Lukittava teline potkulaudoille ja skuuteille

Myös potkulauta ansaitsee ja tarvitsee turvallisen telineen. Elpark-tuotesarjaan kuuluu lukittava skuuttiteline, tai potkulautateline. Se on helppo käyttää. Potkulauta lukitaan ohjaustangostaan telineeseen. Telineessä on liikuteltava rengas, joka voidaan lukita tavallisella riippulukolla.

Kaksi muotoa ja kolme asennustapaa

Teline on kaaren mallinen tai suora. Kaaren mallinen teline muodostuu kaaresta jonka sisällä ja keskellä on telinejakso. Suora telinemalli koostuu kahdesta pystyputkesta ja niiden välissä telinejakso. Suora malli on saatavana myös seinäkiinnityksellä. Gallerian kuvista löydät nämä kaikki mallit ja tuotenumerot.

Yhteen telinejaksoon mahtuu kuusi skuuttia vierekkäin. Telinejakso on 40 x 40 mm neliöputkea ja  pituus 1500 mm. Kaari-mallin runkona on ⌀ 48 mm putki, jonka korkeus on 1000 mm. Suora-mallin pysty ja vaakaputket ovat 40 x 40 mm neliöputkea. Tuote on kuumasinkittyä terästä ja se voidaan jauhemaalata tehtaan RAL-sävyihin.

Kuumasinkitys on ympäristöystävällinen prosessi, jossa teräs suojataan sinkillä

Tämäkin tuote on suojattu kuumasinkityksellä. Se on saatavana myös viimeisteltynä jauhemaalauksella. Kuumasinkitys antaa teräkselle ylivoimaisen korroosiosuojan, verrattuna hinnaltaan edullisempaan jauhesinkitykseen. Ennen sinkitystä teräs puhdistetaan peittaamalla suola- tai rikkihapolla ja kastetaan juoksuteaineeseen. Sen jälkeen teräkset upotetaan sulaan noin 450°C:een sinkkiin, jossa sinkki ja teräs reagoivat keskenään (elektrolyysi). Näin muodostuu suojaava ja vuosikymmeniä kestävä pinnoite.

 

ELPARK lukittava skuuttiteline, potkulautateline

Kaari
KKS 421.98 Potkulautateline Kaari, leveys 1500 mm, 6pp, kuumasinkitty, uppoasennettava
KKS 421.99 Potkulautateline Kaari, leveys 1500 mm, 6pp, kuumasinkitty, pinta-asennettava

Suora
KKS 421.92 Potkulautateline Suora, leveys 1500 mm, 6pp, kuumasinkitty, uppoasennettava
KKS 421.94 Potkulautateline Suora, leveys 1500 mm, 6pp, kuumasinkitty, pinta-asennettava
KKS 421.96 Potkulautateline Suora, leveys 1500 mm, 6pp, kuumasinkitty, seinään kiinnitettävä

Ota yhteyttä ja kysy lisää