Nusser Duro penkki on ollut suosittu koulujen ja liikuntapaikkojen varusteena. Siinä on kaikki tarvittava, mutta ei mitään ylimääräistä.

Sileäbetoniset jalat ovat muottibetonia ja niiden päällä järeät puulankut. Kuumasinkitty teräsrunko tukee ja jäykistää penkin rakennetta. Saatavana on joko pidennetyt jalat uppoasennukseen tai lyhyet pinta-asennukseen. Istuinkorkeus on miellyttävä 47 cm. Uppoasennettava malli ankkuroidaan 35 cm syvyyteen.

Istuinpinnat ovat käsittelemätöntä tai käsiteltyä FSC-kovapuuta tai havupuuta (douglaskuusi). Lankkujen reunat on huolella viimeistellyt ja ne kiinnittyvät ruuvein teräsrunkoon. Lankut voidaan tarvittaessa vaihtaa. Painava penkki pysyy paremmin paikallaan, eikä ilkivalta aiheuta ongelmaa.

Lankkujen mitat 5,5 x 10 cm
Pituus 200 cm
Paino 214 kg

Tietomallit arkkitehdeille ja suunnittelijoille
Nusser Stadtmöbel tarjoaa 2D-, 3D- ja BIM-objekteja tähänkin tuotteeseen, laajalle valikoimalle suunnitteluohjelmistoja. Ne ovat saatavilla kirjautumisen jälkeen. Palvelun tuottaa Cadenas GmbH.
Nusser Duro tiedot

Malli

B3460-1160200
NUSSER Duro betonipenkki, 200 cm, käsittelemätön FSC-kovapuu, uppoasennus, betonijalka pitkä

Malli

B3460-2160200
NUSSER Duro betonipenkki, 200 cm, käsittelemätön douglaskuusi, uppoasennus, betonijalka pitkä

Malli

B3460-1160800
NUSSER Duro betonipenkki, 200 cm, käsittelemätön FSC-kovapuu, vapaasti seisova, betonijalka lyhyt

Malli

B3460-2160800
NUSSER Duro betonipenkki, 200 cm, käsittelemätön Douglaskuusi, vapaasti seisova, betonijalka lyhyt

Malli

OPTIO: Puun ruskea kuultomaalaus


  • Nusser katalogi

Sosiaalinen sitoutuminen
Me Nusserilla tiedämme vastuumme ihmisiä ja ympäristöä kohtaan. Yrityksen perustajien aktiivinen sosiaalinen sitoutuminen elää tänään Gretel Nusser -säätiössä ja nykyiset osakkeenomistajat tukevat sitä. Tästä syystä meille myönnettiin Saksan valtion ja Caritasin palkinto vuonna 2011.

Lisäksi olemme sitoutuneet antamaan vammaisille mahdollisuuden osallistua normaaliin elämään, integroidun työpaikan kautta. Teemme tiivistä yhteistyötä voittoa tavoittelemattoman RAPS GmbH: n kanssa. Pakolaisten integrointi, pätevä koulutus ja jatkokoulutus ovat myös meille itsestään selvää.

Ekologinen sitoutuminen
Sosiaalisen vastuun lisäksi, ekologisesti kestävä tuotanto, on tunnusomaista liiketoiminnallemme. Olemme olleet FSC®-sertifioitu yritys vuodesta 2009 ja jalostamme puuta vain kestävästi hoidetuilta alueilta. Sertifikaatin numero on SCSCOC-001802. Lisätietoja FSC:stä ja yleisesti käytetyistä puulajeista löytyy kotisivuiltamme.

Pitkän puurakentamiskokemuksen ansiosta omat rakennuksemme ovat parhaita esimerkkejä energiaa ja resursseja säästävästä tuotannosta. Toimistorakennusta voidaan kuvata passiivitaloksi esimerkillisen eristämisen ja hallitun ilmanvaihdon
ansiosta. Tuotantohallit on rakennettu matalaenergiatasoisiksi.

Energia
Kaikki tuotannon aikana syntyvät puuhakkeet puristetaan briketeiksi modernin kiertojärjestelmän avulla ja syötetään puulämmitysjärjestelmäämme lämmön tuottamiseksi täysin automaattisessa prosessissa.

Nusserin omistajat ovat investoineet katolla oleviin aurinkosähköjärjestelmiin jo vuodesta 2005 lähtien. Vuodesta 2010 olemme onnistuneet tuottamaan enemmän energiaa kuin mitä järjestelmiemme ja koneidemme käyttö edellyttäisi.
Kaksi sähköautojen latausasemaa otettiin käyttöön pääkonttorissamme Winnendenissä vuonna 2019. Olemme suosineet sähköautojen hankintaa joulukuusta 2019 lähtien.

Tuotanto
Nusserilla perinteinen käsityötaito on peritty yrityksen perustajalta Wilhelm Nusserilta. Vaikka nykyään käytämme manuaalisten prosessien lisäksi innovatiivisia ja resursseja säästäviä valmistustekniikoita, käsityötaitoa vaaditaan edelleen.
Siitä erottaa NUSSER-tuotteen. Erityisesti istuinkalusteiden osalta tuotanto tehdään yleensä tilauksesta eikä automatisoidussa sarjatuotannossa. Siksi pidämme itseämme enemmän teollisena valmistajana emmekä teollisena suurtuotantoyrityksenä.

Tuotteet valmistetaan omissa tuotantolaitoksissa, omien työntekijöiden toimesta. Tällä tavoin voimme luotettavasti varmistaa korkeimman laadun ja säilyttää samalla joustavuuden. Onneksi kaikkien tarpeet eivät ole täysin samanlaisia!

Laajan vakiotuotevalikoimamme avulla voimme toteuttaa toimivia ja esteettisesti houkuttelevia ratkaisuja. Monivuotinen kokemus kadunkalusteiden valmistuksesta mahdollistaa myös korkean suunnitteluvapauden.

Ota yhteyttä ja kysy lisää