FALCO Level Premium+ kaksikerroksinen pyöräteline

Tuotekysely / tarjouspyyntö

Nimi (*)

Sähköposti (*)

Yritys

Kyselyni

Haluan tarjouksen

Haluan pdf/dwg tiedoston

Vastaa kysymykseen numerolla 2, tällä varmistamme että olet aito henkilö.

Tuotekuvaus

FALCO Level Premium+ vie kaksikerroksiset polkupyörätelineet uudelle tasolle.

Se vakuuttaa helppokäyttöisyydellään sekä ylä- että alatsolla. Se täyttää tiukat standardit (FietsParKeur) joita mm. Hollannissa asetetaan polkupyörien pysäköinnille kahteen kerrokseen. Referenssinä Suomessa mainittakoon, Lahden Matkakeskuksen pyöräparkki (02/2016), Vantaalla Tikkurilan aseman pyöräparkki (01/2017) ja Lappeenrannan Yliopiston pyöräparkki (11/2017). Lisätietoja löytyy kohdasta "REFERENSSIT":

Lähetä meille DWG-kuva tilasta, niin teemme ehdotuksen / mitoituksen jolla saadaan aikaan toimiva pyöräparkki. Teline vaatii 2,75 m käyttökorkeuden.

Vierekkäisten telineiden etäisyydeksi voidaan valita 37,5 cm, 40 cm tai jopa 50 cm. Runko ja alatason pyörätelineet ovat kuumasinkittyä terästä ja voidaan pulverimaalata. Yläkourut on valmistettu V-muotoisesta anodisoidusta alumiiniprofiilista, joka vähentää nostopainoa. Pyörät seisovat telineessä vakaasti ja kouru liukuu kevyesti. Liikettä keventää ja ohjaa kaasujousi. Telinettä nostettaessa ja laskettaessa pidetään kahvasta kiinni.

Yläkourun nostokahva on muotoilultaan ergonominen ja materiaaliltaan miellyttävä PVC. Myös polkupyörien pysäköintiin alatasolle on varattu riittävästi tilaa. Sen käyttö on helppoa koska pyörä työnnetään telineeseen satulasta tai tavaratelineestä käsin, pyöräilijän ei tarvitse mennä itse telineen alle. Tarvittaessa teline voidaan valmistaa runkolukittavana. Muotoilussa on huomioitu myös levyjarruilla varustetut pyörät.

Telineen asentaminen on helppoa erilaisille alustoille, säätövara on 40 mm. Teline kiinnitetään pulttaamalla alustaansa (kivetykseen tai betonivaluun). Asfaltille kiinnitys tapahtuu pulttaamalla alapuoliseen betonilaattaan.

Ominaisuudet yhteenvetona: Pieni nostopaino. Hiljainen käyttää. Pyörien välit 37,5 cm tai 40 cm. Ergonominen nostokahva. Yksi- ja kaksipuolinen malli.

FietsParKeur standardi:   http://www.fietsparkeur.nl/normtekstdlengels.pdf

Posted in brandi falco pyoratelineet, etusivun nosto, Pyörätelineet and tagged .