Kaksikerroksinen pyöräteline on tehokkuudessa omaa luokkaansa

Kaksikerrosteline tuplaa pyöräpaikkojen määrän. Lähtökohtaisesti kaksikerroksiset telineet ovat tarkoitettu vakiopyörille. Leveärenkaiset maasturit ja fatbiket on helpointa pysäköidä Kaarimallisiin pyöränojiin.
Suosituksemme on, että pyöräparkit kannattaa varustaa vähintään kahden mallisilla telineillä:
1) telineillä, jotka ovat tehokkaita ja 2) pyörätelineillä jotka soveltuvat leveärenkaisille pyörille.

Alla olevasta linkistä löydät Lahden Kaupungin tekemän esittelyn Matkakeskuksen pyöräparkista.
Lahtelaiset ovat ottaneet sen hyvin vastaan.
https://youtu.be/tqkPIC9Cc6U

Monipuolinen ja ergonominen vaihtoehto

Kaksikerroksinen pyöräteline, joka on vakuuttanut suomalaisetkin helppokäyttöisyydellään. Tehokkuus ja helppokäyttöisyys on taattu myös alapaikoilla. Siitä huolehtivat kourut, jotka pitävät pyörät järjestyksessä, eivätkä haittaa yläkerran käyttöä. Näin pyörän laittaminen telineeseen ja siitä pois, onnistuu jouhevasti ja turvallisesti. Luonnollisesti tämä teline täyttää myös tiukat FietsParKeur-standardit. Huomaa, että tähän telineeseen menee pyörä jossa on leveämpikin rengas (leveydet 27-60 mm). Latauspisteitä voidaan liittää sähköpyörien latausta varten, kuvan löydät yllä olevasta galleriasta.

Level Economy telineen osat ovat aina kuumasinkittyä terästä ja haluttaessa ne voidaan maalata RAL-sävyihin, joita valittavana 192 värisävyä.

Suunnittelijoille

Voit ladata tiedostot (.dwg /.dxf / .rfa) oikealta ”TIEDOSTOT SUUNNITTELIJOILLE” painikkeista. Dynamic blocs-tiedostolla voit mitoittaa kaksikerrostelineet tehokkaasti pohjakuviin. Vaihtoehtoisesti voit lähettää dwg-pohjakuvan meille ja teemme suunnitelman veloituksetta ja sitoumuksetta.

Vaikka polkupyörien mittanormi on P:2m, L:0,6m ja K:1,2m, käytännössä niiden leveys ja korkeus määräytyy mm. pyörätyypin ja runkokorkeuden mukaan. Siksi tarvittava käyttökorkeuskin vaihtelee sen mukaan. Tätä telinettä varten tilan käyttökorkeus pitäisi olla vähintään 2,60 m tai ”varman päälle” 2,70 m.

Ergonominen yksityiskohdiltaan

Vierekkäisten telineiden etäisyydeksi (k-k) voidaan valita 37,5 cm, 40 cm tai jopa 50 cm. Runko ja pyörätelinekourut ovat kuumasinkittyä terästä. Pyörät seisovat telineessä vakaasti. Yläkourun liikettä keventää ja ohjaa kaasujousi. Lisävarusteena oleva käyttökahva on punainen (mallimerkintä EX). Sen muotoilu ohjaa tarttumaan siihen ja käyttämään sitä luonnollisella liikeradalla. Tärkeä asia käyttömukavuuden kannalta.
Myös alatasolle on varattu riittävästi tilaa. Senkin käyttö on helppoa: pyörä työnnetään telineeseen satulasta tai tavaratelineestä käsin, eikä pyöräilijän tarvitse mennä itse telineen alle. Telineet on varustettu runkolukituskaarin ja sijainti on optimaalinen juuri lukituksen helppouden kannalta, eikä tarvitse kurotella pyörien väleissä. Muotoilussa on huomioitu myös levyjarruilla varustetut pyörät. Telineen asentaminen onnistuu erilaisille alustoille. Teline kiinnitetään pulttaamalla kiveykseen tai betonilattiaan.

Huomaa mitoituksessa esitteen mittataulukko, joka huomioi ohjaustankojen ylityksen noin 20cm.

Tärkeimmät ominaisuudet:
• Telineet soveltuvat sekä kapeille että leveille maastopyörän renkaille (leveyksille 27-60 mm).
• Vakiona turvallinen runkolukitus, joka sijoitettu ergonomisesti oikeaan paikkaan
• Pyöräpaikkojen väliksi (k-k), voidaan valita; tiivis 375 mm, kompakti 400 mm tai mukavin 500mm

Referenssit:
06/2020 Helsingin kaupungin Kaupunkiympäristötalo Kalasatamassa, 500 pyöräpaikkaa.
10/2021 Stadin Ammattiopisto, STAO Tattariharju, 170 pyöräpaikkaa.
Lisäksi useita As Oy kohteita: 12/2020 As Oy Oulun Marski, 07/2022 As Oy Helsingin Maaherra, Oulunkylä Helsinki, As Oy Kuopion Kruuna 08/2022, 09/2022 As Oy Oulun Roobert.

 

Falco Level Economy kaksikerroksiset pyörätelineet

Kaksikerroksiset pyörätelineet valmistetaan tilaan sopiviksi ja tilan optimaalisesti käyttäen. Lyhyimmät telinejaksot ovat 2+2pp, johon mahtuu yhteensä 4 pyörää. Pisimmät 8+8pp, johon mahtuu 16 pyörää. Sama kaksipuoleisena, 4+4pp, johon mahtuu 8 pyörää. Pisimmät 16+16pp, johon mahtuu 32 pyörää. Siis kaikki pyöräpaikkamäärät noiden väliltä ovat käytettävissä. Telinettä jossa pariton määrä paikkoja, käytetään vain yksi telinejakso per rivi.

Vaihtoehtoiset mallit:
– pyöräpaikkojen välinen etäisyys, k-k 375 mm
– pyöräpaikkojen välinen etäisyys, k-k 400 mm
– pyöräpaikkojen välinen etäisyys, k-k 500 mm

Pintakäsittelyt:
Koko rakenne on kuumasinkittyä terästä, ei RAL-sävyjä käytössä

Malli EX

Sisältää jokaiselle 2. kerroksen paikalle ergonomisesti oikein sijoitetun käyttökahvan.

Kiertotalous
Kiertotalous on järjestelmällinen lähestymistapa taloudelliseen kehitykseen, joka on suunniteltu hyödyttämään yrityksiä, yhteiskuntaa ja ympäristöä. Se on innovatiivinen lähestymistapa, jossa pidämme resursseja käytössä mahdollisimman kauan, otamme niistä maksimiarvon käytön aikana, sitten hyödynnämme ja uudistamme tuotteet ja materiaalit jokaisen käyttöiän lopussa. Falco aikoo olla kiertotalouden eturintamassa ja sitoutuu edistämään polkupyörien käyttöä luomalla toimivia pyöräpysäköinnin ratkaisuja. Näin edistetään kestävää liikkuvuutta. Sama lyhyesti sanottuna – kiertotalous on uusi ajattelutapa! Mutta ennen kaikkea se on yhdessä tekemistä!

Uusiutuva energia
Falco on investoinut katoille asennettuihin aurinkopaneeleihin (1787 kpl). Tämä varmistaa, että se on täysin energiaomavarainen yritys. Lisäksi tuotantolaitoksen yhteyteen asennettu tuulimylly tarjoaa entistäkin enemmän uusiutuvaa energiaa. Kaikki valaisimet on korvattu kestävillä LED-valoilla.

Kestävät materiaalit
Falco käyttää kestäviä materiaaleja tuotteissaan. Falco on yksi ensimmäisistä yrityksistä Alankomaissa, joka on saanut FSC-sertifikaatin. Tämä tarkoittaa, että kaikki puutavara on akkreditoitu Forest Stewardship Council® -yhtiön FSClaatumerkkiin. Falco BV on sertifioitu rekisteröintinumerolla: CU-COC-008530. Puun lisäksi terästä käytetään koko tuotevalikoimassa. Se on 100% kierrätettävä (myös kuumasinkittynä). Myös Cortenterästä käytetään, joka on edelleen 100 % kierrätettävä. Lisäksi sen hiilidioksidipäästöt ovat alhaiset ja se kestää yhtä kauan kuin tavallinen teräs.

Kestävä kehitys ja kiertotaloustuotteet
Kaikki tuotteet ovat nykyaikaisia ja kestäviä. Falco on ollut yli 60 vuoden ajan polkupyörien pysäköinti- ja kadunkalustemarkkinoiden eturintamassa. Se on saavuttanut maineen sellaisten tuotteiden valmistuksessa, jotka ylittävät kestävyyden vaatimukset. Falcon toiminta on tukenut kiertotaloutta jo monta vuotta yksinkertaisesti valmistamalla tuotteita ympäristöystävällisillä tavoilla. Ne kestävät vuosikymmeniä ja tuotteen käyttöiän lopussa ne voidaan 100 % kierrättää ja valmistaa täysin uudeksi tuotteeksi. Kuumasinkitys ja jauhemaalaus pidentää merkittävästi tuotteen käyttöikää ja auttaa säilyttämään arvonsa. Kaikki valmistusprosessin aikana kertynyt käyttämätön teräs kerätään ja lähetetään teräksen kierrätykseen. Saatavana on yhä enemmän tuotteita, jotka on suunniteltu siten, että yksittäiset osat voidaan vaihtaa helposti ja lisätä näin tuotteen käyttöikää.

Kestävä työnantaja
Vuonna 2018 Falco otti käyttöön oman jauhemaalauslaitoksen, joka parantaa tuotteiden jäljitettävyyttä, laatua ja lyhentää toimitusaikoja. Pitämällä kaikki toiminnot omissa käsissään, se tarjoaa Falcolle paremman laadunvalvonnan ja vähentää merkittävästi tarpeetonta kuljetusta. Falcon työntekijät työskentelevät modernissa ja turvallisessa hitsaushöyryt poistavassa tuotantolaitoksessa. Falcon oma kuljetuskalusto on Euro 5 normin mukainen ja tavarantoimituksia yhdistellään tarpeettomien ajomatkojen vähentämiseksi. Falcolla ollaan iloisia ja ylpeitä siitä, että henkilöstön vaihtuvuus on poikkeuksellisen pieni. Positiivisena ja ennakoivana työnantajana Falco panostaa jatkuvasti työntekijöiden koulutukseen ja henkilökohtaiseen kehitykseen. Lisäksi Falco on tukenut lukuisia oppisopimuskoulutuksessa olevia ja tarjonnut mahdollisuuden työkokemukseen uudelle sukupolvelle tukeakseen heitä työnhaussa. John Wermink on työskennellyt kiertotalouspäällikkönä Falcolla 1. huhtikuuta 2020 lähtien. Hänen roolinsa tulevina vuosina on kehittää jatkuvasti Falcoa kiertotalouden näkökulmasta. Sinulle, mutta myös tuleville sukupolville!

Ota yhteyttä ja kysy lisää