FALCO Pod / Pod Cargo -pyöräkaappi

Tuotekysely / tarjouspyyntö

Nimi (*)

Sähköposti (*)

Yritys

Kyselyni

Haluan tarjouksen

Haluan pdf/dwg tiedoston

Vastaa kysymykseen numerolla 2, tällä varmistamme että olet aito henkilö.

Tuotekuvaus

Falco Pod / Falco Pod Cargo -pyöräkaappi

Tukeva teräsrakenne, joka tekee käytöstä helppoa ja turvallista. Päädyt ovat hillityn harmaat, kuumasinkittyä terästä. Katteen teräspinnat voidaan pulverimaalata haluttuun RAL -sävyyn. Katteeseen voidaan myös lisätä grafiikkaa tai käyttötarkoitusta kuvaavia symbolleita. Kaapin kansi avautuu kevyesti kaasujousien avustamana, samoin sulkeminen käy hallitusti.

Falco Pod voidaan varustaa juuri tarpeen mukaisilla pyörätelineillä tai ilman. Perinteiset rivitelineet normipyörille tai kaarimalliset runkolukittavat telineet erikoispyörille kuten; läskipyörät tai tavarapyörät. Normipyörille tarkoitettuun telineeseen pyörän voi työntää helposti kourua pitkin. Etupyörä kouruun ja pyörä liukuu kuin itsestään telieeseen. Kansi avautuu 2m korkeudelle, joten tarvittaessa pyörää on helppo asetella kaapin sisällä, esimerkiksi tavarapyörää.

Kaapin "sisustuksesta" riippuen sinne voidaan sijoittaa kolmesta viiteen pyörää. Pyörätelineet ovat runkolukittavat. Ilman pyörätelineitä sitä voidaan käyttää muuhun säilyttämiseen, kuten lastenvaunut, rollaattorit ja skootterit.

Asennustapa on kiinnittää kulmistaan alustalle tai erillisille betoniperustoille.

Posted in Pyöräkaapit, Pyörätallit and tagged , , , , , , , .