Asfalttimerkinnät, koulupihojen ja aukioiden elävöittämiseen

Tuotekysely / tarjouspyyntö

Nimi (*)

Sähköposti (*)

Yritys

Kyselyni

Haluan tarjouksen

Haluan pdf/dwg tiedoston

Vastaa kysymykseen numerolla 2, tällä varmistamme että olet aito henkilö.

Tuotekuvaus

Valmiiksi muotoon leikattu ja monivärinen merkintä tai kuvio, joka muotoutuu pinnan mukaan. Se kestää UV-säteilyä ja normaalia kulutusta.
Esitteistä löydät sekä PrefaTherm- että Decomark-vakiotuotteet. Emme suosittele alueille, jossa on jatkuva talvikunnossapito tai kiveyksille, joissa pienet kivet. Maahantuonti ja myynti numerosta 010 219 0716 tai meili kalusteet@elpac.fi

Paras asennusalusta on asfaltti, koska tuote kiinnittyy siihen parhaiten. Uusi asfaltti ei vaadi primeria. Vanha asfaltti vaatii primerin kiinnityksen aikaansaamiseksi. Samoin betoni- ja muut kovat pinnat vaativat aina primeroinnin.

Vakiotuotteita voit selata yllä olevista nappuloista: "ESITE" pdf muodossa ja "VIDEO" esite videon muodossa jota on helppo pysäyttää ja selata.

Huomioi tämä omien kuvioiden suunnittelussa: 
Valitse värit vakioväreistä, määrittele eri väristen kuvioiden mitat, tiedostomuoto dwg.
Tee kuvioista lisäksi erillinen yhteenveto, jossa kpl määrät,värit ja mitat.

Asennus: Asennuspinnat (asfaltti, betoni tai luonnonkivi) puhdistetaan harjaamalla ja esilämmitetään jolloin kosteus poistuu. Mahdollinen primerointi. Kuvio asemoidaan paikalleen ja lämmitetään. Nestekaasupoltin pidetään noin 30cm etäisyydellä pinnasta, kohtisuoraan. Asennuspinnassa lämpötila noin 200°C. Voidaan asentaa noin 4 viikon kuluttua asfaltoinnista uudelle asfaltille. Ilman lämpötila asennettaessa vähintään +10°C, kuiva pinta, ei sadetta.

Posted in ASFALTTIKUVIOT, brandi decomark, Esitteet and tagged , , .