Koppla yhdistää parhaat puolet

Koppla-pyörätelineessä yhdistyy rivitelineen esteettömyys runkolukitustelineen helppouteen ja turvallisuuteen. Se on pyöräteline joka tukee eturengasta ja mitoituksensa ansiosta sopii kaikille käyttäjille. Etupyörä työnnetään pidikkeeseen ja polkupyörän voi nyt lukita rungostaan runkolukituskaareen. Etupyörän pidike on paksua 14 mm:n umpiterästä. Ei teräsputkea, vaan kestävää ja jäykkää umpitankoa, hitsattuna vaakaputkiin. Siksi se on siro ja turvallinen. Telineet eivät vie tilaa kun niitä ei käytetä ja kiinteistöhuolto voi helposti puhdistaa alueen. Koppla-pyöräteline voidaan yhdistää mihin tahansa pyöräparkkiin, pyöräkatokseen tai pyörätalliin.

Sopii kaikkiin pyöräparkkeihin, suora- tai vinoparkki

Koppla-pyöräteline on saatavana, 4-, 5- ja 6-paikkaisena. Suora- tai vinoparkki 45°, oikea tai vasen. Pinta- tai betoniin asennettavana. Yksi- ja kaksipuoleiset telinejaksot.

Runkolukituspiste on suunniteltu ergonomia edellä ja siksi lukitseminen U-lukolla, taittolukolla tai ketjulukolla on helppoa ja nopeaa.

Koppla pyöräteline on valmistettu kuumasinkitystä teräksestä ja jauhemaalataan haluttaessa RAL-sävyyn. Asennustavan voi valita; joko pinta- tai uppoasennus. Suosittelemme tukevaa betoniperustaa pinta-asennuksessakin. Betoniperustan koko noin 30 x 30 x 30 cm.

Kuumasinkitty tuote kestää

Kuumasinkitys on ympäristöystävällinen prosessi, jossa teräs suojataan sinkillä. Huomaa, että Falcon tuotteet ovat juuri kuumasinkittyjä. Kuumasinkitys antaa teräkselle aivan ylivoimaisen korroosiosuojan, verrattuna hinnaltaan edullisempaan jauhesinkitykseen. Ennen sinkitystä teräs puhdistetaan peittaamalla suola- tai rikkihapolla ja kastetaan juoksuteaineeseen. Sen jälkeen teräkset upotetaan sulaan noin 450°C:een sinkkiin, jossa sinkki ja teräs reagoivat keskenään (elektrolyysi). Näin muodostuu suojaava ja vuosikymmeniä kestävä pinnoite.

 

Asennustapa:

Uppo- tai pinta-asennus. Uppoasennus voidaan tehdä paikalla valaen tai tehdasvalmiilla betoniperustoilla. Pinta-asennus toteutetaan laipasta pulttaamalla alustaansa (emme suosittele pelkästään kiveykseen asentamista). Kuumasinkittynä  tai RAL-jauhemaalattuna.

Falco Koppla, pystypylväät:

01.310.010 päätypylväs, ø 89 mm, korkeus 105 cm, valettava
01.310.011 päätypylväs, ø 89 mm, korkeus 66 cm, laippakiinnitys (betoniperustaan)
01.310.012 päätypylväs, ø 89 mm, korkeus 65 cm, betoniperustalla 30x30x30 cm
01.311.010 keskipylväs, ø 89 mm, korkeus 105 cm, valettava
01.311.011 keskipylväs, ø 89 mm, korkeus 66 cm, laippakiinnitys (betoniperustaan)
01.311.012 keskipylväs, ø 89 mm, korkeus 65 cm, betoniperustalla 30x30x30 cm

Falco Koppla, telinejaksot:

01.424.050 yksipuoleinen telinejakso 4-paikkaa, k-k 50 cm, pituus 183 cm
01.438.050 kaksipuoleinen telinejakso 2×4 paikkaa, k-k 50 cm, pituus 183 cm

01.425.850L Yksipuoleinen telinejakso 5-paikkaa, k-k 50 cm, 45°, pituus 233cm, vasen
01.425.850R Yksipuoleinen telinejakso 5-paikkaa, k-k 50 cm, 45°, pituus 233cm, oikea

01.426.850L Yksipuoleinen telinejakso 6-paikkaa, k-k 50 cm, 45°, pituus 233cm, vasen
01.426.850R Yksipuoleinen telinejakso 6-paikkaa, k-k 50 cm, 45°, pituus 233cm, oikea

 

 

Kiertotalous
Kiertotalous on järjestelmällinen lähestymistapa taloudelliseen kehitykseen, joka on suunniteltu hyödyttämään yrityksiä, yhteiskuntaa ja ympäristöä. Se on innovatiivinen lähestymistapa, jossa pidämme resursseja käytössä mahdollisimman kauan, otamme niistä maksimiarvon käytön aikana, sitten hyödynnämme ja uudistamme tuotteet ja materiaalit jokaisen käyttöiän lopussa. Falco aikoo olla kiertotalouden eturintamassa ja sitoutuu edistämään polkupyörien käyttöä luomalla toimivia pyöräpysäköinnin ratkaisuja. Näin edistetään kestävää liikkuvuutta. Sama lyhyesti sanottuna – kiertotalous on uusi ajattelutapa! Mutta ennen kaikkea se on yhdessä tekemistä!

