Pöytäryhmä Falco Ocho

Falco Ocho-piknikpöydän ympärille mahtuu kahdeksan henkilöä. Pöytäryhmän muotoilu mahdollistaa helpon istumisen ja helpon istuimelta nousemisen.
Valmistettu kestävästä 60 mm ja 70 mm kuumasinkitystä teräsprofiilista, haluttaessa jauhemaalaus RAL sävyyn. Sekä pöytä että istuimet ovat helppoa ja kestävää kovapuuta. Kiinnityslaipat ovat 120x100x8mm. Kokonaiskorkeus maanpinnasta on 760 mm, istuimet 470 mm. Tiedostot suunnittelijoille löytyvät valikosta oikeasta reunasta.

FSC-sertifioitua puuta

Puupinnat ovat paksua sertifioitua kovapuuta, joka on luonnostaan kestävää ulkokäytössä, eikä vaadi öljykäsittelyitä. Öljykäsittelyllä voidaan kuitenkin muuttaa puun värisävyä ja antaa lisäsuojaa. FSC® on kansainvälisesti toimiva organisaatio, joka toimii mm. organisaatioiden ja kuntien julkisten hankintojen helpottamiseksi. FSC® perustuu sosiaalisen ja ekologisen ympäristön laatuun.  Falco on sertifioitu numerolla CU-COC-008530. FSC®-lisenssin numero on FSC-C016221.

Kuumasinkitys on ympäristöystävällinen prosessi, jossa teräs suojataan sinkillä

Muistithan, että kaikki Falcon tuotteet ovat kuumasinkittyjä. Haluttaessa ne on saatavana myös RAL-sävyissä jauhemaalauksella. Kuumasinkitys antaa teräkselle ylivoimaisen korroosiosuojan, verrattuna hinnaltaan edullisempaan sähkö- tai jauhesinkitykseen. Ennen sinkitystä teräspinnat puhdistetaan peittaamalla suola- tai rikkihapolla ja kastetaan juoksuteaineeseen. Sen jälkeen teräkset upotetaan sulaan noin 450°C:een sinkkiin, jossa sinkki ja teräs reagoivat keskenään (elektrolyysi). Näin muodostuu suojaava ja vuosikymmeniä kestävä pinnoite.

Falco Ocho pöytäryhmä pikniksetti

Tuotenumero ja -tiedot:

31.080.121 Pikniksetti nelikulmaisella pöydällä 140 x 140 cm, korkeus 76 cm, FSC-kovapuulankuin. Penkit 4 kpl 100 cm pitkiä, laippakiinnitysalustaansa pulttaamalla (myös uppoasennus mahdollinen). Runko kuumasinkittyä terästä, käsittelemättömät kovapuulankut.

PC 31.080.121 Pikniksetti nelikulmaisella pöydällä 140 x 140 cm, korkeus 76 cm, FSC-kovapuulankuin. Penkit 4 kpl 100 cm pitkiä, laippakiinnitysalustaansa pulttaamalla (myös uppoasennus mahdollinen). Runko kuumasinkittyä terästä ja jauhemaalaus RAL-sävyyn, käsittelemättömät kovapuulankut.


  • Elpac Kalusteet Penkit

Kiertotalous
Kiertotalous on järjestelmällinen lähestymistapa taloudelliseen kehitykseen, joka on suunniteltu hyödyttämään yrityksiä, yhteiskuntaa ja ympäristöä. Se on innovatiivinen lähestymistapa, jossa pidämme resursseja käytössä mahdollisimman kauan, otamme niistä maksimiarvon käytön aikana, sitten hyödynnämme ja uudistamme tuotteet ja materiaalit jokaisen käyttöiän lopussa. Falco aikoo olla kiertotalouden eturintamassa ja sitoutuu edistämään polkupyörien käyttöä luomalla toimivia pyöräpysäköinnin ratkaisuja. Näin edistetään kestävää liikkuvuutta. Sama lyhyesti sanottuna – kiertotalous on uusi ajattelutapa! Mutta ennen kaikkea se on yhdessä tekemistä!

