Ergonominen ja turvallinen

A-11MB teline sopii lähes kaikille polkupyörille, myös maastopyörille.
Se on runkolukittava ja turvallinen perusteline, joka laittaa pyörät siististi järjestykseen. Telineitä voidaan yhdistää riveiksi tai sijoittaa erilleen. Suosittelemme kiinnittämään telineet alustaansa ja toisiinsa pulttaamalla.

Sama telinemalli on saatavana myös ilman runkolukituskaaria. Varastossamme on 4-, 6- ja 8-paikkaisia telineitä runkolukituksella tai ilman runkolukitusta.

Runkolukitus tuo haluttua lisäturvaa perinteiseen malliin verrattuna. Runkolukituskaari on paksuseinämäistä teräsputkea, jolloin sen katkaiseminen on työlästä ja aikaa vievää. Viistonmallinen runkolukituskaari on ergonomisesti oikealla korkeudella ja on siten mukava käyttää.

Telinemalli sopii sekä leveille että kapeille renkaille. Etupyörän pidikkeiden sisäleveys on tavallista leveämpi: 60 mm, ja niiden etäisyys toisistansa on 40 cm /k-k). Ala- ja yläpaikat ovat vuorotellen, jolloin ohjaustangot ovat eri korkeudella. Siksi se säästää tilaa perinteisiin ratkaisuihin verrattuna.
Varastotuotteet ovat pintakäsittelyltään kuumasinkittyjä. Ne voidaan myös jauhemaalata RAL-sävyyn. Katso värisävyt tarkemmin ”LATAA VÄRIT” painikkeesta.

Kuumasinkitys on ympäristöystävällinen prosessi, jossa teräs suojataan sinkillä

Huomaa, että Falcon valmistamat tuotteet ovat kuumasinkittyjä. Haluttaessa myös jauhemaalattuna. Kuumasinkitys antaa pyörätelineelle ylivoimaisen korroosiosuojan, verrattuna hinnaltaan edullisempaan jauhesinkitykseen. Ennen sinkitystä teräs puhdistetaan peittaamalla suola- tai rikkihapolla ja kastetaan juoksuteaineeseen. Sen jälkeen teräkset upotetaan sulaan noin 450°C:een sinkkiin, jossa sinkki ja teräs reagoivat keskenään (elektrolyysi). Näin muodostuu suojaava ja vuosikymmeniä kestävä pinnoite.

A-11MB telineitä voidaan toimittaa nopeasti suoraan Vantaan varastoltamme. Varastomallit lueteltu alla olevassa TUOTETIEDOT luettelossa. Telinettä on saatavana myös pidempinä jaksoina ja kaksipuolisena versiona.

Suunnittelijat

Jos tarvitset muita dxf piirustuksia, ota yhteys.

 

Polkupyöräteline A-11MB runkolukituskaarella

* = varastotuotteet Vantaalla

Kuumasinkityt telineet (harmaa pinta):
00.004.640R A-11MB teline, 4-paikkaa, k-k 400mm, pituus 1600mm, kuumasinkitty *
00.006.640R A-11MB teline, 6-paikkaa, k-k 400mm, pituus 2400mm, kuumasinkitty *
2×00.004.640R A-11MB teline, 8-paikkaa, k-k 400mm, pituus 3200mm, kuumasinkitty *

Jauhemaalatut telineet (valitse RAL-sävy):
PC00.004.640R A-11MB teline, 4-paikkaa, k-k 400mm, pituus 1600mm, kuumasinkitty + vakio RAL
PC00.006.640R A-11MB teline, 6-paikkaa, k-k 400mm, pituus 2400mm, kuumasinkitty + vakio RAL
2xPC00.004.640R A-11MB teline, 8-paikkaa, k-k 400mm, pituus 3200mm, kuumas. + vakio RAL

00.665.000 A-11MB asennusrauta, sinkitty, ei sis. ruuveja (tarve 2 kpl / teline)
PC00.665.000 A-11MB asennusrauta, sinkitty + RAL, ei sis. ruuveja (tarve 2 kpl / teline)

Huom! Telineet suositellaan kiinnittämään alustaansa ja toisiinsa
MB telineeseen mahtuu myös maastopyörän rengas (etupyörän pidikkeen sisäleveys 60mm)

Kiertotalous
Kiertotalous on järjestelmällinen lähestymistapa taloudelliseen kehitykseen, joka on suunniteltu hyödyttämään yrityksiä, yhteiskuntaa ja ympäristöä. Se on innovatiivinen lähestymistapa, jossa pidämme resursseja käytössä mahdollisimman kauan, otamme niistä maksimiarvon käytön aikana, sitten hyödynnämme ja uudistamme tuotteet ja materiaalit jokaisen käyttöiän lopussa. Falco aikoo olla kiertotalouden eturintamassa ja sitoutuu edistämään polkupyörien käyttöä luomalla toimivia pyöräpysäköinnin ratkaisuja. Näin edistetään kestävää liikkuvuutta. Sama lyhyesti sanottuna – kiertotalous on uusi ajattelutapa! Mutta ennen kaikkea se on yhdessä tekemistä!