Uusiutuva energia
Falco on investoinut katoille asennettuihin aurinkopaneeleihin (1787 kpl). Tämä varmistaa, että se on täysin energiaomavarainen yritys. Lisäksi tuotantolaitoksen yhteyteen asennettu tuulimylly tarjoaa entistäkin enemmän uusiutuvaa energiaa. Kaikki valaisimet on korvattu kestävillä LED-valoilla.

Kestävät materiaalit
Falco käyttää kestäviä materiaaleja tuotteissaan. Falco on yksi ensimmäisistä yrityksistä Alankomaissa, joka on saanut FSC-sertifikaatin. Tämä tarkoittaa, että kaikki puutavara on akkreditoitu Forest Stewardship Council® -yhtiön FSClaatumerkkiin. Falco BV on sertifioitu rekisteröintinumerolla: CU-COC-008530. Puun lisäksi terästä käytetään koko tuotevalikoimassa. Se on 100% kierrätettävä (myös kuumasinkittynä). Myös Cortenterästä käytetään, joka on edelleen 100 % kierrätettävä. Lisäksi sen hiilidioksidipäästöt ovat alhaiset ja se kestää yhtä kauan kuin tavallinen teräs.

Kestävä kehitys ja kiertotaloustuotteet
Kaikki tuotteet ovat nykyaikaisia ja kestäviä. Falco on ollut yli 60 vuoden ajan polkupyörien pysäköinti- ja kadunkalustemarkkinoiden eturintamassa. Se on saavuttanut maineen sellaisten tuotteiden valmistuksessa, jotka ylittävät kestävyyden vaatimukset. Falcon toiminta on tukenut kiertotaloutta jo monta vuotta yksinkertaisesti valmistamalla tuotteita ympäristöystävällisillä tavoilla. Ne kestävät vuosikymmeniä ja tuotteen käyttöiän lopussa ne voidaan 100 % kierrättää ja valmistaa täysin uudeksi tuotteeksi. Kuumasinkitys ja jauhemaalaus pidentää merkittävästi tuotteen käyttöikää ja auttaa säilyttämään arvonsa. Kaikki valmistusprosessin aikana kertynyt käyttämätön teräs kerätään ja lähetetään teräksen kierrätykseen. Saatavana on yhä enemmän tuotteita, jotka on suunniteltu siten, että yksittäiset osat voidaan vaihtaa helposti ja lisätä näin tuotteen käyttöikää.

Kestävä työnantaja
Vuonna 2018 Falco otti käyttöön oman jauhemaalauslaitoksen, joka parantaa tuotteiden jäljitettävyyttä, laatua ja lyhentää toimitusaikoja. Pitämällä kaikki toiminnot omissa käsissään, se tarjoaa Falcolle paremman laadunvalvonnan ja vähentää merkittävästi tarpeetonta kuljetusta. Falcon työntekijät työskentelevät modernissa ja turvallisessa hitsaushöyryt poistavassa tuotantolaitoksessa. Falcon oma kuljetuskalusto on Euro 5 normin mukainen ja tavarantoimituksia yhdistellään tarpeettomien ajomatkojen vähentämiseksi. Falcolla ollaan iloisia ja ylpeitä siitä, että henkilöstön vaihtuvuus on poikkeuksellisen pieni. Positiivisena ja ennakoivana työnantajana Falco panostaa jatkuvasti työntekijöiden koulutukseen ja henkilökohtaiseen kehitykseen. Lisäksi Falco on tukenut lukuisia oppisopimuskoulutuksessa olevia ja tarjonnut mahdollisuuden työkokemukseen uudelle sukupolvelle tukeakseen heitä työnhaussa. John Wermink on työskennellyt kiertotalouspäällikkönä Falcolla 1. huhtikuuta 2020 lähtien. Hänen roolinsa tulevina vuosina on kehittää jatkuvasti Falcoa kiertotalouden näkökulmasta. Sinulle, mutta myös tuleville sukupolville!

Ota yhteyttä ja kysy lisää