DecoMark

DecoMark© peli- ja leikkikuviot

Tuotekysely / tarjouspyyntö

Nimi (*)

Sähköposti (*)

Yritys

Kyselyni

 Haluan tarjouksen

 Haluan pdf/dwg tiedoston

1+1=? 

Vastaa kysymykseen numerolla 2, tällä varmistamme että olet aito henkilö.

Tuotekuvaus

Decomarkilla saat pinnat elämään.

Materiaali on valmiiksi muotoon leikattua. Ei tarvita sapluunoita ja saadaan aikaan monivärinen kuvio, joka muotoutuu pinnan mukaan ja kestää UV-säteilyä. Paksuus on luokkaa 2-3 mm. Se on läpivärjättyä joten kuluminen ei muuta sävyjä.

Voit valita esitteen vakiotuotteista tai suunnitella oman kuvion. Vakio RAL-sävyjä on kaikkiaan 26 kpl.

Oman kuvion toteutukseen tarvitsemme vektori-tiedoston ja värien määrittelyn (vakioväreistä tai erikoisväri). Erikoisvärejä valmistetaan vähintään 50 m2 erä per värisävy.

Asennus on helppoa. Asennuspinnat (asfaltti, betoni tai luonnonkivi) puhdistetaan harjaamalla ja esilämmitetään jolloin kosteus poistuu. Primerin käyttöä suositellaan kaikille pinnoille (betonille ja luonnonkivelle ehdoton vaatimus). Primerin annetaan kuivua niin että se tuntuu tahmealta. Yksi 3,5 kg:n Viaxi-primeri astia riittää noin 10 m2 alueelle. Kuvio asemoidaan paikalleen ja lämmitetään. Nestekaasupoltin pidetään noin 25-30cm etäisyydellä pinnasta, kohtisuoraan. Asennuspinnassa lämpötila noin 200°C. Voidaan asentaa noin 3-4 viikon kuluttua asfaltoinnista uudelle asfaltille. Ilman lämpötila asennettaessa (suositus) luokkaa 15°C. Lisätietoja antaa maahantuoja ELPAC OY.

Tarvittaessa kuvio voidaan paikata sopivan kokoisella ja -värisellä palalla. Kokemuksemme mukaan Decomark kestää 6-8 kertaa pidempään kuin maalaamalla tehdyt.

Tuote on vaaraton ympäristölle eikä aiheuta haitallisia päästöjä.

 

 

Posted in brandi decomark, Deco Mark, Esitteet and tagged .