Uusiutuva energia
Falco on investoinut katoille asennettuihin aurinkopaneeleihin (1787 kpl). Tämä varmistaa, että se on täysin energiaomavarainen yritys. Lisäksi tuotantolaitoksen yhteyteen asennettu tuulimylly tarjoaa entistäkin enemmän uusiutuvaa energiaa. Kaikki valaisimet on korvattu kestävillä LED-valoilla.

Kestävät materiaalit
Falco käyttää kestäviä materiaaleja tuotteissaan. Falco on yksi ensimmäisistä yrityksistä Alankomaissa, joka on saanut FSC-sertifikaatin. Tämä tarkoittaa, että kaikki puutavara on akkreditoitu Forest Stewardship Council® -yhtiön FSClaatumerkkiin. Falco BV on sertifioitu rekisteröintinumerolla: CU-COC-008530. Puun lisäksi terästä käytetään koko tuotevalikoimassa. Se on 100% kierrätettävä (myös kuumasinkittynä). Myös Cortenterästä käytetään, joka on edelleen 100 % kierrätettävä. Lisäksi sen hiilidioksidipäästöt ovat alhaiset ja se kestää yhtä kauan kuin tavallinen teräs.

Kestävä kehitys ja kiertotaloustuotteet
Kaikki tuotteet ovat nykyaikaisia ja kestäviä. Falco on ollut yli 60 vuoden ajan polkupyörien pysäköinti- ja kadunkalustemarkkinoiden eturintamassa. Se on saavuttanut maineen sellaisten tuotteiden valmistuksessa, jotka ylittävät kestävyyden vaatimukset. Falcon toiminta on tukenut kiertotaloutta jo monta vuotta yksinkertaisesti valmistamalla tuotteita ympäristöystävällisillä tavoilla. Ne kestävät vuosikymmeniä ja tuotteen käyttöiän lopussa ne voidaan 100 % kierrättää ja valmistaa täysin uudeksi tuotteeksi. Kuumasinkitys ja jauhemaalaus pidentää merkittävästi tuotteen käyttöikää ja auttaa säilyttämään arvonsa. Kaikki valmistusprosessin aikana kertynyt käyttämätön teräs kerätään ja lähetetään teräksen kierrätykseen. Saatavana on yhä enemmän tuotteita, jotka on suunniteltu siten, että yksittäiset osat voidaan vaihtaa helposti ja lisätä näin tuotteen käyttöikää.

Kestävä työnantaja
Vuonna 2018 Falco otti käyttöön oman jauhemaalauslaitoksen, joka parantaa tuotteiden jäljitettävyyttä, laatua ja lyhentää toimitusaikoja. Pitämällä kaikki toiminnot omissa käsissään, se tarjoaa Falcolle paremman laadunvalvonnan ja vähentää merkittävästi tarpeetonta kuljetusta. Falcon työntekijät työskentelevät modernissa ja turvallisessa hitsaushöyryt poistavassa tuotantolaitoksessa. Falcon oma kuljetuskalusto on Euro 5 normin mukainen ja tavarantoimituksia yhdistellään tarpeettomien ajomatkojen vähentämiseksi. Falcolla ollaan iloisia ja ylpeitä siitä, että henkilöstön vaihtuvuus on poikkeuksellisen pieni. Positiivisena ja ennakoivana työnantajana Falco panostaa jatkuvasti työntekijöiden koulutukseen ja henkilökohtaiseen kehitykseen. Lisäksi Falco on tukenut lukuisia oppisopimuskoulutuksessa olevia ja tarjonnut mahdollisuuden työkokemukseen uudelle sukupolvelle tukeakseen heitä työnhaussa. John Wermink on työskennellyt kiertotalouspäällikkönä Falcolla 1. huhtikuuta 2020 lähtien. Hänen roolinsa tulevina vuosina on kehittää jatkuvasti Falcoa kiertotalouden näkökulmasta. Sinulle, mutta myös tuleville sukupolville!

Ota yhteyttä ja kysy lisää