Turvallinen pyörätalli

Pyörätalli on todella järkevä tapa luoda turvallinen ja suojattu tila pyöräpysäköintiin. Falco Scandic-pyörätalli on moduulirakenteinen. Siksi sitä voidaan helposti jatkaa samankokoisilla lisäosilla tarpeen ja käytettävissä olevan tilan mukaan. Scandic-pyörätalleja on asennettu Suomeen ja Ruotsiin monilla erilaisilla kokoonpanoilla ja varusteluilla. Perusmallin esite on ladattavissa kuvan vierestä oikealta. Voit tutustua toimittamiimme pyörätalleihin seuraavilla paikkakunnilla: Hyvinkää, Joensuu ja Liminka.

Tarkemmat tiedot ja esittely meiltä p. 010 219 0716.
Voit myös tutustua Hyvinkäällä olevaan pyörätallin videolla, joka löytyy kun rullaa sivua alaspäin.

Automaattinen pyörätalli

Pyörätallia voidaan muokata ja varustella käyttäjien tarpeiden mukaan. Kaikissa projekteissamme on ollut perustana FALCO Scandic pyörätalli, jota on muokattu kohteen ja käyttäjäkunnan tarpeiden mukaan.  Automaattinen liukuovi tai pidempään talliin liukuovet molempiin päätyihin, helpottavat käyttöä huomattavasti. Liukuovien ohjaus ja kulunohjaus halutaan linkittää paikallisiin, kohteissa jo käytössä oleviin järjestelmiin. Usein varusteluksi halutaan myös pyörän huoltopiste tai sähköpyörien latauspisteet tai -latauskaapit.

Asennuspohjana toimii parhaiten esim. valettu noin 120 – 150 mm paksuinen betonilaatta, jossa lattiakaivo tai kaato ulospäin (lisätietoja myynnistämme). Sen päälle kiinnitetään/pultataan runkopylväät, asennetaan katto ja lasiseinät.

Ovi tai ovet valitaan tarpeen mukaan. Tarjolla on perusmallinen yksilehtinen ovi, jossa normilukitus ja ovenkahvasta vääntämällä avautuminen. Toinen vaihtoehto on 180 cm levyiset automaattiset liukuovet, joissa on tunnistimet ja lukitusmekanismi esim. näppäimistöllä tai kortinlukijalla. Seinät ovat perusmallissa 12 mm karkaistua lasia, mutta muitakin seinämateriaaleja voidaan tarjota. Perusmallin esittely ja kuvat löytyvät Falco Scandic-esitteestä ja kuvagalleriassa. Galleriasta löydät myös lisävarusteltuja pyörätalleja.

Kate on profiilipeltiä sinkittynä tai haluttaessa myös RAL-sävyyn maalattuna.

Pyörätallin paras kaveri on kaksikerrostelineet

Parhaiten tilankäytön tehoja tuottaa kaksikerroksiset pyörätelineet. Niistä voidaan valita tiivis tai väljempi malli, riippuen siitä halutaanko painottaa pyöräpaikkojen määrää vai mukavuutta. Vaihtoehdot ovat k-k 375 mm, 400 mm tai 500 mm. Haluttaessa voidaan käyttää myös yksitasoratkaisuja tai vaikka molempia. Silloin lopputulos on tehokas ja kaikille pyörätyypeille sopiva. Tarjolla on monia vaihtoehtoja ja mielellään kuulemme mikä on tavoitteenne ja tehdään ratkaisut sen mukaan.

Pyörätallin varustus

Jotta kaikille käyttäjille ja kaikille polkupyörämalleille löytyisi pyörätallista sopiva paikka, kannattaa käyttää myös Kaarimallisia telineitä osana pyöräpaikkojen kokonaismäärässä. Vaikka puolet tai kolmannes pyöräpaikoista suositellaan toteutettavan Kaaritelinein. Ne soveltuvat kaikille polkupyörille, mutta erityisen hyvin leveärenkaisille ja raskaille sähköpyörille.

Pyörätalli voidaan varustaa myös pyörien huoltopisteellä. Myös latauskaapit kuuluvat monissa tapauksissa varusteluun. Kaikki riippuu siitä, mitä käyttäjä haluaa ja tarvitsee pyörätalliin. Toinen haluaa pyörätallin kaikilla varusteilla ja täysin automaattisena. Toisessa kohteessa tarve on perusmalliselle ratkaisulle. Molemmat toimitamme valmiiksi asennettuina.

