Tukeva 101 mm pollari, jossa huippuviimeistelty pinta.

Voit valita tämän pollarin joko kiinteänä tai irrotettavana. Toimii mainiosti ajoestepylväänä suojaten jalankulkualueita ajoneuvoliikenteeltä. Pyöröputken läpimitta on 101 mm. Pollarin alapäässä on rengas joka viimeistelee asennuksen, sen halkaisija on 125 mm. Valmistusmateriaali on  kuumasinkittyä terästä ja se voidaan jauhemaalata RAL-sävyyn. Näkyviin jäävä korkeus on 900 mm ja putki on suora koko mitaltaan (uritettu malli ei ole enää tuotannossa). Upotusvara betoniperustaan on siis 300 mm. Tarkempi mittakuva oikean puoleisella palstalla.

Kuumasinkitys on ympäristöystävällinen prosessi, jossa teräs suojataan sinkillä

Huomaa, että Nusserin tuotteet ovat kuumasinkittyjä ja jauhemaalattuja. Kuumasinkitys antaa teräkselle aivan ylivoimaisen korroosiosuojan, verrattuna hinnaltaan edullisempaan jauhesinkkimaalaukseen. Ennen sinkitystä teräspinnat puhdistetaan peittaamalla suola- tai rikkihapolla ja kastetaan juoksuteaineeseen. Sen jälkeen teräs upotetaan sulaan noin 450°C:een sinkkiin, jossa sinkki ja teräs reagoivat keskenään (elektrolyysi). Näin tuotteeseen muodostuu suojaava ja vuosikymmeniä kestävä pinnoite.

 

BECKmark Sarja G10 pollarit, kuumasinkitty, 101 x 900+300 mm

G10.1-S101      BECKmark betonikiinnitys, 101 mm, suora yläpää

G10.1-H101      BECKmark irrotettava, 101 mm, suora yläpää, sisältää maajalan

1100-RAL          lisähinta, maalaus DB 703/ RAL 7016

 

Tarvikkeet

G-BH101           varaosa, maajalka G10-H varten

DKH19               ylimääräinen kolmioavain

G-KÖ                  ketjun aloituslenkki pollariin

G-KE                   korjauslenkki (pikalukko)

G-AK                  sinkitty ketju 8 mm, metritavara

G-AKF                maalattu ketju, metritavara

G-SR                   varoitusheijastinraita punainen, valkoinen tai punavalkoinen, per pollari


  • Nusser katalogi

Sosiaalinen sitoutuminen
Me Nusserilla tiedämme vastuumme ihmisiä ja ympäristöä kohtaan. Yrityksen perustajien aktiivinen sosiaalinen sitoutuminen elää tänään Gretel Nusser -säätiössä ja nykyiset osakkeenomistajat tukevat sitä. Tästä syystä meille myönnettiin Saksan valtion ja Caritasin palkinto vuonna 2011.

Lisäksi olemme sitoutuneet antamaan vammaisille mahdollisuuden osallistua normaaliin elämään, integroidun työpaikan kautta. Teemme tiivistä yhteistyötä voittoa tavoittelemattoman RAPS GmbH: n kanssa. Pakolaisten integrointi, pätevä koulutus ja jatkokoulutus ovat myös meille itsestään selvää.

Ekologinen sitoutuminen
Sosiaalisen vastuun lisäksi, ekologisesti kestävä tuotanto, on tunnusomaista liiketoiminnallemme. Olemme olleet FSC®-sertifioitu yritys vuodesta 2009 ja jalostamme puuta vain kestävästi hoidetuilta alueilta. Sertifikaatin numero on SCSCOC-001802. Lisätietoja FSC:stä ja yleisesti käytetyistä puulajeista löytyy kotisivuiltamme.

Pitkän puurakentamiskokemuksen ansiosta omat rakennuksemme ovat parhaita esimerkkejä energiaa ja resursseja säästävästä tuotannosta. Toimistorakennusta voidaan kuvata passiivitaloksi esimerkillisen eristämisen ja hallitun ilmanvaihdon
ansiosta. Tuotantohallit on rakennettu matalaenergiatasoisiksi.

Energia
Kaikki tuotannon aikana syntyvät puuhakkeet puristetaan briketeiksi modernin kiertojärjestelmän avulla ja syötetään puulämmitysjärjestelmäämme lämmön tuottamiseksi täysin automaattisessa prosessissa.

Nusserin omistajat ovat investoineet katolla oleviin aurinkosähköjärjestelmiin jo vuodesta 2005 lähtien. Vuodesta 2010 olemme onnistuneet tuottamaan enemmän energiaa kuin mitä järjestelmiemme ja koneidemme käyttö edellyttäisi.
Kaksi sähköautojen latausasemaa otettiin käyttöön pääkonttorissamme Winnendenissä vuonna 2019. Olemme suosineet sähköautojen hankintaa joulukuusta 2019 lähtien.

Tuotanto
Nusserilla perinteinen käsityötaito on peritty yrityksen perustajalta Wilhelm Nusserilta. Vaikka nykyään käytämme manuaalisten prosessien lisäksi innovatiivisia ja resursseja säästäviä valmistustekniikoita, käsityötaitoa vaaditaan edelleen.
Siitä erottaa NUSSER-tuotteen. Erityisesti istuinkalusteiden osalta tuotanto tehdään yleensä tilauksesta eikä automatisoidussa sarjatuotannossa. Siksi pidämme itseämme enemmän teollisena valmistajana emmekä teollisena suurtuotantoyrityksenä.

Tuotteet valmistetaan omissa tuotantolaitoksissa, omien työntekijöiden toimesta. Tällä tavoin voimme luotettavasti varmistaa korkeimman laadun ja säilyttää samalla joustavuuden. Onneksi kaikkien tarpeet eivät ole täysin samanlaisia!

Laajan vakiotuotevalikoimamme avulla voimme toteuttaa toimivia ja esteettisesti houkuttelevia ratkaisuja. Monivuotinen kokemus kadunkalusteiden valmistuksesta mahdollistaa myös korkean suunnitteluvapauden.

Ota yhteyttä ja kysy lisää