Helppokäyttöinen, turvallinen ja suosittu pyöräteline

Perinteinen runkolukittava pyöräteline. Oma telinmalli myös tavarapyörille. ELPARK Kaari-polkupyörätelineet ovat turvallinen tapa järjestää lyhytkestoinen tai yön yli kestävä pysäköinti. Kaari-polkupyörätelineet ovat helppokäyttöisiä, sopivat kaikille käyttäjäryhmille ja kaikille pyörätyypeille. Käytettävyys on niin helppoa, ettei tarvita erillistä käyttöohjetta. Pyörä kiinnitetään esim. U-lukolla rungon paksuimmasta kohdasta telinekaareen. Varastaminen on vaikeaa ja aikaa vievää, jolloin varas menee muualle.

Kaaritelinettä on varastotuotteena ja nopeasti saatavana 300 mm ja 900 mm leveänä. Asennusta helpottamaan, saatavana myös kaaret hitsattuina 2 m pituisiin alusrautoihin. Näissä kaarien väli enintään 1000 mm k-k tai vähemmän. Varastovärinä on RAL7016 antrasiitin harmaa. Kaaria joiden leveys on 650 mm, saadaan noin 4-7 viikon toimitusajalla.

Pyöräteline tavarapyörälle

Kaari-mallistossa on myös pyöräteline, joka sopii tavarapyörien mitoille. Linkki tuotesivulle. Tavarapyörien koko ja leveys vaihtelee mallin mukaan. Näin ollen myös kaaritelineiden asennusväli k-k voi vaihdella. Suosituksemme on vähintään 1200 mm k-k. Telineen mitat 350 x 1500 mm tai 350 x 1200 mm. Saatavana pintaan pultattavana tai uppoasennettavana. Olemme toimittaneet näitä esim. Kivenlahden Metroaseman pyöräparkkiin. Galleriassa kuva tuotteesta.

Materiaalit

Materiaalina on harjattu ruostumaton teräs tai kuumasinkitty ja/tai pulverimaalattu teräs. Saatavana on useita eri leveyksiä. Huomaa miten väritys muuttaa ja elävöittää telinerivistöä, samassa rivissä valkoisia ja harmaita telineitä. Tämän sivun oikeassa reunassa ”LATAA VÄRIT” on lueteltu tehtaan vakiovärit. Muut RAL sävyt tilauksesta, lisähinta 140,00 euroa/tilaus.

Asennustavat ja perustaminen

Asennustapana on joko pinta-asennus laippakiinnityksellä
(lähinnä betonilattialle tai -alustalle) tai betoniperustaan valettava malli.
Voimme tarjota kaaritelineet myös valmiiksi hitsattuina alusrautaan kolmen kaaren settinä, jolloin ne voidaan asentaa pintakiveyksen tai asfaltin alle nopeammin.
Alusrautaan kiinnitettyjen kaarien etäisyys toisistaan enintään k-k 1000 mm tai vähemmän. Näiden asennus helppoa ja nopeaa, nostat vain valmiin moduulin tasattuun kaivantoon ja maa/betonimassat päälle. Suosituksemme telineiden asennusväliksi k-k on 800 – 1000 mm. Näin yksi kaari tuottaa kaksi pyöräpaikkaa. Uppoasennettavien kaarien kokonaiskorkeus on 1300 mm, josta noin 900 mm jää näkyviin.

Kuumasinkitty pyöräteline kestää

Huomaa, että kaikki pyörätelineemme ovat kuumasinkittyjä ja/tai jauhemaalattuja. Kuumasinkitys antaa teräkselle ylivoimaisen korroosiosuojan, verrattuna hinnaltaan edullisempaan jauhesinkitykseen. Se on ympäristöystävällinen prosessi, jossa teräs suojataan sinkillä. Ennen sinkitystä teräs puhdistetaan peittaamalla suola- tai rikkihapolla ja kastetaan juoksuteaineeseen. Sen jälkeen teräkset upotetaan sulaan noin 450°C:een sinkkiin, jossa sinkki ja teräs reagoivat keskenään (elektrolyysi). Näin muodostuu suojaava ja vuosikymmeniä kestävä pinnoite.

Vantaan varastolla myös muutama muu telinemalli nopealla toimitusajalla.

 

ELPARK Kaariteline, kuumasinkitty (KS) tai kuumasinkitty + vakio RAL 7016

KAARI 300 KS L Kaariteline, leveys 300mm, korkeus 900mm, pinta-asennus, ø 48mm, KS
KAARI 300 RAL L Kaariteline, leveys 300mm, korkeus 900mm, pinta-asennus, ø 48mm, KS+RAL
KAARI 300 KS U Kaariteline, leveys 300mm, korkeus 1400mm, valu-asennus, ø 48mm, KS
KAARI 300 RAL U Kaariteline, leveys 300mm, korkeus 1400mm, valu-asennus, ø 48mm, KS+RAL
KAARI 900 KS L Kaariteline, leveys 900mm, korkeus 900mm, pinta-asennus, ø 48mm, KS
KAARI 900 RAL L Kaariteline, leveys 900mm, korkeus 900mm, pinta-asennus, ø 48mm, KS+RAL
KAARI 900 KS U Kaariteline, leveys 900mm, korkeus 1300mm, valu-asennus, ø 48mm, KS
KAARI 900 RAL U Kaariteline, leveys 900mm, korkeus 1300mm, valu-asennus, ø 48mm, KS+RAL

Kaariteline, leveys 650mm, valmistetaan tilauksen mukaan, pinta- tai uppoasennus

– Lisähintaan, muu kuin tehtaan vakio RAL, katso värit oikealta

Ota yhteyttä ja kysy lisää