Strat on kevyempi versio Dessau penkistä. Siksi se oli aluksi nimetty Dessau Light penkiksi. Siinä on sama, vankka teräksinen perusrunko, mutta lankut ovat lappeellaan eli leveällä kyljellään. Istuinosa on paksuudeltaan matalampi.

Tätäkin penkkiä on saatavana myös akryylilankuin, kuten yllä olevissa kuvissa Porin matkakeskukselta. Siinä penkin runko on valkoinen ja akryylilankut vaalean harmaat. Tuote on osoittautunut käytössä hyvin kulutusta kestäväksi. Akryylipinta on helppohoitoinen. Se ei tarvitse muuta kuin pesua, jos sitäkään. Akryyli on istuinmukavuudeltaan puun ja teräksen väliltä.

Olemme tehneet Strat penkistä myös kartionmuotoisen ja pidemmän (2,5m) penkin. Siinä penkin päädyt ovat eri levyiset, samoin päädyt ovat eri korkuiset. Näin penkki saatiin seuraamaan kiveyksen muotoilua. Kuvissa kyseinen penkki, Lempäälä-talon sisäpihalta.

Puulankut ovat FSC®-kovapuuta (SCS-COC-001802), käsittelemätön tai ruskealla kuultosuojalla käsiteltynä. Saatavana myös havupuusta valmistettuna (Douglas kuusi). Käsittelemättömänä puulankut harmaantuvat luonnollisesti. Kuultosuojakäsittelyllä puun ruskea värisävy säilyy ja voidaan huoltokäsitellä vuosittain. Käytetty kuultosuoja-aine imeytyy puuhun, eikä hilseile tai lohkeile irti.

Tietomallit arkkitehdeille ja suunnittelijoille
Nusser Stadtmöbel tarjoaa 2D-, 3D- ja BIM-objekteja tähänkin tuotteeseen, laajalle valikoimalle suunnitteluohjelmistoja. Ne ovat saatavilla kirjautumisen jälkeen. Palvelun tuottaa Cadenas GmbH.
Nusser Strat tiedot

Malli

Strat penkki 1,9m, RAL 7016 ja FSC-kovapuu, pinta-asennus

Malli

Strat penkki 1,9m, RAL 7016 ja FSC-kovapuu, uppoasennus (+150mm laippajalat)

Malli

Strat penkki 1,9m, RAL 7016 ja Akryylilankuin, pinta-asennus

Malli

Strat penkki 1,9m, RAL 7016 ja Akryylilankuin, pinta-asennus, uppoasennus (+150mm laippajalat)

Malli

Strat penkki, CUSTOM, BQ01 S10.00, pituus 2446mm, päädyt 360 x 440 mm ja 755 x 560 mm

Malli

OPTIO: FSC-kovapuun kuultosuojakäsittely


  • Nusser katalogi

  • Nusser Akryylikalusteet

Sosiaalinen sitoutuminen
Me Nusserilla tiedämme vastuumme ihmisiä ja ympäristöä kohtaan. Yrityksen perustajien aktiivinen sosiaalinen sitoutuminen elää tänään Gretel Nusser -säätiössä ja nykyiset osakkeenomistajat tukevat sitä. Tästä syystä meille myönnettiin Saksan valtion ja Caritasin palkinto vuonna 2011.

Lisäksi olemme sitoutuneet antamaan vammaisille mahdollisuuden osallistua normaaliin elämään, integroidun työpaikan kautta. Teemme tiivistä yhteistyötä voittoa tavoittelemattoman RAPS GmbH: n kanssa. Pakolaisten integrointi, pätevä koulutus ja jatkokoulutus ovat myös meille itsestään selvää.

Ekologinen sitoutuminen
Sosiaalisen vastuun lisäksi, ekologisesti kestävä tuotanto, on tunnusomaista liiketoiminnallemme. Olemme olleet FSC®-sertifioitu yritys vuodesta 2009 ja jalostamme puuta vain kestävästi hoidetuilta alueilta. Sertifikaatin numero on SCSCOC-001802. Lisätietoja FSC:stä ja yleisesti käytetyistä puulajeista löytyy kotisivuiltamme.

Pitkän puurakentamiskokemuksen ansiosta omat rakennuksemme ovat parhaita esimerkkejä energiaa ja resursseja säästävästä tuotannosta. Toimistorakennusta voidaan kuvata passiivitaloksi esimerkillisen eristämisen ja hallitun ilmanvaihdon
ansiosta. Tuotantohallit on rakennettu matalaenergiatasoisiksi.

Energia
Kaikki tuotannon aikana syntyvät puuhakkeet puristetaan briketeiksi modernin kiertojärjestelmän avulla ja syötetään puulämmitysjärjestelmäämme lämmön tuottamiseksi täysin automaattisessa prosessissa.

Nusserin omistajat ovat investoineet katolla oleviin aurinkosähköjärjestelmiin jo vuodesta 2005 lähtien. Vuodesta 2010 olemme onnistuneet tuottamaan enemmän energiaa kuin mitä järjestelmiemme ja koneidemme käyttö edellyttäisi.
Kaksi sähköautojen latausasemaa otettiin käyttöön pääkonttorissamme Winnendenissä vuonna 2019. Olemme suosineet sähköautojen hankintaa joulukuusta 2019 lähtien.

Tuotanto
Nusserilla perinteinen käsityötaito on peritty yrityksen perustajalta Wilhelm Nusserilta. Vaikka nykyään käytämme manuaalisten prosessien lisäksi innovatiivisia ja resursseja säästäviä valmistustekniikoita, käsityötaitoa vaaditaan edelleen.
Siitä erottaa NUSSER-tuotteen. Erityisesti istuinkalusteiden osalta tuotanto tehdään yleensä tilauksesta eikä automatisoidussa sarjatuotannossa. Siksi pidämme itseämme enemmän teollisena valmistajana emmekä teollisena suurtuotantoyrityksenä.

Tuotteet valmistetaan omissa tuotantolaitoksissa, omien työntekijöiden toimesta. Tällä tavoin voimme luotettavasti varmistaa korkeimman laadun ja säilyttää samalla joustavuuden. Onneksi kaikkien tarpeet eivät ole täysin samanlaisia!

Laajan vakiotuotevalikoimamme avulla voimme toteuttaa toimivia ja esteettisesti houkuttelevia ratkaisuja. Monivuotinen kokemus kadunkalusteiden valmistuksesta mahdollistaa myös korkean suunnitteluvapauden.

Ota yhteyttä ja kysy lisää