DecoMark© peli- ja leikkikuviot

Tuotekysely / tarjouspyyntö

Nimi (*)

Sähköposti (*)

Yritys

Kyselyni

Haluan tarjouksen

Haluan pdf/dwg tiedoston

Vastaa kysymykseen numerolla 2, tällä varmistamme että olet aito henkilö.

Tuotekuvaus

Valmiiksi muotoon leikattu kuvio. Ei tarvita sapluunoita. Monivärinen kuvio, joka muotoutuu pinnan mukaan ja kestää UV-säteilyä. Paksuus on noin 2-3 mm. Läpivärjätty, joten kuluminen ei muuta sävyjä. Maaliin verrattuna noin 6-8 kertainen kestävyys. Esitteestä löydät vakiokuviot.

Paras asennusalusta on asfaltti, koska tuote kiinnittyy siihen parhaiten. Uusi asfaltti ei vaadi primeria. Vanha asfaltti vaatii primerin kiinnityksen aikaansaamiseksi. Samoin betoni- ja muut kovat pinnat vaativat aina primeroinnin. Emme suosittele asennusta kiveyksille, joissa laattakoko on pieni ja paljon saumoja. Emme myöskään suosittele alueelle, jossa on jatkuva talvikunnossapito.

HUOMIOI OMIEN KUVIOIDEN SUNNITTELUSSA: 
Valitse värit vakioväreistä, määrittele eri väristen kuvioiden mitat, tiedostomuoto dwg.
Tee kuvioista lisäksi erillinen yhteenveto, jossa kpl määrät,värit ja mitat.

VAKIOTUOTTEIDEN HINNAT: Valitse sopiva tuote esitteestä (klikkaa "ESITE").  Hintoihin lisätään rahti varastollemme (240,00 euroa / kuormalava ALV 0%). Toimitusaika noin 3 viikkoa, noudettavissa varastoltamme. Tarvittaessa toimitamme tuotteet työmaalle, rahti lisätään hintaan.

ASENNUS: Asennuspinnat (asfaltti, betoni tai luonnonkivi) puhdistetaan harjaamalla ja esilämmitetään jolloin kosteus poistuu. Mahdollinen primerointi. Yksi 3,5 kg:n Viaxi-primeri astia riittää noin 10 m2 alueelle. Kuvio asemoidaan paikalleen ja lämmitetään. Nestekaasupoltin pidetään noin 30cm etäisyydellä pinnasta, kohtisuoraan. Asennuspinnassa lämpötila noin 200°C. Voidaan asentaa noin 4 viikon kuluttua asfaltoinnista uudelle asfaltille. Ilman lämpötila asennettaessa vähintään +10°C, kuiva pinta, ei sadetta.

Posted in brandi decomark, Deco Mark, Esitteet and tagged .