Kaksikerroksinen pyöräteline FALCO Level Premium+

Tuotekysely / tarjouspyyntö

Nimi (*)

Sähköposti (*)

Yritys

Kyselyni

Haluan tarjouksen

Haluan pdf/dwg tiedoston

Vastaa kysymykseen numerolla 2, tällä varmistamme että olet aito henkilö.

Tuotekuvaus

FALCO Level Premium+ vie kaksikerroksiset polkupyörätelineet uudelle tasolle. Se vakuuttaa helppokäyttöisyydellään sekä ylä- että alatsolla. Se täyttää tiukat FietsParKeur-standardit, joita Hollannissa asetetaan polkupyörien pysäköinnille kahteen kerrokseen. Nyt saatavana myös matalampi telinemalli mataliin ulkoiluväline- varastoihin ja kellaritiloihin, kysy lisää myynti@elpac.fi.

Referenssimme: Lahden Matkakeskuksen pyöräparkki (01/2016), Vantaa Tikkurilan aseman/Dixi pyöräparkki (01/2017), Lappeenrannan Yliopiston pyöräparkki (11/2017), Helsinki Kalasatama, Työpajankatu 13 toimistotalon pyöräparkki (08/2018), WTC Helsinki Keskuskatu 7 pyöräparkki (09/2018),  Espoo Leppävaaran aseman pyöräparkki (01/2019) ja Jyväskylän Matkakeskuksen pyöräparkki (12/2019). Myös monia As Oy kohteita Oulussa ja Helsingissä (mm. Sompasaari ja Kruunuvuorenranta).

Lähetä meille DWG-kuva tilasta, niin teemme ehdotuksen / mitoituksen jolla saadaan aikaan toimiva pyöräparkki. Teline vaatii 2,75 m käyttökorkeuden.

Vierekkäisten telineiden etäisyydeksi voidaan valita 37,5 cm, 40 cm tai jopa 50 cm. Runko ja alatason pyörätelineet ovat kuumasinkittyä terästä ja ne voidaan pulverimaalata. Yläkourut on anodisoitua alumiiniprofiilia, joka vähentää nostopainoa. Pyörät seisovat telineessä vakaasti ja kouru liukuu kevyesti. Liikettä keventää ja ohjaa kaasujousi.  Punainen nostokahva on ergonominen ja miellyttävää materiaalia (PVC).

Myös polkupyörien pysäköintiin alatasolle on varattu riittävästi tilaa. Sen käyttö on helppoa, pyörä työnnetään telineeseen satulasta tai tavaratelineestä käsin, pyöräilijän ei tarvitse mennä itse telineen alle. Tarvittaessa teline voidaan valmistaa runkolukittavana. Muotoilussa on huomioitu myös levyjarruilla varustetut pyörät.

Telineen asentaminen on helppoa erilaisille alustoille, säätövara on 40 mm. Teline kiinnitetään pulttaamalla alustaansa (kivetykseen tai betonivaluun).

Ominaisuudet yhteenvetona: Pieni nostopaino ja nostokorkeus. Helppo ja hiljainen käyttää. Pyörien välit tiivis 37,5 cm tai kompakti 40 cm. Ergonominen nostokahva. 

 

Posted in brandi falco pyoratelineet, etusivun nosto, Pyörätelineet and tagged , , , , , , , , .