Suosittu Cima-roskis

Linjakas ja selkeä muotoilu. Valittavana 75 litran vapaasti seisova tai pienempi 35 litran roska-astia seinäkiinnityksellä. Cima-roska-astiat ovat olleet suosittuja uudis- ja saneerauskohteissa. Sitä on asennettu matkakeskuksiin ja kaupunkien keskustoihin.

Valitse Cima kun haluat kestävän roskakorin ulos

Runkona oleva paksu teräslevy aikaansaa tukevan ja kestävän rakenteen, jota roska-astioilta kaupunkiympäristössä vaaditaan. Näyttöä kestävyydestä on kertynyt vuosien mittaan. Kestää käyttöä ja ilkivaltaa huomattavasti paremmin kuin ohuista materiaaleista valmistetut roskakorit.

Cima-roskikset ovat saatavana pienellä tai isolla tuhkakupilla ja myös ilman tuhkakuppia, umpinaisella kannella. Valmistusmateriaalit ovat 4-5 mm:n paksuista kuumasinkittyä terästä jauhemaalattuna. Valittavanasi on tehtaan RAL -vakiovärit tai erikoisvärit lisähintaan. Lukituksena on kolmioavainmekanismi. Saatavana myös yleismallinen betoniperusta, ø 600 mm, korkeus 50 mm ja paino 34 kg.

Kuumasinkitys on ympäristöystävällinen prosessi, jossa teräs suojataan sinkillä

Huomaa, että tämäkin City Designin tuote on kuumasinkitty ja viimeistelty jauhemaalauksella. Kuumasinkitys antaa teräkselle aivan ylivoimaisen korroosiosuojan, verrattuna hinnaltaan edullisempaan jauhesinkitykseen tai sähkösinkitykseen. Ennen kuumasinkitystä teräs puhdistetaan peittaamalla suola- tai rikkihapolla ja kastetaan juoksuteaineeseen. Sen jälkeen teräs upotetaan sulaan noin 450°C:een sinkkiin, jossa sinkki ja teräs reagoivat keskenään (elektrolyysi). Näin muodostuu terästä suojaava ja vuosikymmeniä kestävä pinnoite.

Lataa tiedostot ilman rekisteröitymistä

City Design-sivustolla on ladattavissa ilman kirjautumista suunnittelijoiden tarvitsemat tiedostomuodot (.dwg ja .skp) Linkki sivustolle CITY DESIGN
Halutessasi saat tiedostot meiltäkin.

Vakio RAL-värisävyt ja puuvaihtoehdot löydät vasemmalta LATAA VÄRIT.
Mittatiedot pdf-tiedostona löydät vasemmalta LATAA MITAT.

Referenssit

Espoo, Otaniemen kampusalue, Vantaa, Tikkurilan keskusaukio, Kirjastonpuisto ja Tikkurilan DIXI -kauppakeskus/ VR asema ja monia As Oy kohteita.

CITY DESIGN Cima roska-astiat, kuumasinkitty + tehtaan vakio RAL sävyt

KK 101600N   75 l. tuhkakupilla ø 406 mm, korkeus 850 mm
KK 101610N   75 l. isolla tuhkakupilla ø 406 mm, korkeus 850 mm
KK 101630N   35 l. ilman tuhkakuppia, ø 405 mm, korkeus 850 mm

  • roska-astian mukana tulee 1 kpl avain, jos tarvitset useampia mainitse tilattaessa
  • seinään kiinnitys voidaan toteuttaa tarpeen mukaan, kysy minimitilauserää

  • Yksityinen: City Design katalogi

City Design

City Designin tavoitteena on demokratisoida hyvää suunnittelua, vähentää teollista monimutkaisuutta ja luoda edullisia kaupunkikalusteita, joille on ominaista toimivuus ja yksinkertainen mutta raikas estetiikka.

The Placemakers – Making Spaces Living Places

Placemakers ryhmä kokoaa yhteen erilaisia yrityksiä ja brändejä. Yksi näistä on City Design. Jokainen tässä ryhmässä on sitoutunut tutkimaan tulevaisuuden tarpeita ja ennakoimaan trendejä. City Design on erikoistunut ulkokalusteiden valmistukseen.

Tehtävämme

City Design on mukana kehittämässä viheralueita ja kaupunkiympäristöjä viihtyisämmäksi. Haluamme tehdä sen kestävästi, joka tuo konkreettista hyötyä alueita käyttäville ja niiden ylläpitäjille.

Arvomme

Me City Designilla uskomme kestävän kasvun arvoon ihmisten ja ympäristön kannalta. Pyrimme työllämme tyydyttämään tämän päivän tarpeet tinkimättä huomisen tarpeista. Sitoudumme tähän joka päivä konkreettisilla teoilla.

1. Kestävä tuotantojärjestelmä
Olemme yritys, joka käyttää 100 % kestävää sertifioitua energiaa ja olemme aina uskoneet uusiutuvan energian ratkaisuihin ja investoineet niihin. Tuotantolaitostemme katoille asennetut 7500 aurinkopaneelia tuottavat puhdasta energiaa, mikä estää yli 850 tonnin hiilidioksidipäästöt ilmakehään vuodessa.

2. Materiaalien valinta ja käyttö
Valvomme materiaaliemme turvallisuutta, laatua, alkuperää ja kestävyyttä valitsemalla toimittajat, jotka jakavat ympäristö- ja sosiaaliset arvomme. Valitsemme vain kierrätettäviä materiaaleja ja hyödynnämme mahdollisuuksien mukaan myös kierrätysmateriaalia.

3. Hyvät suunnittelukäytännöt
Tuotteiden suunnittelun avulla tehostamme prosesseja ja vähennämme energiankulutusta. Materiaalien tehokkaalla käytöllä, jätteen määrä vähenee. Elinkaarensa lopussa tuotteiden materiaalit voidaan kierrättää.
Suunnitteluprosessimme perustuvat monikäyttöiseen lähestymistapaan, joka palvelee samanaikaisesti taloudellisia, sosiaalisia ja ympäristöllisiä tavoitteita.

Placemakersin ja City Designin pääkonttori on Italiassa, Castelminio di Resanassa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää