikki puutavara on akkreditoitu Forest Stewardship Council® -yhtiön FSClaatumerkkiin. Falco BV on sertifioitu rekisteröintinumerolla: CU-COC-008530. Puun lisäksi terästä käytetään koko tuotevalikoimassa. Se on 100% kierrätettävä (myös kuumasinkittynä). Myös Cortenterästä käytetään, joka on edelleen 100 % kierrätettävä. Lisäksi sen hiilidioksidipäästöt ovat alhaiset ja se kestää yhtä kauan kuin tavallinen teräs.

Kestävä kehitys ja kiertotaloustuotteet
Kaikki tuotteet ovat nykyaikaisia ja kestäviä. Falco on ollut yli 60 vuoden ajan polkupyörien pysäköinti- ja kadunkalustemarkkinoiden eturintamassa. Se on saavuttanut maineen sellaisten tuotteiden valmistuksessa, jotka ylittävät kestävyyden vaatimukset. Falcon toiminta on tukenut kiertotaloutta jo monta vuotta yksinkertaisesti valmistamalla tuotteita ympäristöystävällisillä tavoilla. Ne kestävät vuosikymmeniä ja tuotteen käyttöiän lopussa ne voidaan 100 % kierrättää ja valmistaa täysin uudeksi tuotteeksi. Kuumasinkitys ja jauhemaalaus pidentää merkittävästi tuotteen käyttöikää ja auttaa säilyttämään arvonsa. Kaikki valmistusprosessin aikana kertynyt käyttämätön teräs kerätään ja lähetetään teräksen kierrätykseen. Saatavana on yhä enemmän tuotteita, jotka on suunniteltu siten, että yksittäiset osat voidaan vaihtaa helposti ja lisätä näin tuotteen käyttöikää.

Kestävä työnantaja
Vuonna 2018 Falco otti käyttöön oman jauhemaalauslaitoksen, joka parantaa tuotteiden jäljitettävyyttä, laatua ja lyhentää toimitusaikoja. Pitämällä kaikki toiminnot omissa käsissään, se tarjoaa Falcolle paremman laadunvalvonnan ja vähentää merkittävästi tarpeetonta kuljetusta. Falcon työntekijät työskentelevät modernissa ja turvallisessa hitsaushöyryt poistavassa tuotantolaitoksessa. Falcon oma kuljetuskalusto on Euro 5 normin mukainen ja tavarantoimituksia yhdistellään tarpeettomien ajomatkojen vähentämiseksi. Falcolla ollaan iloisia ja ylpeitä siitä, että henkilöstön vaihtuvuus on poikkeuksellisen pieni. Positiivisena ja ennakoivana työnantajana Falco panostaa jatkuvasti työntekijöiden koulutukseen ja henkilökohtaiseen kehitykseen. Lisäksi Falco on tukenut lukuisia oppisopimuskoulutuksessa olevia ja tarjonnut mahdollisuuden työkokemukseen uudelle sukupolvelle tukeakseen heitä työnhaussa. John Wermink on työskennellyt kiertotalouspäällikkönä Falcolla 1. huhtikuuta 2020 lähtien. Hänen roolinsa tulevina vuosina on kehittää jatkuvasti Falcoa kiertotalouden näkökulmasta. Sinulle, mutta myös tuleville sukupolville!

Ota yhteyttä ja kysy lisää