Tampere, Kalevan liikuntapuisto 2021

Monipuolinen ja innostava liikuntapuisto

Kalevan liikuntapuisto sijaitsee Viinikankadun, Salhojankadun ja Kalevantien risteyksessä. Puistoalueella on kesäisin runsaasti toimintoja, kuten erilaisia pelialustoja, leikkikuvioita, koripalloa, pöytätennistä, sportpoint-kuntoiluympyrä ja beach volley-kenttä. Talvisin alueelle jäädytetään Sorsapuiston tekojäärata ja kaukalo. Alueella voit myös nauttia eväitä piknik-pöydillä ja oleskella mukavilla tuoleilla.

Toimitimme NUSSER Sinus-istuimia, joilla voi istua, leikkiä ja olla mukavasti. Sinus sarjaan kuuluu eri kokoisia ja muotoisia elementtejä. Penkkien rungot on jauhemaalattu samaan sävyyn kuin alustat. Puupinnat ovat sertifioitua FSC-kovapuuta. Penkit tuodaan kesäkaudelle. Talvella liikuntapuisto toimii luistelualueena kaikkien iloksi.

Asensimme myös viivamerkinnät ja Decomark kuviot. Väriskaala on raikas ja pinnoitteet ovat kestäneet mainiosti. Huomaa että asfalttikuviot voivat olla värikkäitä myös yksivärisesti toteutettuina. Itse asiassa, se on mainio tehokeino luoda raikas ja yhtenäinen ilme. Olipa värisävy valkoinen tai vaikka oranssi, kuten tässä kohteessa.

Tutustu NUSSER Sinus-penkkeihin tästä
Tutustu Decomark-tuotteisiin tästä

Tutustu puistoon Tampereen sivuilla tästä