ZOID COLLECTION – pöytiin integroidut istuimet

Zoid-sarja muodostuu pyöreistä ja ovaalin-mallisista pöydistä, joihin on integroitu istuimet. Runkona on kuumasinkitty ja jauhemaalattu kaareva pyöröputki. Pöytälevyn ja istuimen materiaalina on HPL (High Pressure Laminate) eli korkeapainelaminaatti. Kaikki kiinnikkeet ovat ruostumatonta terästä. Asennusta varten on pyöreä laippa, josta tuote voidaan kiinnittää ruuvein tai vapaasti seisovana, mallista riippuen. Design: Massimo Tasca.

Paljon vaihtoehtoja

Zoid sarjassa ovat seuraavat yhdelle tai kahdelle henkilölle suunnitellut pöytäryhmät.
ZOID S yhdelle, ZOID O kahdelle, ZOID C kahdelle ja ZOID A kahdelle henkilölle. Kaikki nämä ovat esteettömiä pöytiä yhdelle tai kahdelle pyörätuolille. Tai miten helppoa onkaan ottaa lastenvaunut pöydän viereen.

Zoid sarjan pöytäryhmä neljälle henkilölle on mallimerkinnältään ZOID R. Tämä soveltuu kokonsa puolesta mainiosti pikniksetiksi erilaisille viheralueille tai leikkipaikkojen pöydäksi.

Suurin Zoid pöytäryhmä on nimeltään ZOID PN. Se on myös esteetön ja sen molempiin päätyyn on helppo tulla pyörätuolia käyttäen. Tämä toimii puistoissa ja leikkipaikoilla. Toimistotalojen taukopaikat tai asuintalojen pihat saavat uutta nostetta ZOID PN pöytäryhmällä.

Lataa tiedostot ilman rekisteröitymistä

City Design-sivustolla on ladattavissa ilman kirjautumista suunnittelijoiden tarvitsemat tiedostomuodot (.dwg ja .skp) Linkki sivustolle CITY DESIGN
Halutessasi saat tiedostot meiltäkin.

Vakio RAL-värisävyt ja puuvaihtoehdot löydät vasemmalta LATAA VÄRIT.
Mittatiedot pdf-tiedostona löydät vasemmalta LATAA MITAT.


  • City Design 2023 katalogi

City Design

City Designin tavoitteena on demokratisoida hyvää suunnittelua, vähentää teollista monimutkaisuutta ja luoda edullisia kaupunkikalusteita, joille on ominaista toimivuus ja yksinkertainen mutta raikas estetiikka.

The Placemakers – Making Spaces Living Places

Placemakers ryhmä kokoaa yhteen erilaisia yrityksiä ja brändejä. Yksi näistä on City Design. Jokainen tässä ryhmässä on sitoutunut tutkimaan tulevaisuuden tarpeita ja ennakoimaan trendejä. City Design on erikoistunut ulkokalusteiden valmistukseen.

Tehtävämme

City Design on mukana kehittämässä viheralueita ja kaupunkiympäristöjä viihtyisämmäksi. Haluamme tehdä sen kestävästi, joka tuo konkreettista hyötyä alueita käyttäville ja niiden ylläpitäjille.

Arvomme

Me City Designilla uskomme kestävän kasvun arvoon ihmisten ja ympäristön kannalta. Pyrimme työllämme tyydyttämään tämän päivän tarpeet tinkimättä huomisen tarpeista. Sitoudumme tähän joka päivä konkreettisilla teoilla.

1. Kestävä tuotantojärjestelmä
Olemme yritys, joka käyttää 100 % kestävää sertifioitua energiaa ja olemme aina uskoneet uusiutuvan energian ratkaisuihin ja investoineet niihin. Tuotantolaitostemme katoille asennetut 7500 aurinkopaneelia tuottavat puhdasta energiaa, mikä estää yli 850 tonnin hiilidioksidipäästöt ilmakehään vuodessa.

2. Materiaalien valinta ja käyttö
Valvomme materiaaliemme turvallisuutta, laatua, alkuperää ja kestävyyttä valitsemalla toimittajat, jotka jakavat ympäristö- ja sosiaaliset arvomme. Valitsemme vain kierrätettäviä materiaaleja ja hyödynnämme mahdollisuuksien mukaan myös kierrätysmateriaalia.

3. Hyvät suunnittelukäytännöt
Tuotteiden suunnittelun avulla tehostamme prosesseja ja vähennämme energiankulutusta. Materiaalien tehokkaalla käytöllä, jätteen määrä vähenee. Elinkaarensa lopussa tuotteiden materiaalit voidaan kierrättää.
Suunnitteluprosessimme perustuvat monikäyttöiseen lähestymistapaan, joka palvelee samanaikaisesti taloudellisia, sosiaalisia ja ympäristöllisiä tavoitteita.

Placemakersin ja City Designin pääkonttori on Italiassa, Castelminio di Resanassa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää