Suosittu Casteo on monipuolinen ja ergonominen kalustesarja.

Casteo-sarjan tuotteita on helppo yhdistellä ja luoda näyttäviä ja viihtyisiä kokonaisuuksia.
Kaikissa kalusteissa on tukeva kuumasinkitty teräsrunko jauhemaalattuna.
Istuinosan materiaalina käytetään: teräsprofiilia tai lämpökäsiteltyä mäntyä tai puu-muovikomposiittia (WPC=Wood Polymer Composite). Lämpökäsitelty mänty on saatavana käsiteltynä pigmenttiöljyllä tai kirkkaalla öljyllä. (WPC komposiitti – Kierrätettävä, lämpöstabiili ja jäykkä materiaali)

Penkkejä on selkänojalla ja ilman selkänojaa. Käsinojalla ja ilman käsinojaa. Selkänojaton penkki voidaan valita muiden kalusteiden täydennykseksi. Pöytäryhmiä voidaan muodostaa penkeistä ja/tai tuoleista pöytien ympärillä. Sen lisäksi että Casteo miellyttää silmää, siinä istuminen on mukavaa. Muotoilu palvelee käytännöllisyyttä. Tutustu myös Casteo Break tuotteeseen jossa yhdistyy pöytä ja penkki nerokkaalla tavalla.
Design Massimo Tasca

Myös senioripenkit ja lasten penkit

Voit valita esteettömät ja korkeammat senioripenkit, jotka ovat myös käsinojilla varustettuna. Baby-penkit ovat nimensä mukaan, mitoitettu lapsille, sekä korkeudeltaan että pituudeltaan. Mukana on myös Baby-pöytä.

Gallerian kuvissa mm. penkkejä Turun Harppuunakorttelista ja Kuopion Sammakkolammen puistosta. Penkit ja pöytäryhmät edistävät asukkaiden sosiaalista kanssakäymistä ja luovat asumiseen yhteisöllisyyttä.

Asennusvaihtoehdot ovat; pintaan kiinnitys tai uppoasennus +30cm pidemmillä jaloilla.

Lataa tiedostot ilman rekisteröitymistä

City Design-sivustolla on ladattavissa ilman kirjautumista suunnittelijoiden tarvitsemat tiedostomuodot (.dwg ja .skp) Linkki sivustolle CITY DESIGN
Halutessasi saat tiedostot meiltäkin.

Vakio RAL-värisävyt ja puuvaihtoehdot löydät vasemmalta LATAA VÄRIT.
Mittatiedot pdf-tiedostona löydät vasemmalta LATAA MITAT.

Tulossa, tuotetiedot kuvagalleriassa


  • City Design katalogi

City Design

City Designin tavoitteena on demokratisoida hyvää suunnittelua, vähentää teollista monimutkaisuutta ja luoda edullisia kaupunkikalusteita, joille on ominaista toimivuus ja yksinkertainen mutta raikas estetiikka.

The Placemakers – Making Spaces Living Places

Placemakers ryhmä kokoaa yhteen erilaisia yrityksiä ja brändejä. Yksi näistä on City Design. Jokainen tässä ryhmässä on sitoutunut tutkimaan tulevaisuuden tarpeita ja ennakoimaan trendejä. City Design on erikoistunut ulkokalusteiden valmistukseen.

Tehtävämme

City Design on mukana kehittämässä viheralueita ja kaupunkiympäristöjä viihtyisämmäksi. Haluamme tehdä sen kestävästi, joka tuo konkreettista hyötyä alueita käyttäville ja niiden ylläpitäjille.

Arvomme

Me City Designilla uskomme kestävän kasvun arvoon ihmisten ja ympäristön kannalta. Pyrimme työllämme tyydyttämään tämän päivän tarpeet tinkimättä huomisen tarpeista. Sitoudumme tähän joka päivä konkreettisilla teoilla.

1. Kestävä tuotantojärjestelmä
Olemme yritys, joka käyttää 100 % kestävää sertifioitua energiaa ja olemme aina uskoneet uusiutuvan energian ratkaisuihin ja investoineet niihin. Tuotantolaitostemme katoille asennetut 7500 aurinkopaneelia tuottavat puhdasta energiaa, mikä estää yli 850 tonnin hiilidioksidipäästöt ilmakehään vuodessa.

2. Materiaalien valinta ja käyttö
Valvomme materiaaliemme turvallisuutta, laatua, alkuperää ja kestävyyttä valitsemalla toimittajat, jotka jakavat ympäristö- ja sosiaaliset arvomme. Valitsemme vain kierrätettäviä materiaaleja ja hyödynnämme mahdollisuuksien mukaan myös kierrätysmateriaalia.

3. Hyvät suunnittelukäytännöt
Tuotteiden suunnittelun avulla tehostamme prosesseja ja vähennämme energiankulutusta. Materiaalien tehokkaalla käytöllä, jätteen määrä vähenee. Elinkaarensa lopussa tuotteiden materiaalit voidaan kierrättää.
Suunnitteluprosessimme perustuvat monikäyttöiseen lähestymistapaan, joka palvelee samanaikaisesti taloudellisia, sosiaalisia ja ympäristöllisiä tavoitteita.

Placemakersin ja City Designin pääkonttori on Italiassa, Castelminio di Resanassa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää