Collio on kulmikasta designia

Roska-astialta vaaditaan kestävyyttä kaupunkiympäristössä. Collio-roskis kestää, koska se on valmistettu paksusta teräslevystä ja lisäksi kulmikas rakenne on luonnostaan tukeva. Viimeistely voidaan valita helposti. Joko värikäs jauhemaalaus tai ajaton corten-teräs.

Sisäastia ja kolmioavainlukitus.
Asennetaan pintaan pulttaamalla tai pitkillä kierretangoilla alla olevaan betoniperustaan.
Tarvittaessa toimitamme myös betoniperustan.

Lataa tiedostot ilman rekisteröitymistä

City Design-sivustolla on ladattavissa ilman kirjautumista suunnittelijoiden tarvitsemat tiedostomuodot (.dwg ja .skp) Linkki sivustolle CITY DESIGN
Halutessasi saat tiedostot meiltäkin.

Vakio RAL-värisävyt ja puuvaihtoehdot löydät vasemmalta LATAA VÄRIT.
Mittatiedot pdf-tiedostona löydät vasemmalta LATAA MITAT.

Kuumasinkitys on ympäristöystävällinen prosessi, jossa teräs suojataan sinkillä

Huomaa, että tämäkin City Designin tuote on kuumasinkitty ja viimeistelty jauhemaalauksella. Kuumasinkitys antaa teräkselle ylivoimaisen korroosiosuojan, verrattuna hinnaltaan edullisempaan jauhesinkitykseen tai sähkösinkitykseen. Ennen kuumasinkitystä teräspinnat puhdistetaan peittaamalla suola- tai rikkihapolla ja kastetaan juoksuteaineeseen. Sen jälkeen teräs upotetaan sulaan noin 450°C:een sinkkiin, jossa sinkki ja teräs reagoivat keskenään (elektrolyysi). Näin muodostuu terästä suojaava ja vuosikymmeniä kestävä pinnoite. Juuri roska-astioissa korostuu pinnoitteiden kestävyys.

CITY DESIGN Collio roska-astiat, 70 L

Corten-teräs
KK 820030 70 l. 410 x 410 x 830 mm, sisä-astia
KK 820031 70 l. 410 x 410 x 830 mm, sisä-astia ja tuhkakuppi (2 l.)

Kuumasinkitty + vakio RAL
KK 492070 70 l. 410 x 410 x 830 mm, sisä-astia
KK 492014 70 l. 410 x 410 x 830 mm, sisä-astia ja tuhkakuppi (2 l.)


  • City Design katalogi

City Design

City Designin tavoitteena on demokratisoida hyvää suunnittelua, vähentää teollista monimutkaisuutta ja luoda edullisia kaupunkikalusteita, joille on ominaista toimivuus ja yksinkertainen mutta raikas estetiikka.

The Placemakers – Making Spaces Living Places

Placemakers ryhmä kokoaa yhteen erilaisia yrityksiä ja brändejä. Yksi näistä on City Design. Jokainen tässä ryhmässä on sitoutunut tutkimaan tulevaisuuden tarpeita ja ennakoimaan trendejä. City Design on erikoistunut ulkokalusteiden valmistukseen.

Tehtävämme

City Design on mukana kehittämässä viheralueita ja kaupunkiympäristöjä viihtyisämmäksi. Haluamme tehdä sen kestävästi, joka tuo konkreettista hyötyä alueita käyttäville ja niiden ylläpitäjille.

Arvomme

Me City Designilla uskomme kestävän kasvun arvoon ihmisten ja ympäristön kannalta. Pyrimme työllämme tyydyttämään tämän päivän tarpeet tinkimättä huomisen tarpeista. Sitoudumme tähän joka päivä konkreettisilla teoilla.

1. Kestävä tuotantojärjestelmä
Olemme yritys, joka käyttää 100 % kestävää sertifioitua energiaa ja olemme aina uskoneet uusiutuvan energian ratkaisuihin ja investoineet niihin. Tuotantolaitostemme katoille asennetut 7500 aurinkopaneelia tuottavat puhdasta energiaa, mikä estää yli 850 tonnin hiilidioksidipäästöt ilmakehään vuodessa.

2. Materiaalien valinta ja käyttö
Valvomme materiaaliemme turvallisuutta, laatua, alkuperää ja kestävyyttä valitsemalla toimittajat, jotka jakavat ympäristö- ja sosiaaliset arvomme. Valitsemme vain kierrätettäviä materiaaleja ja hyödynnämme mahdollisuuksien mukaan myös kierrätysmateriaalia.

3. Hyvät suunnittelukäytännöt
Tuotteiden suunnittelun avulla tehostamme prosesseja ja vähennämme energiankulutusta. Materiaalien tehokkaalla käytöllä, jätteen määrä vähenee. Elinkaarensa lopussa tuotteiden materiaalit voidaan kierrättää.
Suunnitteluprosessimme perustuvat monikäyttöiseen lähestymistapaan, joka palvelee samanaikaisesti taloudellisia, sosiaalisia ja ympäristöllisiä tavoitteita.

Placemakersin ja City Designin pääkonttori on Italiassa, Castelminio di Resanassa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää