Nusser Stadtmöbelin suosituimmat penkkimallit ovat Dessau- ja Inlina-sarjat. Myös Suomessa nämä ovat olleet suosittuja vuodesta toiseen. Molemmissa on perustana sama selkeä design. Dessau Ingolstadt tarkoittaa näistä edelleen jalostettuja yhdistelmiä.

Mukana on elementtejä, joilla on leveyttä ja pituutta. Näitä edelleen yhdistämällä, saadaan aikaan näyttäviä kokonaisuuksia.

Penkkien runkona paksu kuumasinkitty teräslevy, jonka vakioväri on RAL7016 antrasiitin harmaa. Puupinnat ovat FCS-kovapuuta tai havupuuta (douglas). Haluttaessa ne voidaan käsitellä puuhun hyvin imeytyvällä kuultosuojaöljyllä. Ilman käsittelyä puun pinta harmaantuu eikä vaadi uusintakäsittelyjä.

Asennustapa voi olla pintakiinnitys ruuvein tai voidaan valita +150mm pidemmät jalat, jolloin ruuvikiinnitys on pinnan alapuolella olevaan betoniin.

Esimerkkejä Ingolstadt yhdistelmistä:
DESSAU AQ105 700.00 Suuri neliönmuotoinen puunympäryspenkki, 2525 x 2525 mm
DESSAU AQ105 740.00 Leveä penkki 1/2 selkänojalla 1975 x 1100 mm
DESSAU AQ567 1000.00 Penkki ja 2 istutusastiaa 4215 x 1100 mm
(saatavana myös yhdellä istutusastialla)

Linkit:
Dessau nelikulmainen puunympäryspenkki 2520 x 2520 mm

Nusser BIM objektit


  • Nusser katalogi

Sosiaalinen sitoutuminen
Me Nusserilla tiedämme vastuumme ihmisiä ja ympäristöä kohtaan. Yrityksen perustajien aktiivinen sosiaalinen sitoutuminen elää tänään Gretel Nusser -säätiössä ja nykyiset osakkeenomistajat tukevat sitä. Tästä syystä meille myönnettiin Saksan valtion ja Caritasin palkinto vuonna 2011.

Lisäksi olemme sitoutuneet antamaan vammaisille mahdollisuuden osallistua normaaliin elämään, integroidun työpaikan kautta. Teemme tiivistä yhteistyötä voittoa tavoittelemattoman RAPS GmbH: n kanssa. Pakolaisten integrointi, pätevä koulutus ja jatkokoulutus ovat myös meille itsestään selvää.

Ekologinen sitoutuminen
Sosiaalisen vastuun lisäksi, ekologisesti kestävä tuotanto, on tunnusomaista liiketoiminnallemme. Olemme olleet FSC®-sertifioitu yritys vuodesta 2009 ja jalostamme puuta vain kestävästi hoidetuilta alueilta. Sertifikaatin numero on SCSCOC-001802. Lisätietoja FSC:stä ja yleisesti käytetyistä puulajeista löytyy kotisivuiltamme.

Pitkän puurakentamiskokemuksen ansiosta omat rakennuksemme ovat parhaita esimerkkejä energiaa ja resursseja säästävästä tuotannosta. Toimistorakennusta voidaan kuvata passiivitaloksi esimerkillisen eristämisen ja hallitun ilmanvaihdon
ansiosta. Tuotantohallit on rakennettu matalaenergiatasoisiksi.

Energia
Kaikki tuotannon aikana syntyvät puuhakkeet puristetaan briketeiksi modernin kiertojärjestelmän avulla ja syötetään puulämmitysjärjestelmäämme lämmön tuottamiseksi täysin automaattisessa prosessissa.

Nusserin omistajat ovat investoineet katolla oleviin aurinkosähköjärjestelmiin jo vuodesta 2005 lähtien. Vuodesta 2010 olemme onnistuneet tuottamaan enemmän energiaa kuin mitä järjestelmiemme ja koneidemme käyttö edellyttäisi.
Kaksi sähköautojen latausasemaa otettiin käyttöön pääkonttorissamme Winnendenissä vuonna 2019. Olemme suosineet sähköautojen hankintaa joulukuusta 2019 lähtien.

Tuotanto
Nusserilla perinteinen käsityötaito on peritty yrityksen perustajalta Wilhelm Nusserilta. Vaikka nykyään käytämme manuaalisten prosessien lisäksi innovatiivisia ja resursseja säästäviä valmistustekniikoita, käsityötaitoa vaaditaan edelleen.
Siitä erottaa NUSSER-tuotteen. Erityisesti istuinkalusteiden osalta tuotanto tehdään yleensä tilauksesta eikä automatisoidussa sarjatuotannossa. Siksi pidämme itseämme enemmän teollisena valmistajana emmekä teollisena suurtuotantoyrityksenä.

Tuotteet valmistetaan omissa tuotantolaitoksissa, omien työntekijöiden toimesta. Tällä tavoin voimme luotettavasti varmistaa korkeimman laadun ja säilyttää samalla joustavuuden. Onneksi kaikkien tarpeet eivät ole täysin samanlaisia!

Laajan vakiotuotevalikoimamme avulla voimme toteuttaa toimivia ja esteettisesti houkuttelevia ratkaisuja. Monivuotinen kokemus kadunkalusteiden valmistuksesta mahdollistaa myös korkean suunnitteluvapauden.

Ota yhteyttä ja kysy lisää