Helsinki Pyöräkaapit

Turvallisuus edellä! Tukeva pyöräkaappi on turvallinen ratkaisu polkupyörän ulkona säilyttämiseen. FALCO Lok-Q pyöräkaapissa on kestävä teräsrunko ja teräslevyseinät. Materiaalivahvuudet on mietitty kestävyys ja turvallisuus huomioiden. Ovi on teräsrunkoinen ja teräslevyllä pinnoitettu. Lukitus voidaan valita käyttäjän tarpeen mukaan.

Lukitusvaihtoehtoja on useita käyttäjän tarpeen mukaan. Ne voidaan liittää kohteessa jo olemassa oleviin järjestelmiin. Perinteinen ura-avain tai lukijalaite. iLOQ- lukitusjärjestelmät ovat digitaalisia ja mobiilipohjaisia ja ne ovat sekä turvallisia että kestäviä ja varmistavat luotettavasti päivittäisen pääsyn lukittuun tilaan.
Kaapit voidaan varustaa tunnistinvalaisimin ja pistorasioin sähköpyörien latausta varten.

Kyseinen kohde sijaitsee Helsingin Lauttasaaressa. Pyöräkaapit haluttiin maisemoida ympäröivään puistomaisemaan. Pyöräkaappien seinät saivat aitaelementit, joita myöten köynöskasvit peittävät kaappien sivut. Katoille asennettiin maksaruoho, joka viimeistelee kokonaisuuden. Pyöräkaappien alustana on paikalla valettu betonilaatta. Samalla tuotiin kaapelointi kaappien pistorasioille.

Toimitamme piirustukset mahdollisia lupaprosesseja varten.

Lisätietoja ELPAC puh 010 219 0716 tai kalusteet@elpac.fi