ELPARK Concrete -istutusastiat

Tuotekysely / tarjouspyyntö

Nimi (*)

Sähköposti (*)

Yritys

Kyselyni

Haluan tarjouksen

Haluan pdf/dwg tiedoston

Vastaa kysymykseen numerolla 2, tällä varmistamme että olet aito henkilö.

   

Tuotekuvaus

Istutusastioilla voidaan tuoda lisää vihreää kaupunkiympäristöön. Lisäksi ne suojaavat jalankulkualueita turhalta autoliikenteeltä. Painavimmat näistä toimivat jopa suojana. Ne sulautuvat ympäristöön paremmin kuin möhkälemäiset betoniporsaat.

Istutusastiat ovat pakkasenkestävää, raudoitettua betonia ja soveltuvat sekä sisä- että ulkotilaan. Istutusastian pinta on sileää muottibetonia, joka hiotaan karhunkielilaikalla ja lakataan, lopputulos on helpommin puhtaana pidettävä mattapinta. Kaikki kuvissa olevat astiat ovat tällä viimeistelyllä. Astioiden pohjassa on vedenpoistoaukot.

Tuote on saatavana myös korkeakiiltoisella pinnalla. Myös graafiset kuviot voidaan tuoda betonipinnalle (katso Graafinen betoni). Kun määrä on riittävä (yli 10 kpl), valmistetaan myös mittatilaustyönä. Astian alle tulevat nostopaikat määritellään tilauksen yhteudessä.

Lisätiedot löytyvät yläpuolelta kohdasta "ESITE" ja "MITAT".

Huomio: Betonituotteiden pintaan muodostuu luonnostaan jonkin verran kalkkihärmettä. Se ei ole virhe, mutta näkyy selvemmin tummissa sävyissä. Ajan mittaan se häviää.

HUOM! Mainitse tilauksen yhteydessä, jos haluat jalat astian alle.

Autamme mielellään suunnittelussa.

Posted in Istutusastiat and tagged .