 

Kiertotalous
Kiertotalous on järjestelmällinen lähestymistapa taloudelliseen kehitykseen, joka on suunniteltu hyödyttämään yrityksiä, yhteiskuntaa ja ympäristöä. Se on innovatiivinen lähestymistapa, jossa pidämme resursseja käytössä mahdollisimman kauan, otamme niistä maksimiarvon käytön aikana, sitten hyödynnämme ja uudistamme tuotteet ja materiaalit jokaisen käyttöiän lopussa. Falco aikoo olla kiertotalouden eturintamassa ja sitoutuu edistämään polkupyörien käyttöä luomalla toimivia pyöräpysäköinnin ratkaisuja. Näin edistetään kestävää liikkuvuutta. Sama lyhyesti sanottuna – kiertotalous on uusi ajattelutapa! Mutta ennen kaikkea se on yhdessä tekemistä!

Uusiutuva energia
Falco on investoinut katoille asennettuihin aurinkopaneeleihin (1787 kpl). Tämä varmistaa, että se on täysin energiaomavarainen yritys. Lisäksi tuotantolaitoksen yhteyteen asennettu tuulimylly tarjoaa entistäkin enemmän uusiutuvaa energiaa. Kaikki valaisimet on korvattu kestävillä LED-valoilla.

Kestävät materiaalit
Falco käyttää kestäviä materiaaleja tuotteissaan. Falco on yksi ensimmäisistä yrityksistä Alankomaissa, joka on saanut FSC-sertifikaatin. Tämä tarkoittaa, että kaikki puutavara on akkreditoitu Forest Stewardship Council® -yhtiön FSClaatumerkkiin. Falco BV on sertifioitu rekisteröintinumerolla: CU-COC-008530. Puun lisäksi terästä käytetään koko tuotevalikoimassa. Se on 100% kierrätettävä (myös kuumasinkittynä). Myös Cortenterästä käytetään, joka on edelleen 100 % kierrätettävä. Lisäksi sen hiilidioksidipäästöt ovat alhaiset ja se kestää yhtä kauan kuin tavallinen teräs.

Kestävä kehitys ja kiertotaloustuotteet
Kaikki tuotteet ovat nykyaikaisia ja kestäviä. Falco on ollut yli 60 vuoden ajan polkupyörien pysäköinti- ja kadunkalustemarkkinoiden eturintamassa. Se on saavuttanut maineen sellaisten tuotteiden valmistuksessa, jotka ylittävät kestävyyden vaatimukset. Falcon toiminta on tukenut kiertotaloutta jo monta vuotta yksinkertaisesti valmistamalla tuotteita ympäristöystävällisillä tavoilla. Ne kestävät vuosikymmeniä ja tuotteen käyttöiän lopussa ne voidaan 100 % kierrättää ja valmistaa täysin uudeksi tuotteeksi. Kuumasinkitys ja jauhemaalaus pidentää merkittävästi tuotteen käyttöikää ja auttaa säilyttämään arvonsa. Kaikki valmistusprosessin aikana kertynyt käyttämätön teräs kerätään ja lähetetään teräksen kierrätykseen. Saatavana on yhä enemmän tuotteita, jotka on suunniteltu siten, että yksittäiset osat voidaan vaihtaa helposti ja lisätä näin tuotteen käyttöikää.

Kestävä työnantaja
Vuonna 2018 Falco otti käyttöön oman jauhemaalauslaitoksen, joka parantaa tuotteiden jäljitettävyyttä, laatua ja lyhentää toimitusaikoja. Pitämällä kaikki toiminnot omissa käsissään, se tarjoaa Falcolle paremman laadunvalvonnan ja vähentää merkittävästi tarpeetonta kuljetusta. Falcon työntekijät työskentelevät modernissa ja turvallisessa hitsaushöyryt poistavassa tuotantolaitoksessa. Falcon oma kuljetuskalusto on Euro 5 normin mukainen ja tavarantoimituksia yhdistellään tarpeettomien ajomatkojen vähentämiseksi. Falcolla ollaan iloisia ja ylpeitä siitä, että henkilöstön vaihtuvuus on poikkeuksellisen pieni. Positiivisena ja ennakoivana työnantajana Falco panostaa jatkuvasti työntekijöiden koulutukseen ja henkilökohtaiseen kehitykseen. Lisäksi Falco on tukenut lukuisia oppisopimuskoulutuksessa olevia ja tarjonnut mahdollisuuden työkokemukseen uudelle sukupolvelle tukeakseen heitä työnhaussa. John Wermink on työskennellyt kiertotalouspäällikkönä Falcolla 1. huhtikuuta 2020 lähtien. Hänen roolinsa tulevina vuosina on kehittää jatkuvasti Falcoa kiertotalouden näkökulmasta. Sinulle, mutta myös tuleville sukupolville!

Ota yhteyttä ja kysy lisää