Leppävaaran asema, FALCO kaksikerrostelineet ja Ion paritelineet.

#koskahelppous

Helppokäyttöinen pyöräpysäköinti lisää pyörällä liikkumista. Pysäköintipaikan sijainti ja telineiden helppo käytettävyys ovat avainasemassa, kun suunnitellaan pyöräpysäköintiä.
Käyttäjien kokemukset
Käyttäjien antamat kiitokset osoittavat, että pyörätelineemme ovat toimivia ja helppoja käyttää. Runkolukituksen tekeminen on vaivatonta joko U- tai vaijerilukolla. Telineiden rakenne on polkupyörää suojaava ja ehkäisee osien vaurioitumista. Myös aktiiviseen käyttöön tarkoitetut kaksikerroksiset pyörätelineemme ovat saaneet käyttäjiltä hyvän vastaanoton. Kokemuksen mukaan niiden käyttöaste on ollut korkea. Kaksikerrostelineiden rakenteissa on eroja. Falcon valmistamien telineiden etuna on juuri helppokäyttöisyys ja turvallisuus. Pyörän nostokorkeus kakkoskerroksen kouruun on matala. Käyttäjä hallitsee kourun liikettä, eikä se pomppaa itsekseen ylös. Runkolukituksen tekeminen onnistuu ilman kurottelua. Siinä muutamia ergonomiaa ja käytettävyyttä parantavia ominaisuuksia, jotka ovat yli 60 vuoden tuotekehityksen tulos.
Erilaiset pyörät
Helppokäyttöisyyttä voidaan lisätä varaamalla eri mallisille pyörille erilaiset telineet. Huomioi sekä normipyörät että leveärenkaiset pyörät. Suosituksemme on varata normipyörille reilu puolet kokonaispaikkamäärästä ja loput erikoispyörille. Kaksikerroksinen pyöräteline on helppo ja tehokas ratkaisu kaikille pyörille, joiden renkaiden leveys on alle 60 millimetriä. Lisäksi liikenteessä on kasvava joukko vieläkin leveärenkaisempia polkupyöriä, kuten fatbiket. Näille leveärenkaisiile ja kaikille muillekin pyörille suosittelemme ELPARK Kaari telineitä.
Sähköpyörät
Sähköpyörien latausmahdollisuus on liitettävissä kaksikerrostelineisiin. Myös kaarimallisiin telineisiin voidaan liittää pistorasiat ja laturille lukittava säilytyskotelo. Suosittelemme kaikille latauspistorasioin varustetuille telineille vähintäänkin katosta, pyörätallia tai vastaavaa kulunvalvonnan piirissä olevaa tilaa. Falcon valmistama Scandic-pyörätalli on mainio vaihtoehto tähän tarpeeseen.
Huolto
Pyörien tarvitsemat pienet huoltotoimet ja ilman saanti renkaisiin varmistetaan huoltopisteen avulla. Elpac on järjestänyt myös huollon ja korjauksen kaikille edellämainituille tuotteille.
Suunnittelu
Haluamme helpottaa myös suunnittelijoiden työtä. Sen lisäksi että saat käyttöösi dwg-tiedostot, voimme tehdä sijoitusehdotuksen kohteenne vaatimusten mukaan kaksikerrostelinein. Näin varmistamme, että tilaan sijoitettavat telineet ovat helposti käytettäviä.
Tehdään yhdessä helppokäyttöinen pyöräparkki.