DecoMark© peli- ja leikkikuviot

Tuotekysely / tarjouspyyntö

Nimi (*)

Sähköposti (*)

Yritys

Kyselyni

Haluan tarjouksen

Haluan pdf/dwg tiedoston

Vastaa kysymykseen numerolla 2, tällä varmistamme että olet aito henkilö.

Tuotekuvaus

Materiaali on valmiiksi muotoon leikattua. Ei tarvita sapluunoita ja saadaan yhdellä kertaa aikaan monivärinen kuvio, joka muotoutuu pinnan mukaan ja kestää UV-säteilyä. Paksuus on luokkaa 2-3 mm. Se on läpivärjättyä joten kuluminen ei muuta sävyjä.

Valitse sopiva tuote esitteestä (klikkaa "ESITE"). Toimitusaika noin 2-3 viikkoa. Hintoihin lisätään rahti (240,00 euroa / kuormalava ALV 0%)

Asennus on helppoa. Asennuspinnat (asfaltti, betoni tai luonnonkivi) puhdistetaan harjaamalla ja esilämmitetään jolloin kosteus poistuu. Primerin käyttöä suositellaan kaikille pinnoille (betonille ja luonnonkivelle ehdoton vaatimus). Primerin annetaan kuivua niin että se tuntuu tahmealta. Yksi 3,5 kg:n Viaxi-primeri astia riittää noin 10 m2 alueelle. Kuvio asemoidaan paikalleen ja lämmitetään. Nestekaasupoltin pidetään noin 25-30cm etäisyydellä pinnasta, kohtisuoraan. Asennuspinnassa lämpötila noin 200°C. Voidaan asentaa noin 3-4 viikon kuluttua asfaltoinnista uudelle asfaltille. Ilman lämpötila asennettaessa 10°C, kuiva pinta, ei sadetta.

Omien kuvioiden suunnittelussa huomioitavaa:
Valitse värit vakioväreistä, määrittele eri väristen kuvioiden mitat ja käytä pdf tai dwg -tiedostoa.
Tee kuvioista lisäksi erillinen yhteenveto, jossa kpl määrät ja mitat. Lisätietoja antaa maahantuoja ELPAC OY.

Posted in brandi decomark, Deco Mark, Esitteet and tagged .