Lataa sähköpyörä seisonta-aikana

Sähköpyörien akun kiinnitys vaihtelee mallikohtaisesti. Jos akku on integroitu pyörään ja se on tarkoitus irrottaa vain huollon yhteydessä, tällöin sähköpyörä on ladattava säilytyksen ja seisonnan aikana. Akun pystyy lataamaan esim. työpäivän aikana tai nopeamminkin riippuen mallista. Kaikissa latauslaitteissa on riskinsä, jos niitä käytetään väärin. Sähköpyörän lataaminen ei ole sen erikoisempaa kuin mobiilitaitteiden lataaminen. Lataus kannattaa tehdä valvotuissa olosuhteissa ja varmistua että liittimet ovat puhtaita ja kuivia. Tarkat ohjeet sähköpyörän akkujen lataukseen toimitetaan aina pyörien mukana.

FalcoForce – Voimaa sähköpyöriin!

Liikenne sähköistyy ja sähköpyörien akkujen lataustarve kasvaa. Falco Force on käytännöllinen ratkaisu sähköpyörien lataukseen pysäköinnin aikana. Se on helppo käyttää ja sopii erilaisiin ympäristöihin. Force noudattaa samaa muotoilua kuin kaksikerrostelineisiin integroitavat polkupyörien latauspisteet. Neliöprofiili on muodoltaan käytännöllinen pyörätelineeksi ja soveltuu erinomaisesti pistorasioiden tukevaan kiinnitykseen.

Turvallisuus vakiovarusteena

Sähköturvallisuuden lisäksi Force tarjoaa helpon runkolukituksen. Polkupyörä voidaan lukita eturenkaastaan, takarenkaastaan ja tietysti myös rungostaan. Runkolukitus kolmesta pisteestä varmistaa polkupyörän ja sen arvokkaiden komponenttien suojaamisen varkauksilta. Lukitsemiseen voidaan käyttää niin U-lukkoa kuin eri pituisia vaijereitakin.

Falco Force on pyöräteline, joka tarjoaa kustannustehokkaan ja toimivan ratkaisun useimpiin ympäristöihin. Se on valmistettu 50 mm x 50 mm teräksisestä neliöprofiilista. Sen kokonaisleveys on 981 mm ja korkeus 854 mm. Saatavana pinta- tai uppoasennettavana. Myös valmiiksi asennetuilla betoniperustoilla. Optiona pistorasiat sähköpyörille. Yhdessä telinerungossa on siis kaksi pistorasiaa – kahdelle polkupyörälle. Teräsprofiili on kuumasinkitty ja se voidaan jauhemaalattuna mihin tahansa 192 RAL-sävyyn.

Parhaat ominaisuudet yhteenvetona
– Sulautuu eri ympäristöihin
– Integroidut latauspisteet
– Käytännöllisen yksinkertainen ja helppokäyttöinen

Falco Force vaihtoehdot:
– kuumasinkitty tai kuumasinkitty ja jauhemaalattu RAL-sävyyn
– pinta-asennus, valuun ankkurointi tai tehdasvalmiit betoniperustat
– esitteessä olevaan tuotenumeroon lisätään OP kun latauspistokkeilla

Kuumasinkitty pyöräteline kestää

Huomaa, että FalcoForce pyöräteline on kuumasinkitty ja/tai jauhemaalattu. Kuumasinkitys antaa teräkselle ylivoimaisen korroosiosuojan, verrattuna hinnaltaan edullisempaan jauhesinkitykseen. Se on ympäristöystävällinen prosessi, jossa teräs suojataan sinkillä. Ennen sinkitystä teräs puhdistetaan peittaamalla suola- tai rikkihapolla ja kastetaan juoksuteaineeseen. Sen jälkeen teräkset upotetaan sulaan noin 450°C:een sinkkiin, jossa sinkki ja teräs reagoivat keskenään (elektrolyysi). Näin muodostuu suojaava ja vuosikymmeniä kestävä pinnoite.

 

Kiertotalous
Kiertotalous on järjestelmällinen lähestymistapa taloudelliseen kehitykseen, joka on suunniteltu hyödyttämään yrityksiä, yhteiskuntaa ja ympäristöä. Se on innovatiivinen lähestymistapa, jossa pidämme resursseja käytössä mahdollisimman kauan, otamme niistä maksimiarvon käytön aikana, sitten hyödynnämme ja uudistamme tuotteet ja materiaalit jokaisen käyttöiän lopussa. Falco aikoo olla kiertotalouden eturintamassa ja sitoutuu edistämään polkupyörien käyttöä luomalla toimivia pyöräpysäköinnin ratkaisuja. Näin edistetään kestävää liikkuvuutta. Sama lyhyesti sanottuna – kiertotalous on uusi ajattelutapa! Mutta ennen kaikkea se on yhdessä tekemistä!

