Asfalttimerkinnöillä saadaan pinnat elämään.

Decomark- ja PrefaTherm-asfalttimerkinnöillä voidaan tehdä koulujen pihoille ja leikkipaikoille kuvioita, kuten yksikertaiset hyppyruudukot ja tervapadat. Tai kolmiulotteisia kuvioita, tai ajoratamerkintöjä leikkipaikkojen liikenneopetukseen. Myös mittatilauksena tehtävät kuvioinnit onnistuvat dwg- tai pdf-suunnitelmakuvien pohjalta. Tuote on paksuudeltaan noin 2-3 mm. Väripigmentit ovat hyvin UV-valoa kestävää.

Materiaali leikataan tehtaalla oikeaan muotoon ja kokoon eri värisistä arkeista. Kuviot yhdistetään työmaalla puhtaalle asfaltille ja kiinnitys tapahtuu toholla kauttaaltaan lämmittäen. Työ vaatii huolellisuutta, puhtaan asfaltin, harjan ja tohon. Vanhalle asfaltille tarvitaan primerointi. Asennus tapahtuu ”hyvän sään aikana”, eli touko-syyskuu välisenä aikana, pääsääntöisesti. Tarkemmat ohjeet Elpacista.

Tiedostot suunnittelijoille

Kuvastoissa on valittavana vakiotuotteet. Suurimpaan osaan on saatavana myös DWG- tai DXF-tiedostot. Lisätiedot Elpacista puh: 010 219 0716 tai e-mail: kalusteet@elpac.fi

Ota huomioon omien kuvioiden suunnittelussa

Tee kuvioista erillinen tiedosto jossa, määrä, mitat ja värit kullekin kuviolle ja muodolle. Kuvioita voidaan valmistaa: Decomark / DWG- tiedostoista ja PrefaTherm / PDF tiedostoista.