Uusiutuva energia
Falco on investoinut katoille asennettuihin aurinkopaneeleihin (1787 kpl). Tämä varmistaa, että se on täysin energiaomavarainen yritys. Lisäksi tuotantolaitoksen yhteyteen asennettu tuulimylly tarjoaa entistäkin enemmän uusiutuvaa energiaa. Kaikki valaisimet on korvattu kestävillä LED-valoilla.

Kestävät materiaalit
Falco käyttää kestäviä materiaaleja tuotteissaan. Falco on yksi ensimmäisistä yrityksistä Alankomaissa, joka on saanut FSC-sertifikaatin. Tämä tarkoittaa, että kaikki puutavara on akkreditoitu Forest Stewardship Council® -yhtiön FSClaatumerkkiin. Falco BV on sertifioitu rekisteröintinumerolla: CU-COC-008530. Puun lisäksi terästä käytetään koko tuotevalikoimassa. Se on 100% kierrätettävä (myös kuumasinkittynä). Myös Cortenterästä käytetään, joka on edelleen 100 % kierrätettävä. Lisäksi sen hiilidioksidipäästöt ovat alhaiset ja se kestää yhtä kauan kuin tavallinen teräs.

Kestävä kehitys ja kiertotaloustuotteet
Kaikki tuotteet ovat nykyaikaisia ja kestäviä. Falco on ollut yli 60 vuoden ajan polkupyörien pysäköinti- ja kadunkalustemarkkinoiden eturintamassa. Se on saavuttanut maineen sellaisten tuotteiden valmistuksessa, jotka ylittävät kestävyyden vaatimukset. Falcon toiminta on tukenut kiertotaloutta jo monta vuotta yksinkertaisesti valmistamalla tuotteita ympäristöystävällisillä tavoilla. Ne kestävät vuosikymmeniä ja tuotteen käyttöiän lopussa ne voidaan 100 % kierrättää ja valmistaa täysin uudeksi tuotteeksi. Kuumasinkitys ja jauhemaalaus pidentää merkittävästi tuotteen käyttöikää ja auttaa säilyttämään arvonsa. Kaikki valmistusprosessin aikana kertynyt käyttämätön teräs kerätään ja lähetetään teräksen kierrätykseen. Saatavana on yhä enemmän tuotteita, jotka on suunniteltu siten, että yksittäiset osat voidaan vaihtaa helposti ja lisätä näin tuotteen käyttöikää.

Kestävä työnantaja
Vuonna 2018 Falco otti käyttöön oman jauhemaalauslaitoksen, joka parantaa tuotteiden jäljitettävyyttä, laatua ja lyhentää toimitusaikoja. Pitämällä kaikki toiminnot omissa käsissään, se tarjoaa Falcolle paremman laadunvalvonnan ja vähentää merkittävästi tarpeetonta kuljetusta. Falcon työntekijät työskentelevät modernissa ja turvallisessa hitsaushöyryt poistavassa tuotantolaitoksessa. Falcon oma kuljetuskalusto on Euro 5 normin mukainen ja tavarantoimituksia yhdistellään tarpeettomien ajomatkojen vähentämiseksi. Falcolla ollaan iloisia ja ylpeitä siitä, että henkilöstön vaihtuvuus on poikkeuksellisen pieni. Positiivisena ja ennakoivana työnantajana Falco panostaa jatkuvasti työntekijöiden koulutukseen ja henkilökohtaiseen kehitykseen. Lisäksi Falco on tukenut lukuisia oppisopimuskoulutuksessa olevia ja tarjonnut mahdollisuuden työkokemukseen uudelle sukupolvelle tukeakseen heitä työnhaussa. John Wermink on työskennellyt kiertotalouspäällikkönä Falcolla 1. huhtikuuta 2020 lähtien. Hänen roolinsa tulevina vuosina on kehittää jatkuvasti Falcoa kiertotalouden näkökulmasta. Sinulle, mutta myös tuleville sukupolville!

Ota yhteyttä ja kysy lisää