Istutusastiat mittojen mukaan tai vakio kokoisena ruukkuna

ELPARK Planter on suosittu istutusastia kaupunkiympäristöön. Se on yksinkertaisen tyylikäs ja kustannustehokas ratkaisu. Sarjassa on sekä pyöreitä että kulmikkaita ruukkuja pienempiin ja suurempiin istutuksiin. Nelikulmaiset kukka-astiat ja ruukut voidaan helposti yhdistää muihin kulmikkaisiin kalusteisiin. Myös pyöreä istutusastia rikkoo mukavasti kulmikkaita tiloja ja tuo vaihtelua kalusteiden muotokieleen.

Planter-sarjan istutusastioita ja kukkaruukkuja on saatavana useita vaihtoehtoja, niin mittojen kuin materiaalinkin suhteen; corten-teräs, kuumasinkitty teräs tai maalattu teräs (vakiovärinä musta tai muita RAL-sävyjä pyydettäessä).

Kaikki mallit ovat tukevaa ja vahvistein varustettua terästä.
Kiinteä, hitsattu ja jäykistetty pohja on vakaa. Sopiva jalkojen korkeus mahdollistaa laatikoiden siirron helposti, jopa täytettynäkin, riippuen mallista ja koosta.

Jos tarpeesi on joku muu kuin vakiokokoinen istutusastiamme, sekin voidaan valmistaa, kunhan eräkoko on riittävän suuri.

Helpompaa hoitoa ja ylläpitoa

Meiltä myös astioihin sopivat kastelutankit. Niiden avulla voidaan helpottaa huoltoa ja ylläpitoa. Rikkaruohojen kasvu ruukuissa vähenee ja kastelun tarvetta on harvemmin.

Kolme viimeistelyä ja pintakäsittelyä

Kuumasinkitty teräs.
Ensin kirkkaan hopeanharmaa, sitten mattapintainen.

Maalattu teräs
Jauhemaalattu. Valitse ja yhdistele rohkeasti kirkkaita värisävyjä. Vakiovärinä musta, mutta myös muita RAL-sävyjä pyydettäessä.

Corten-teräs
Ruosteinen pinta. Corten-teräs ruostuu huomattavasti hitaammin kuin tavallinen teräs. Huomaa, että
ruostumisprosessi, joka kestää noin vuoden, voi jättää valumajäljen alustalle. Kun ruostumisprosessi on ohi, ei huollontarvetta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää