Aurinkoinen Bojon lepotuoli kutsuu nuttimaan

Bojon on mukava lepotuoli, leposohva tai divaanisohva, miten vaan. Kolme kokoa, joista leveimmässä on mukavasti tilaa kahdelle. Tässä lepotuolissa vierähtää pidempikin tovi.

Puupinnat ovat öljyttyä lehtikuusta tai kovapuuta. Runko kuumasinkitty ja pulverimaalattu terästä. Kiinnitys alustaansa ruuvein. Toimitetaan helposti koottavana settinä, jossa jalat liitetään istuinosaan.

Lataa tiedostot ilman rekisteröitymistä

City Design-sivustolla on ladattavissa ilman kirjautumista suunnittelijoiden tarvitsemat tiedostomuodot (.dwg ja .skp) Linkki sivustolle CITY DESIGN
Halutessasi saat tiedostot meiltäkin.

Vakio RAL-värisävyt ja puuvaihtoehdot löydät vasemmalta LATAA VÄRIT.
Mittatiedot pdf-tiedostona löydät vasemmalta LATAA MITAT.

CITY DESIGN Bojon-sarja, runko kuumasinkitty teräs + vakio RAL, toimitetaan kasaamattomana*

KK 0072624      Bojon A tuoli, 880 x 600 mm, h985 mm, öljykäsitelty kovapuu

KK 0072634      Bojon A tuoli, 880 x 600 mm, h985 mm, öljykäsitelty lehtikuusi

KK 0072644      Bojon S lepotuoli, 1635 x 600 mm, h780 mm, öljykäsitelty kovapuu

KK 0072654      Bojon S lepotuoli, 1635 x 600 mm, h780 mm, öljykäsitelty lehtikuusi

KK 0072664      Bojon D lepotuoli, 1635 x 1100 mm, h780 mm, öljykäsitelty kovapuu

KK 0072674      Bojon D lepotuoli, 1635 x 1100 mm, h780 mm, öljykäsitelty lehtikuusi

puupinnat saatavana myös käsittelemättömänä

*Lisähinnasta saatavilla kasattuna. Huom. toimitusaika pitenee


  • City Design katalogi

City Design

City Designin tavoitteena on demokratisoida hyvää suunnittelua, vähentää teollista monimutkaisuutta ja luoda edullisia kaupunkikalusteita, joille on ominaista toimivuus ja yksinkertainen mutta raikas estetiikka.

The Placemakers – Making Spaces Living Places

Placemakers ryhmä kokoaa yhteen erilaisia yrityksiä ja brändejä. Yksi näistä on City Design. Jokainen tässä ryhmässä on sitoutunut tutkimaan tulevaisuuden tarpeita ja ennakoimaan trendejä. City Design on erikoistunut ulkokalusteiden valmistukseen.

Tehtävämme

City Design on mukana kehittämässä viheralueita ja kaupunkiympäristöjä viihtyisämmäksi. Haluamme tehdä sen kestävästi, joka tuo konkreettista hyötyä alueita käyttäville ja niiden ylläpitäjille.

Arvomme

Me City Designilla uskomme kestävän kasvun arvoon ihmisten ja ympäristön kannalta. Pyrimme työllämme tyydyttämään tämän päivän tarpeet tinkimättä huomisen tarpeista. Sitoudumme tähän joka päivä konkreettisilla teoilla.

1. Kestävä tuotantojärjestelmä
Olemme yritys, joka käyttää 100 % kestävää sertifioitua energiaa ja olemme aina uskoneet uusiutuvan energian ratkaisuihin ja investoineet niihin. Tuotantolaitostemme katoille asennetut 7500 aurinkopaneelia tuottavat puhdasta energiaa, mikä estää yli 850 tonnin hiilidioksidipäästöt ilmakehään vuodessa.

2. Materiaalien valinta ja käyttö
Valvomme materiaaliemme turvallisuutta, laatua, alkuperää ja kestävyyttä valitsemalla toimittajat, jotka jakavat ympäristö- ja sosiaaliset arvomme. Valitsemme vain kierrätettäviä materiaaleja ja hyödynnämme mahdollisuuksien mukaan myös kierrätysmateriaalia.

3. Hyvät suunnittelukäytännöt
Tuotteiden suunnittelun avulla tehostamme prosesseja ja vähennämme energiankulutusta. Materiaalien tehokkaalla käytöllä, jätteen määrä vähenee. Elinkaarensa lopussa tuotteiden materiaalit voidaan kierrättää.
Suunnitteluprosessimme perustuvat monikäyttöiseen lähestymistapaan, joka palvelee samanaikaisesti taloudellisia, sosiaalisia ja ympäristöllisiä tavoitteita.

Placemakersin ja City Designin pääkonttori on Italiassa, Castelminio di Resanassa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää