Lataa sähköpyörä seisonta-aikana

Sähköpyörien akun kiinnitys vaihtelee mallikohtaisesti. Jos akku on integroitu pyörään ja se on tarkoitus irrottaa vain huollon yhteydessä, tällöin sähköpyörä on ladattava säilytyksen ja seisonnan aikana. Akun pystyy lataamaan esim. työpäivän aikana tai nopeamminkin riippuen mallista. Kaikissa latauslaitteissa on riskinsä, jos niitä käytetään väärin. Sähköpyörän lataaminen ei ole sen erikoisempaa kuin mobiilitaitteiden lataaminen. Lataus kannattaa tehdä valvotuissa olosuhteissa ja varmistua että liittimet ovat puhtaita ja kuivia. Tarkat ohjeet sähköpyörän akkujen lataukseen toimitetaan aina pyörien mukana.

Elpark E-bike on turvallinen ja tehokas pyöräteline juuri sähköavusteisille polkupyörille. Itse teline on tukevaa teräsprofiilia, joka on kuumasinkitty ja jauhemaalattu RAL-sävyyn. Teline on saatavana kannellisella pistorasialla ja lukittavalla laturin kotelolla tai vaihtoehtoisesti pelkästään kannellisella pistorasialla.

Elpark E-bike on valittavissa myös kolmen telineen moduulina, samat vaihtoehdot kuin yksittäisissä telineissä.

Tekniset tiedot

Teline on nelikulmaista teräsprofiilia 100 x 100 mm ja 60 x 60 mm.
Suojausluokitus IP 67, 230V suojakannellisella pistorasialla.
Teline on valittavissa myös lukittavalla suojakotelolla.
Telineen leveys on 800 mm ja korkeus 800 mm.
Vakioväri musta / sininen pistoke ja kotelo.
Asennustavat pintaan tai pinnan alle pultattava.
Sähkönsyöttö ja kaapelointi 100 x 100 mm neliöprofiilin sisällä.

Kuumasinkitty pyöräteline kestää

Huomaa, että kaikki pyörätelineemme ovat kuumasinkittyjä ja/tai jauhemaalattuja. Kuumasinkitys antaa teräkselle ylivoimaisen korroosiosuojan, verrattuna hinnaltaan edullisempaan jauhesinkitykseen. Se on ympäristöystävällinen prosessi, jossa teräs suojataan sinkillä. Ennen sinkitystä teräs puhdistetaan peittaamalla suola- tai rikkihapolla ja kastetaan juoksuteaineeseen. Sen jälkeen teräkset upotetaan sulaan noin 450°C:een sinkkiin, jossa sinkki ja teräs reagoivat keskenään (elektrolyysi). Näin muodostuu suojaava ja vuosikymmeniä kestävä pinnoite.

 

 

Elpark E-bike pyöräteline jossa latausmahdollisuus sähköpyörille

KK E-BIKE 800   Elpark E-bike teline 800 x 800 mm, sähköpyörälle, 230V pistorasia
KK E-BIKE 800L   Elpark E-bike teline 800 x 800 mm, sähköpyörälle, 230V pistorasia ja lukittava laturin kotelo

KK E-BIKE3 800L   Elpark E-bike teline 800 x 800 mm, kolmelle sähköpyörälle, 230V pistorasiat ja lukittavat laturin kotelot

Asennustapa: PINTA tai UPPO asennus

Ota yhteyttä ja kysy lisää