Uusiutuva energia
Falco on investoinut katoille asennettuihin aurinkopaneeleihin (1787 kpl). Tämä varmistaa, että se on täysin energiaomavarainen yritys. Lisäksi tuotantolaitoksen yhteyteen asennettu tuulimylly tarjoaa entistäkin enemmän uusiutuvaa energiaa. Kaikki valaisimet on korvattu kestävillä LED-valoilla.

Kestävät materiaalit
Falco käyttää kestäviä materiaaleja tuotteissaan. Falco on yksi ensimmäisistä yrityksistä Alankomaissa, joka on saanut FSC-sertifikaatin. Tämä tarkoittaa, että kaikki puutavara on akkreditoitu Forest Stewardship Council® -yhtiön FSClaatumerkkiin. Falco BV on sertifioitu rekisteröintinumerolla: CU-COC-008530. Puun lisäksi terästä käytetään koko tuotevalikoimassa. Se on 100% kierrätettävä (myös kuumasinkittynä). Myös Cortenterästä käytetään, joka on edelleen 100 % kierrätettävä. Lisäksi sen hiilidioksidipäästöt ovat alhaiset ja se kestää yhtä kauan kuin tavallinen teräs.

Kestävä kehitys ja kiertotaloustuotteet
Kaikki tuotteet ovat nykyaikaisia ja kestäviä. Falco on ollut yli 60 vuoden ajan polkupyörien pysäköinti- ja kadunkalustemarkkinoiden eturintamassa. Se on saavuttanut maineen sellaisten tuotteiden valmistuksessa, jotka ylittävät kestävyyden vaatimukset. Falcon toiminta on tukenut kiertotaloutta jo monta vuotta yksinkertaisesti valmistamalla tuotteita ympäristöystävällisillä tavoilla. Ne kestävät vuosikymmeniä ja tuotteen käyttöiän lopussa ne voidaan 100 % kierrättää ja valmistaa täysin uudeksi tuotteeksi. Kuumasinkitys ja jauhemaalaus pidentää merkittävästi tuotteen käyttöikää ja auttaa säilyttämään arvonsa. Kaikki valmistusprosessin aikana kertynyt käyttämätön teräs kerätään ja lähetetään teräksen kierrätykseen. Saatavana on yhä enemmän tuotteita, jotka on suunniteltu siten, että yksittäiset osat voidaan vaihtaa helposti ja lisätä näin tuotteen käyttöikää.

Kestävä työnantaja
Vuonna 2018 Falco otti käyttöön oman jauhemaalauslaitoksen, joka parantaa tuotteiden jäljitettävyyttä, laatua ja lyhentää toimitusaikoja. Pitämällä kaikki toiminnot omissa käsissään, se tarjoaa Falcolle paremman laadunvalvonnan ja vähentää merkittävästi tarpeetonta kuljetusta. Falcon työntekijät työskentelevät modernissa ja turvallisessa hitsaushöyryt poistavassa tuotantolaitoksessa. Falcon oma kuljetuskalusto on Euro 5 normin mukainen ja tavarantoimituksia yhdistellään tarpeettomien ajomatkojen vähentämiseksi. Falcolla ollaan iloisia ja ylpeitä siitä, että henkilöstön vaihtuvuus on poikkeuksellisen pieni. Positiivisena ja ennakoivana työnantajana Falco panostaa jatkuvasti työntekijöiden koulutukseen ja henkilökohtaiseen kehitykseen. Lisäksi Falco on tukenut lukuisia oppisopimuskoulutuksessa olevia ja tarjonnut mahdollisuuden työkokemukseen uudelle sukupolvelle tukeakseen heitä työnhaussa. John Wermink on työskennellyt kiertotalouspäällikkönä Falcolla 1. huhtikuuta 2020 lähtien. Hänen roolinsa tulevina vuosina on kehittää jatkuvasti Falcoa kiertotalouden näkökulmasta. Sinulle, mutta myös tuleville sukupolville!

Ota yhteyttä ja kysy lisää